Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב..

יש לי ניסן אלמרה 1600 2001 ויש לי כבר הרבה זמן בעיה עם הנעילה המרכזית.

למי שלא מכיר את הניסן אז אני יפרט איך היו פועלות המערכות:

נעילה מרכזית מהדלת, או מהשלט של האזעקה הייתה פותחת וסוגרת את כל הכפתורים, פתיחה של הדלת הייתה מדליקה את האור הפנימי ברכב, הוצאת המפתח מהסוויטצ' הייתה מדליקה את האור בתוך הרכב ונעילה מהשלט של האזעקה הייתה סוגרת אותו או מכבה לאחרי חצי דקה אם לא הייתי נועל .

קורה ששוכחים אורות ,אז הוא היה מצפצף ומתריע.

פתאום יום אחד.. שום דבר מהמערכות האלו לא עובד!!!

האזעקה עובדת שאני לוחץ על השלט פתיחה ,סגירה הוא עושה את הרעשים אבל כל המערכות שפירטתי לא עובדת,

חיפשתי פיוזים שרופים לא מצאתי כלום , אולי יש מקומות שאני לא מכיר , אין ברשותי ספר רכב.

לא נראה לי שנישרף משהו או כי נראה לי מוזר שכלל המערכות האלו קשורות לאותו חלק או רכיב.

ממש צריך עזרה מכל מי שיש לו רעיונות לפני שאני פונה ומוציא 1000 שקל פלוס על מערכת חדשה.. כי זה מה שאמר איזה חשמלאי חפר שצריך לעשות , הקטע שדקה אחרי זה ראיתי אותו מחבר כבלים לרכב הפוך..... .. ..

any one,,

תודה מראש.. דודי..:)

פורסם

היי דודי, וברוכים הבאים אל הפורום.

לפורום יש כללים, עת הרשמה צריך לאשר אותם, נראה שאשרת אותם, אך לא קראת אותם, כך היית מגלה, ש"דחוף" ואחרים, אינם מותרים לשימוש כאן, ואם היו, כל הודעה היתה דומה לקודמתה.

אנא התחל מכאן: כללים!

ואם דחוף , (דחוף לא עלינו, זה במיון) , אז איך זה מתקשר לזה:

ויש לי כבר הרבה זמן בעיה עם הנעילה המרכזית.

?

כאמור שיניתי את הכותרת, לעניין ה"דחוף" ,אני לא ממתין לתשובה לנ"ל, פשוט , להאיר עינך לסתירה שבין הדחוף, לבין זמן בו התקלה קיימת.

הפעם, ערכתי את הכותרת עבורך, להבא בבקשה, רק על פי הכללים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מקווה שהוא לא חיבר כבלים למצבר הפוך ברכב שלך, זה יכול להיות קטלני למחשב ההזרקה.

לאלמרה פרקט 1.6 יש יחידת TCU נפרדת, קורה משום מה מדי ]עם שהיא חודלת לעבוד וצריך לאפס אותה.

לנתק את המחבר החשמלי שלה ולהחזיר זה הטריק. אם לא עוזר יש לאבחן בצורה יותר מעמיקה את המערכת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היחידה נמצאת מאחורי תא כפפות בצבע לבן. המחברים שלה עליה, יש תפס קטן אותו יש ללחוץ ואז לנתק אותם למספר שניות ולהחזיר.

• תוכן חדש...