Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תם וכמעט נישלם הפרוייקט

אחרי 67 ימי השבתה מרצון,הגיחה לאוויר גוש דן פיאט קופה 5 ציל חדשה...

אני אתחיל ואומר ש"מחלת המכוניות" היא מחלה קשה ואולי אף חשוכת מרפא.....כאשר אתה מתחיל---אתה אף פעם לא מסיים.

הכנתי תקציב ,הכנתי תוכנית השארתי קצת מירווח לשינויים אבל--דיבורים לחוד ומעשים לחוד-

הcoupe שלי חיה באושר 10 שנים בצבע כסף,את המכניקה ישרנו ושידרגנו כבר מזמן,השלב השני-פחחות,צבע יצא לדרך בסוף מאי.

הרעיון היה לשמור על הכסוף ואולי להכהות אותו קצת,אבל אז ראיתי למבורגיני גיירדו בלבן פנינה מיוחד ופתחתי את התרד המופיע למעלה-פה המקום להודות לכול אלה שענו.

שינוי צבע לא הולך ברגל אחת-זה לפרק את כל האוטו ,את החלונות והדלתות ובגדול לשלם קצת יותר,כדי לחסוך במחיר הוסכם שאני יפרק וירכיב את כל הפלטיקה הפנימית,הפנסים,הפגושים וכדומה.

הרכב פורק ביומיים אינטנסיבים והחלה העבודה,תמיד שמפרקים אוטו משהו נישבר,כך קרה למשל לתפס של החלון-חלק קטן ומושתן מפלסטיק שמחזיק את השמשה ומתחבר למנוע החשמלי,כמובן שאי אפשר לקנות אותו בניפרד ומנגנון חשמל חדש עולה 5000:shock:שח אז נוסעים למאגר וקונים 2 דלתות קומפלט עם מנועים ושמשות {ועוד חמוצים} בחצי מחיר.

סידרנו את המנגנון אמר מישהו-"וואלה כבר פרקת חלונות -תעשה להם השחמה"-טוב, נו, לא נקשיב לרצון העם-עשיתי הכהה,

ואז אמרתי אם החלון כהה אז צבע שחור מבריק לקורת דלת ובסיס המראה יסגור את הסיפור.

ובחלוף הזמן צצו לי עוד רעיונות מקוריים שעלו יפה-

פס המתכת הצבוע בצבע הגוף החיצוני שוייף ביד כאלומינים מוברש אלאה אלפא בררה.

שעון לחץ טורבו החליף בצורה מושלמת את שעון הזמן בקונסלה המרכזית.

המגב האחורי הוסר ובוטל.

במקום חור המפתח לתא המיטען יש עכשיו מצלמת רוורס.

בנוסף-הוחלפו או חודשו כל הפנסים ומחזירי האור.

הוחלף החלק התחתון של הקונסלה המרכזית{ותודה לכל מתקיני הדיבוריות ושות}.

גריל קידמי חדש.

אזעקה מתוחכמת:evil:וחדישה עם פתיחה חשמלית לתא המטען.

התקנה מחדש של כל מערכת החשמל הפנימית{חיווט וכו}וניקוי התקנות קודמות{שוב תודה לכל מתקיני הדיבוריות ושות}.

בסיום התברר שה"וויס-גייט" שלי היה דפוק כבר שנתיים ולאחר החלפתו לחדש אפשר לומר-"בואנה-- חשבת שזה אוטו מהיר---אז חשבת"...!

הפרויקט בוצע אצל נתן פליישר-"הנדסת חלומות" ופה המקום להודות לנתן ,לשרון ולצוות באופן אישי על הסבלנות,ועל הביצוע.

P210808_07.42.jpg

P210808_07.41[02].jpg

P220708_14.32 (Small).JPG

כרטיס זכרון רובי full 062.jpg

P210808_07.41.jpg

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים! פשוט מדהים! תתחדש ותהנה מהרכב!

אני אישית אשמח לעוד תמונות (גם של לוח השעונים אחרי השידרוג).

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אין מה להגיד, הרכב נראה מעולה.

אהבתי את הסידור למצלמת הרוורס ולשעון לחץ טורבו, מקורי מאוד :)

פורסם

אין מילים הרכב מושלם, אחלה פרויקט עשית עליו.

תתחדש ושמור עליה:wink:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תתחדש!! נראה יפה מאד במציאות8)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רובי, נראה מדהים!

מחכה כבר לראות אותה...

פיאט קופה נולדה מחדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...