Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אשמח לדעת איך מפרקים את הרדיו דיסק המקורי בהונדה סיוויק 2006(ניסיתי מה שמצאת בחיפוש ולא הצלחתי),

ואת הדלתות מקדימה(איפה נמצאים הברגים).

תודה מראש.

o1_1_3_2_20060517190544[1].jpg

o1_1_1_74643_20080324200352[1].jpg

fd09_20[1].jpg

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לגבי הרדיו יש צורך לפרק את כל החלק עליו יושב הרדיו, אתה מתחיל לפרק מהחלק של המאפרה, תוציא את המאפרה אמור להיות שם בורג(או שניים) שמחזיק את הפלסטיק, אחרי שהוצאת את הפלסטיק תסתכל למעלה תיראה שם פלח מתכת אליו מחוברים 2 ברגי "10" או "8" הם למעשה תופסים את כל הבסיס של החלק העליון שעליו יושב הרדיו אחרי שפירקת אותם אתה יכול להוציא את החלק שעליו יושב הרדיו החלק תפוס עם קלפסים קצת לחץ והוא יוצא. לגבי הדלתות הברגים בדרך כלל בידית תן מתונת תקריב נוכל להיות יותר ספציפיים.

פורסם

תודה רבה יוסי על התשובה,

לגבי המאפרה , הוצאתי אותה ופירקתי את הברגים, ניסיתי למשוך אבל הוא לא יוצא נאה כאילו הוא תפוס חזק(הוא הבעיה העיקרית שלי).

לגבי הדלת, בידית הפתיחה יש שני ברגים, אני לא יודע אם יש בידית איפה שהכפתורים של החלונות.

*תראה את ההתקנה פה:

http://www.civicforums.com/forums/21-i-c-e-electrical/289740-diy-front-door-speaker-install-coupe-sedan.html

לפי מה שאני מבין צריך לפרק את החלק התחתון של הידית עם הכפתורים לחלונות, נכון?

פורסם

זה חייב לצאת תעלה תמונות של החלק אולי אתה מפרק ברגים לא נכונים. לגבי הדלת בידית איפה שהכפתורים יש ברגים אלו הברגים המרכזיים הקישור שהבאת מראה את זה במפורש תעבוד לפיו. תפרק את הפלסטיק שמתחת לידית ותמשיך הלאה.

פורסם

תודה רבה, תאמין לי שחיפשתי בגוגל ומצאתי גם את ,זה פשוט לא ידעתי אם צריך לפרק את החלק של ההילוכים, ולפי מה שאני מבין עכשיו צריך לפרק, נכון?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שאפשר לבקש ממתקין שיעשה לך את זה.

זה לא עבודה קשה במיוחד וגם לא אמור לעלות הרבה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תאמינו או לא, אבל הלכתי לפחות לאיזה 4 5 מתקינים לבקש את הסופיות האלה עם החוטים, ואף אחד לא הבין מה אני רוצה ממנו.

בעיקרון הם חיפשו לעשות את העבודה בעצמם ולעשות כסף, לא משנה.

לשאלתי, איזה רוחב של סופיות אני צריך? יש שם שלושה גדלים למי ששם לב.

תודה!

Polo 2012

• תוכן חדש...