Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הסתובבתי היום בין חנויות,חשמליות ולא מצאתי וזלין,בחשמליות יש אבל הם התקמצנו למכור לי וטענו

שנשאר להם קצת..

אני מבקש את עזרתכם,איפה ניתן לקנות וזלין?או שיש חומר ביתי אחר שניתן להשתמש בו למריחת הקטבים?

פורסם

לא נדמה לי שווזלין ביתי, על הקופסאות שאנחנו מקבלים בצה"ל רשום שזה וולזין מיוחד לקטבים ויש לו תכונות מיוחדות, כשנגמר לנו הווזלין בצבא מכריחים אותנו למרוח גריז.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כשווזילין מתחמם אז הוא הופך לנוזל ולא מחזיק מעמד הרבה זמן

לא מסכים בכלל, אני עושה טיפולי מצברים בצבא אחרי שרכבים נסעו בשטח, עמדו חודשים בשמש וכולי, ועדיין יש על הקטבים שכבה עבה ומאוד ולחה של ווזלין למצברים

כנראה בגלל זה הוא וזלין יעודי למצברים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ישנו חומר שמגיע באריזת ספריי והינו בצבע אדום.ראתי מספר חשמליות שמרססים את הספרי על קוטבי המצבר.הספרי מיועד להיות תחליף לשיטה של הווזלין\גריז.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

להבנתי יאשה הוא מומחה הווזלין של הפורום.

שים גריז וזהו-גם אני שמתי בזמנו גריז אדום על הקטבים בפיאט ז"ל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא מסכים בכלל, אני עושה טיפולי מצברים בצבא אחרי שרכבים נסעו בשטח, עמדו חודשים בשמש וכולי, ועדיין יש על הקטבים שכבה עבה ומאוד ולחה של ווזלין למצברים

כנראה בגלל זה הוא וזלין יעודי למצברים

אכן כך, אפילו בכאלו ששכחו לסגור להם את מכסה המצברים הווזלין עדיין מחזיק שם.

אגב, אצלנו כשנגמרים המים המזוקקים למצברים אומרים לשים מים מהברז :roll:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ומאוד עצוב לי ששולחים אותי לעשות את זה!

• תוכן חדש...