Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית - מצטער על אריכות הטקסט. לא יודע למה, אבל הסיפור הזה הוציא ממני אמוציות. בעצם על מי אני עובד - תמיד אני כותב הרבה :wink:

אפצח בוידוי – גם אני רואה האח הגדול. אמנם לא בערוץ 20 אלא רק בערוץ 2, וגם זה לא תמיד אלא רק כשיוצא לי, אבל אני רואה מספיק. מספיק כדי להזדעזע. ולא מהתוכנית עצמה דווקא, אלא ממה שהיא משליכה עלינו.

ולפני שתרימו פה קול צעקה על כמה שזה זבל טלוויזיוני – תסתכלו טוב על עצמכם (כקולקטיב, לא אחד אחד, כן?) – אם יש לתוכנית הזאת איזה 25% רייטינג זה אומר שרבע מדינה רואה את הזבל הטלוויזיוני הזה. וזה כבר באמת מתחיל לרמז על מה שזה אומר עלינו...

אז קודם כל – אני בוודאי לא חושב שמדובר בתוכנית איכות – רק שעשוע זול. בכלל, לטעמי ריאליטי הוא לא בהכרח ז'אנר נחות. נכון, יש תוכניות ריאליטי איומות, אבל את זה אפשר לומר על כל ז'אנר. דווקא אלו המבוססות על ניסויים חברתיים (בניגוד לאלו המבוססות על כשרונות כמו כוכב נולד למיניהן) מדברות אלי יותר – כי הן מצליחות לפעמים ללמד אותנו משהו על עצמנו. הישרדות הייתה כזאת, והצליחה גם להיות מהנה למרות התערבויות ההפקה הבוטות. אבל האח הגדול כבר מכניסה את זה לממד חדש.

הכל מתחיל מאחד יוסי בובליל. אני משוכנע שההפקה ידעה מה היא עושה כשהכניסה אותו לבית, אבל אפילו הם לא שיערו שזה יגיע לממדים כאלו – ולכיוונים כאלו. מה שהתחיל כקוריוז, מישהו לצחוק עליו, הפך מהר מאוד לבדיחה עצובה על חשבוננו. לא נראה שבובליל עצמו מבין בדיוק מה קורה, אבל זה גם לא ממש מעניין אותו. הוא ממשיך להפגין בציבור (ומה לעשות – בית האח הגדול הוא ברשות הציבור) עד כמה הוא אדם קדמון – ואין מדובר רק על סגנון הדיבור וההתנהלות הכללית. הבנאדם הזה חסר השכלה, חסר רגישות לחלוטין, עצלן, שוביניסט, אגרסיבי, בקושי מסוגל להתבטא אבל לא חושב לרגע שלהתגאות בניסיונות האונס שלו מול חצי מדינה זה דבר איום ונורא (או לספר שהוא התחיל עם אשתו כשהייתה בת 11). אני משוכנע שצעירים רבים שאהבו אותו בהתחלה ממשיכים לעשות זאת רק מכוח האינרציה – הוא הרי לא באמת מצחיק או מגניב – הוא דמות עלובה שקל לצחוק עליה. ועם הזמן בבית האח הגדול מסתבר שזה כל מה שהיה לו. הוא הרי מבלה את ימיו בבהייה חסרת מעש על סיגריה או בשירים לעצמו, כמעט בלי קומוניקציה עם האחרים. הוא לא עוזר כמעט בשום דבר – לא בניקיונות וסידורים, לא באוכל, לא במשימות. הוא בסה"כ צל חיוור שיושב שם ונהנה מתמיכה כמעט בלי מסויגת של חלק משמעותי מהציבור – שאפילו לא שם לב שמה שבובליל ייצג בעיניו בתחילת התוכנית מעולם לא באמת היה – זה היה בסה"כ החשיפה למשהו כל כך מגוחך עד כי לפעמים קשה לנו להאמין שזה באמת נמצא בחברה שלנו.

העיקר שבסוף הוא מעיז להתלונן על כמה שהוא מקופח וכמה שהוא ובתו סבלו במהלך השהייה בבית. ולמי הוא עושה את זה? לאיתי, שהמסכנות הטבעית שלו גרמה לו להפגע לא פעם, ללאון, שנפגע בערך כל שתי דקות, ולשפרה – שיוסי ועינב (ולא רק) התייחסו אליה איום ונורא לאורך ימים ארוכים. בכלל, תחושת ה"אנחנו מקופחים" הזאת מגיעה מאיזה צורך שלהם להחצין את העובדה שהם מזרחים, כאילו שזו סיבה מספקת. כאילו שמזרחים צריכים להרגיש מקופחים אוטומטית. הם כל כך עלק-מסכנים שהם אפילו לא עוצרים לחשוב לרגע שלהם היה משהו אחד חשוב שלכל האחרים לא היה – אחד את השני. האמת, לדעתי עינב אולי לא עוצרת לחשוב. הוא חושב יפה מאוד (עד כמה שהמוח שלו מאפשר) – על לזכות ברחמיהם של הצופים...

בכל הנוגע לעינב – אז ברור שהיא נשענת על ה"הצלחה" של אבא שלה, ושניהם שואבים כוח אחד מהשני, אבל במובנים מסוימים היא אפילו יותר גרועה ממנו: היא ילדותית לחלוטין, אגרסיבית מאוד, שקרנית, מלאת חשיבות עצמית וחסרת ביקורת עצמית לחלוטין. בנוסף, אני מוכן להתערב שדתיים שצופים בתוכנית מתחלחלים כל פעם מחדש מהצביעות המגעילה של ה"אמונה" שלה. כל כך ברור שהיא מאמינה רק בעצמה, ושהעלק-דת שלה מתקיימת רק בגלל שזה נוח לה באותו הרגע. רק כדי שדברים יתנהלו כמו שהיא רוצה, רק כדי שיהיה לה תירוץ להשליט את הרצונות שלה על שאר דיירי הבית, שאחרי שכמה מהם עזבו – נותרו מעטים שיעזו להתמודד מולה. בעצם עכשיו נותרה רק שפרה, שגם היא מוותרת לרוב כי כבר אין לה כוחות. לא סתם היא אמרה שאחרי התוכנית יצטרכו כולם ניתוח השתלת עמוד שדרה...

עינב בובליל היא מהבחורות הצעקניות ביותר שראיתי. כשמשהו לא מתאים למישהו אחר היא צורחת עליו בהיסטריה שיתבגר ומה הוא עושה עניין, אבל כשמשהו גדול כקטנטן (ובאמת שיש אינסוף דוגמאות) מפריע לה – היא צורחת עוד יותר בהיסטריה בכדי שמה שהיא רוצה יתקיים ("זה לא פייר!"). ואם מישהו מעז להעיר לה, כל מה שיש לה לומר זה "ככה אני, מותר לי, אני אעשה מה שאני רוצה".

בתוכנית של אתמול בכלל היא הייתה איומה – קודם כל מתלוננת לאח הגדול על השם של התוכנית שבחרו לה ועל המשימה בכלל. אח"כ יורדת באופן דוחה על איתי ולאון בתוכנית של לאון, ואז מנסה בכוח לרדת לרמת הרצפה כשהיא מראיינת את שפרה באופן פשוט מבזה ועושה הכל בשביל לצחוק עליה ולהוציא אותה קטנה. שפרה יצאה מזה כמו גדולה, אבל לעינב הזאת אין בושה אח"כ ללכת לאח הגדול ולבכות לו ששפרה הייתה לא בסדר בראיון "אבל לא נורא, כי הקהל בבית רואה הכל". כן, הקהל בבית רואה שאת משקרת לו בפנים, בהמה.

היא מגינה על אבא שלה באופן עיוור בעוד ברור שהיא מעניינת את התחת שלו – הוא לא מפסיק לרדת עליה והיחיד שלא בא לעזור לה כשהיא לא הרגישה טוב. היא גזענית לחלוטין – קוראת לאשכנזים באשר הם "פרידמנים מתים" (אם הייתי שם בבית הייתי מראה לה מי מת :twisted: ) ומתנערת מכל סממן רבע אשכנזי שחס וחלילה כמעט ודבק בה. אין לה שום רגישות כלפי אף אחד והיא לא מתביישת להפגין את זה מול כולם, שכנראה מהפחד לצאת נגדה לא מעיזים לומר לה דבר (רק לאחרונה – בחירת הסרט ויום ההולדת של שפרה). לפעמים, יותר משאני מתחלחל מלראות את ההתנהגות שלה ("אני אמיתית" – עלק), אני נדהם מאיך שאף אחד אחר (חוץ מקולות ההגיון שאט אט נדמו מסיבות שונות, כמו צבר ושפרה) לא מנסה אפילו לקום ולהגיד משהו. מצד שני, גם הם מבינים עד כמה כוח בובליל הוא משמעותי בבית האח הגדול ואצל הקהל – וזה מוביל אותי לבעיה האמיתית שמייצגת התוכנית הזאת.

הרי קרקס הבובלילים כשלעצמו לא מעניין אותי – שיחזרו לכוך שלהם וישארו שם. מה שמפריע לי היא ההאדרה שלהם בציבור. נכון, אני לא מניח שהקהל שמגיע לתוכנית כל שלישי, או זה שכותב במרחבי האינטרנט "שלחו מיליון סמסים ליוסי המלך!" הוא אינטיליגנטי במיוחד. אבל עדיין – האם כל האנשים האלו עיוורים? איך הם לא רואים שהם מצדיעים לטמטום?

אחרי התוכנית שהייתה בשלישי ראיתי דיון עליה ב"פוליטיקה" בערוץ 1 ומה שנאמר שם נכון – ועצוב. התקשורת (והקהל) ניזונים מהטפשות. מהעילגות, מהנבערות, מהברבריות – כל הדברים שמייצגת משפחת בובליל. במקום לצאת כנגד הטמטום והגזענות, במקום לחנך להשכלה, הגיון וצדק, התקשורת הופכת את הבובלילים למיניהם לכוכבים. אפילו אם היא מציגה אותם ברבים כטיפשים וברבריים זה כבר לא משנה – את התמיכה הבלתי מסויגת הם יקבלו מהצופים ויהי מה. והתקשורת לא רק הופכת את כל זה לבסדר – היא הופכת את זה לאידיאל. וזה כבר ממש עצוב.

אין לי כמעט ספק שיוסי ינצח את התוכנית הזאת (ברור הרי שהמאבק הוא בינו לבין שפרה), ומה שממש מפריע לי היא העובדה שהוא יעשה זאת מהסיבות הלחלוטין לא נכונות. יש לשער שהתומכים שלו יצביעו לו בעיקר עקב המזרחיות שלו, וזאת מבלי להבין שככזה, הוא עושה להם שירות רע מאוד...

מה דעתכם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרידמן מת :lol:

איזה מאמר מושקע :)

עכשיו ברצינות: מסכים 100% שזה זבל מזובל. תוכניות מסוג זה הן הסיבה שיש לי טלויזיה בחדר, והיא עובדת בממוצע שעתייים בשבוע. (הפעם האחרונה הייתה במוצ"ש, בתוכנית של ליאור שליין, שהייתה דווקא נחמדה).

אבל אחרי יום עמוס, כשמתפוצץ השכל, ואם כבר המשפחה צופה, ואף אחד לא רואה אותי, וזה רק עד שאני מסיים את הסנדביץ' - וכמובן כשמתייחסים אל זה רק כאל פארודיה - אפשר להקל ולצפות.

אגב, יש לי חבר שקיבל 770 בפסיכומטרי (לא שזה אומר משהו, אבל הבן-אדם שפיץ) ותפסנו אותו על חם שהוא לא רק צופה, אלא בקיא בפרטים :)

פורסם

סדרה רדודה , תת רמה.

אם מגיעים למצב של צפיה בטלויזיה ולא עשיה של משהו אחר:

ביום א' יש ערב הכדורסל של ישראל על התוכנית

ביום ג' פעם בשבועיים יש ליגת האלופות ובשבוע שאין כדורגל, אני פשוט רואה תוכניות של טופ גיר שהקלטתי בYES MAX.

נחשפתי לתוכנית הזאת בעקבות אנשים שמתאמנים איתי בחדר כושר שכופים על כולם לראות את הבושה הזאת. (מי שמגיע ראשון - קובע מה רואים, יש רק מסך אחד) ואני משתדל לא להגיע יותר בימים אי זוגיים, במיוחד כשביום חמישי גם רואים מפרץ האהבה - התת של התת רמה.

דבר אחד לחיוב שאני יכול לומר על האח הגדול : בזכותם ובזכות הריאליטי האחרים , הזמנתי YES MAX, כי בכל פעם שהתחשק לי לראות תוכנית נורמלית, חטפתי ריאליטי לפרצוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי רוני גם אתה צריך סוג של טיפול, לראות ערוץ 1????

בכל מקרה, אני מקווה שלא יקומו עוד תוכניות שכאלה ושלא ימשיכו את הנוכחית בעונות נוספות. אם רוב המדינה נצמדת למסך כדי לראות את הגמר וזה אומר שדוחים כל מיני מופעי תרבות אחרים (הצגות וכ"ו), זה אומר שאנחנו כחברה הגענו לתחתית.

אני חושב שבזמן הגמר אני אבלה מחוץ לבית כי סביר להניח שיהיה כלכך שקט בחוץ עד שיהיה עדיף להיות שם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לי כח לקרוא את כל מה שכתבת.. אבל אני בטוח שאתה טועה.

אתה יכול לחזור לכתוב על נושא שאתה מבין? מכוניות משהו?

S2000

פורסם

מה דעתכם?

רוני

אני מניח שלא תקבל הרבה תגובות לדברים שכתבת מאחר וה"פרידמנים" אדישים מידי מכדי להגיב ול"בובלילים" פשוט אין את יכולת הכתיבה.

ארז רונן

פורסם

:lol:

אני חושב שאנשים פה פספסו את העניין (אולי באמת כי אין להם כוח לקרוא) - אני לא מתלונן על התוכנית כתוכנית. אני מתלונן על הבובלילייה שנוצרה בעקבותיה. אני תוהה גם האם יש פה אוהדי בובליל - וגם מה לעזאזל הם חושבים לעצמם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זו לא תוכנית זבל, היא בסך הכל תוכנית מבדרת שמדברת אל רבדים ניכרים באוכלוסיה. אפשר לחשוב על זה מנקודת מבט אחרת, אם כל האנשים בוילה היו אנשים משכילים כמו שיפרה וצבר, עדיין התוכנית הייתה תת רמה?

נקודה נכונה. וברור לי שהתוכנית צריכה לייצג את כל הרבדים במדינה (רק ככה היא יכולה להצליח), וזה בסדר. הבעיה נוצרת כשהרובד הנמוך והעלוב ביותר מנצח אותה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני מניח שלא תקבל הרבה תגובות לדברים שכתבת מאחר וה"פרידמנים" אדישים מידי מכדי להגיב ול"בובלילים" פשוט אין את יכולת הכתיבה.

וואו, יפה כתבת!

צמצמת הודעה בת 500 שורות שרציתי לכתוב לשורה וחצי.

כבוד.

ריבונו של עולם אנשים, תתחילו כבר לסמס לשיפרה!

למספר 2020 את הספרה 5.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

רוני הרובד הנמוך תמיד ינצח כי עליו אפשר לצחוק ורוב האנשים מרגישים את עצמם יותר טוב מהרובד הזה ולכן יש גם יותר התעסקות ברובד הזה והכדור שלג הזה גודל יותר עם הזמן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אפצח בוידוי – גם אני רואה האח הגדול.

פה הבעיה.

אם תעשה כמוני ולא תצפה לא תהיה לך בעיה עם התוכנית.

[דרך אגב, אני לא צופה בגלל הסיבה הכי טריוויאלית - זה משעמם].

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוני - באמת להכנס לזה

אני שחרחר ורוב חברי לבנבנים , אם הפרידמנים ימותו - לא ישארו לי חברים :idea:

רואים את התוכנית כי "זה מה יש" ויש קטעים ומצחיק .

יש גם לחץ חברתי - אנשים מדברים על התוכנית ולכן אחרים נכנסים לראות , כדי להבין ולהיות מעודכנים .

לי יש בעיה - אני עובד כל ערב ולא ראיתי לבושתי הגדולה :wink: ולו פרק אחד .

לעומתי המלצריות , מדברות על כך שופטות את המתחרים ודי נהנות ( סטודנטיות :oops: )

כנראה כאשר יצא הספר - עלילות בוביל והקסדה , אני אקח ( לא אשאיל ) אותו מהספריה .

זה לא שווה את הדיון של מיטב מוחות הפורום,עזוב את זה, עבור תחנה.( תן להכנס ב שמר , ,bagira, falou,זה חויה זה דיון ):lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה ברור שאם לא אצפה לא אתלונן. אבל אני צופה כי אני דווקא נהנה מזה (ואני ממש לא חושב שזה הופך אותי ליותר טמבל ממה שאני - אני נהנה גם מדברים הרבה יותר אינטיליגנטיים). ועכשיו תשאל למה אני מתלונן אם אני נהנה לצפות - אולי כי אני גם נהנה לסבול :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, עינב היתה בהמה ונשארה בהמה כבר מהיום הראשון. לקרוא תהילים כל היום עם השדיים בחוץ ? עאלק אמונה... תעשה לי טובה. התוכנית הזאת מייצגת את עמישראל "במיטבו" ועל כן אני בהחלט מבין למה זה מעציב אותך כמו שזה מעציב אותי.

אתה זוכר את אשר ? הצדיק הגדול שעובד בדואר ישראל (שידרגו אותו עכשיו בעבודה, עכשיו הוא מלקק בולים כל היום :lol:) ?

תסביר לי איך אדם דתי, או אפילו מסורתי, או אפילו מסורתי-לייט-לייט יבוא לתוכנית ריאלטי בזמן שהוא יודע שמלצמים אותו 24 שעות, כולל ביום שבת ????!!!! אין דברים כאלה !!

לדעתי לא מדובר כאן רק על הבובלילים אלא על המראה שלנו עצמנו... על קרן השרמוטה הקטנה, על וונסה החרמנית-אש-אש, על איתי (לברדור חביב) הפרווה, על עינב ויוסי שמתנהגים כמו בהמות, על שיפרה (כפרה עליה) הדתיה לשעבר, על אינה הסתומה בלחץ וכולי וכולי.

מעציב לראות שבהמות מקבלות הרבה אהדה מהציבור - אבל זה מה יש לצערנו הרב.

מה שכן, אני רואה בתוכנית אחלה בידור - אני יושב מול הטלויזיה ולפעמים פשוט מתפוצץ מצחוק כמעט בלתי-נשלט. מצד אחד מה שרואים הוא מעציב, מצד שני גם מאוד מצחיק. קשה לדעת כמה מאלו שאוהדים את הבובלילים באמת אוהדים אותם כי הם מזדהים איתם בהתנהגות ובהתנהלות - או שהם לוקחים אותם בצורה יותר הומוריסטית (כמוני למשל).

אי לכך ובהתאם לזאת - צריך להצביע לשיפרה (שלח 5 ל 2020 :lol:).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חושב שהבעיה העיקרית היא שבתוכנית הצליחו להביא את ה"פרידמנים" הכי פרידמנים שיש(אלה שגרים באזורים העשירים במרכז וחושבים שהם מרכז העולם) ונגדם את ה"בובלילים" הכי בובלילים שיש(הפחות משכילים,כי יש היום המון כאלה שלוקחים את הפרידמנים בסיבוב).

שפרה היא מאוד אובר פרידמן עם כל הסנוביות הזו שלה ויוסי הוא..טוב נו מספיק מי שראה תוכנית מבין לבד.

עריכה: הרגע ראיתי שבקובייה של המודעות שירות מופיעה גם פרסומת של סלקום לאח הגדול "איך עושה בובליל"..מצחיק משהו:-)

to finish first first you have to finish

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...