Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר נסעתי לטורקיה, אז החלטתי על הדרך לפנק את הטורקיה שלי, סיוויק 2006.

אז בדיוטי פרי קניתי זוג רמקולים קדמיים אותם התקנתי עכשיו, וגם זוג רמקולים אחוריים.

אחרי בירורים בפורום, מצאתי את הדרך לפרק את הדלתות ולעשות התקנה טובה של הרמקולים מקדימה.

עכשיו אני מחפש את הדרך לפרק את המגש האחורי באוטו,

אני מקווה גם להשתפר בפעמים הבאות, :-)

תמונות לפניכם.

נ.ב.

זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתעסק בכאלה דברים. כנראה שהלך לי טוב! :-)

12.jpg

12 (1).jpg

12 (2).jpg

12 (3).jpg

12 (4).jpg

12 (5).jpg

12 (6).jpg

12 (7).jpg

Polo 2012

פורסם

תתחדש,אני בטוח ששומעים טוב יותר מהרמקולים של החברה.

אם החלפת רמקולים אני כמעט בטוח שהדרך מפה עד למצב שתרצה סאב וופר,

קומפוננט ומגבר קצרה- כי כשמתחילים לשמוע יותר טוב ממקודם אז יש את הרצון לשמוע הכי טוב.

מקווה שתצטרך למועדון המכורים.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אצלי הרמקולים שהגיעו מהחברה זה קומפוננט של MBQ עם קרוס פשוט כזה שמורכב על הבסקט של הרמקול, ועל המארז של הטוויטר

מדובר בVW גולף :shock:

פורסם

אם תוכלו לתת הארות והערות אני מאוד אשמח.

אין לי בעיה עם ביקורת בונה.

עכשיו שאני לא מפחד לפרק את הדלת, אין לי בעיה לבצע קצת שיפורים בנושא.

Polo 2012

פורסם

שיפורים אתה מתכוון לבידוד אקוסטי ("איטום" בשפת העם)?

אז כן, בכל רכב כדאי להשקיע בבידוד אקוסטי, בלי קשר לסוג הרמקול שמותקן בדלת. עם זאת, אצלך השיפור לא יהיה מורגש כמו אצל מישהו עם סט רמקולים איכותי ומגבר חזק, אבל יהיה שיפור, די גדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת אני יודע שההתקנה עצמה היא "חובבנית", פשוט עשיתי את זה כדי לחסוך את הכסף של ההתקנה וגם ללמוד קצת.

מצד שני אני שואל אם הדרך בה עשיתי את זה, זה טוב, האם ככה מבצעים התקנה בדלת?

Polo 2012

פורסם

אני רואה שהרמקול המקורי בא על סוג של הגבה, בדקת שאתה מוריד את החלון הבסקט לא נוגע בחלון עצמו ? כי בגולף יש בעיה כזאת וחייבים לעשות הגבהה

דבר נוסף - אם הרמקול המקורי היה גבוה יותר, וזה שהרכבת נמוך יותר, נוצר חלל בין החיפוי של הדלת לרמקול. מה שאומר שחלק מגלי הקול ניתזים על החיפוי, הדבר גם מרעיד את החיפוי סתם, וגם מונע מאותם גלים להגיע אליך.

מומלץ להתקין את הרמקול כמה שיותר קרוב לרשת (מבלי לגעת בה כמובן)

פורסם

אוקיי.

אגב, החלון עולה ויורד בדיוק כמו לפני ההתקנה.

מצאתי התקנה דומה שעשו לה הגבהה כזאת:

attachment.php?attachmentid=69471&d=1170231372

איזה גובה אני אמור לעשות את ככה שזה לא יפריע לפלסטיקה שבאה מעל?

ובאיזה סוג עץ מדובר?

Polo 2012

פורסם

לדעתי אין הבדל בהתקנה כמו שלך אם יש טבעת או אין

כל עוד הרנקול ממוקם באותו מקום כמו הקודם ולא מפריע לפעולה תקינה של החלון

כל הכבוד על התמונות המפורטות של פירוק הדלת

יוכל לעזור לאנשים בעתיד

פורסם

זאת הייתה הכוונה שלי אחרי שחיפשתי שעות פירוט נורמלי לפירוק הדלת.

לדעתי עדיין צריך לשים טבעת עץ כי זה קצת לא יושב שם טוב,

לדעתי גם אם אני ישים את הטבעת, תיווצר לי שם אטימה קצת יותר טובה ככה שזה לא יזיק.

אגב, כדי להחזיר את הדלת, יש לשים לב שכל הקליפסים יצאו ויושבים על הפלסטיקה שיצאה, אם לא צריך להוציא את כולם ורק אז לחבר חזרה.

לפני ההרכבה יש לבדוק שהרמקול אכן עובד וכמו כן החלונות חשמל.

Polo 2012

• תוכן חדש...