Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר צבע לפיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבע מהמם. באמת ישנם מקרים בהם נעשה עוול לצבע הזה והוא נראה אפור כאילו הוא באמצע פחחות. יופיו האמיתי של הצבע הזה מתגלה בשעות הערב והלילה :)

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הצבע מהמם. באמת ישנם מקרים בהם נעשה עוול לצבע הזה והוא נראה אפור כאילו הוא באמצע פחחות. יופיו האמיתי של הצבע הזה מתגלה בשעות הערב והלילה :)

תאמין לי--הוא יפה בכל שעה.......זו היתה בחירה קשה ,הלכתי על הימור בגוון ולא יכולתי לבחור לבן יפה ממנו

פורסם
זה הקופה מרמהש והיא 4 צילנדר מודל 96, הלבן הוא לקסוס פנינה{לדברי בעל הרכב},שלי בגוון אחר ו"קצת" אחרת מכל בחינה,

לצערי עקב ירידה לפרטים ודקדקנות שלי סיום הפרוייקט מתעכב,הנה עוד "טיזר,ההבדלים ברורים-הצילום עושה עוול לצבע,במציאות מדובר בגוון מיוחד ומשתנה עפ תנאי האור מבלי להיות מצועצע-{כדאי להגדיל למקסימום}.

כשהרכב יהיה גמור אני גם אתן פרוט של כל השינויים והעבודות.

תהנו

ניראה טוב, חבל שאתה נותן תמונות חתוכות מזה טיזר?

אההה.. כן!

רובי בשביל מה ההשקעה בצביעה עכשיו, גם כמה סיכמנו שאתה קונה מיאטה NB בסוף.

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מוזר לא שמתי לב שהוא כתב את זה :-)

שאלה, ידוע לי שבפיאט קופה יש פס בפנים בצבע הרכב.

האם צבעת אותו גם?

S2000

פורסם

נראית מצויין - ממתין לתמונות נוספות :-)

רובי, הגיע הזמן לחשוב על חישוקים מחמיאים יותר

ועל איתותי צד שקופים או מושחרים :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתמול ראיתי פיאט קופה ירוקה בחיפה =)

אכן נראה שהלבן פצצה! מחכה לעוד תמונות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רובי מחכה לשמוע וגם לראות ממך, כמו שידוע לך שמח אני בהחלטתך ובבחירת צבע הלבן פנינה... דיסקסנו על כך רבות וההחלטה נבונה בהחלט וכך גם אחותה האדומה מסכימה ואולי גם היא תכנס בקרוב לצביעה!!!

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

• תוכן חדש...