Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא בעל גיר אוטומטי.

לאחרונה,שמתי לב שכאשר אני מחנה את הרכב ברוורס (כמובן שאפשר לחנות גם עם הפנים קדימה) ומסובב את ההגה לצד ימין בזווית (חנייה בניצב),יש רעש חזק של נקישה /דפיקה די משמעותי.

בכל מצב אחר של ההגה באותו הילוך -רוורס,הפניית ההגה שמאלה או נסיעה בקו ישר לאחור הרעש לא נשמע ולכן הסקתי שזה ככל הנראה לא מהגיר ויש בעיה אחרת.

מה יכולה להיות התקלה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לך למגרש ריק, שבור את ההגה עד הסוף ימינה ותיסע בצורה מעגלית, בנסיעה קדימה, ללא הפסקה, כאשר אתה מדי פעם מאיץ ומדי פעם מרפה מדוושת הגז.

המטרה למצוא האם הבעיה היא בציריה.

פורסם

על פניו הדבר יכול להצביע על מיסב פעמון צירייה דפוק אבל בדוק אם הנקישה נגרמת ממיסב נבה ימני. אני אכלתי מרורים מתופעה כזו ולאחר מספר בדיקות אצל מוסך רון מקור הנקישה היה ממיסב נבה של הגלגל הימני.

פורסם
על פניו הדבר יכול להצביע על מיסב פעמון צירייה דפוק אבל בדוק אם הנקישה נגרמת ממיסב נבה ימני. אני אכלתי מרורים מתופעה כזו ולאחר מספר בדיקות אצל מוסך רון מקור הנקישה היה ממיסב נבה של הגלגל הימני.

מה זה מיסב נבה ?

פורסם

עזוב את התבור במנוחה ותתרכז בטבור. :wink:

לבדיקת נקישות מציריה אין צורך בהאצה והרפייה. על אחת כמה וכמה כשמדובר בגיר אוטו', הבדיקה קלה יותר.

עם רגל ימין מאיצים ועם רגל שמ' לוחצים קלות על דוושת הבלם בכדי ליצור מעט עומס.

אגב, הציריה שתנקוש היא זו המנוגדת לכיוון לסיבוב.

פורסם

שוב, אני רוצה להבהיר שהנקישות הן בהילוך רוורס בלבד ולא בשום מצב בנסיעה קדימה וכמובן שזה גיר אוטומטי כמו שציינתי בכותרת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז בהמשך לשרשור הזה שנראה מעט הזוי, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215184

לצערי פרט לחוטי ההצתה ספגתי נזק כבד נוסף.

נסעתי עם הרכב שתי דקות בדיוק,שילבתי לרוורס כדי לחנות ואז :"בום".

המכונאי שטיפל בתקלה טען שמדובר בבעייה בחלק שמכונה : front-axe.

(מקווה שכתבתי נכון ).

מה שקרה היה שנשבר גלגל שיניים שמתחבר שם על הדרך ויש לו קשר כלשהו לצירייה.

האם זה גלגל שיניים שאחראי על פעולת הגיר ? (קנו אותו חדש מחנות של חלקי חילוף לגירים) ואם כן,האם עלות של 250 ש"ח לגלגל שיניים ו-300 ש"ח לפו"ה של כל הסיפור הזה הוא מחיר סביר ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נראה לך שהחלפת גלגל שיניים בדיפרנציאל של הגיר, יעלה רק 300 ש"ח ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

השאלה לקולאוטי.

דניסאן, "( איפה הוא משחק היום )?" באמת שלא הבנתי מה הכוונה ?. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...