Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיום ראשון אצטרך להגיע 4 פעמים בשבוע לת"א לרח' וייצמן (ליד "בית אסיה").

את ת"א על כל רחובותיה אינני מכיר ולכן אשמח לשמוע המלצה לחניון (עם מנוי במחיר סביר) או חנייה חינמית (אשליה:?:) בקרבת מקום. אני מגיע לשם בשעות הבוקר המוקדמות (8:00) אם זה משנה משהו ואם צריך אקדים גם בשעה.

כל המלצה או עצה בנושא תתקבל בברכה אחרת אצטרך לקנות חופשי חודשי כנראה.:?

תודה.

Veni Vidi Vici

פורסם

החניון הקרוב נמצא ברח' ברקוביץ', חניון בית המשפט, לא זול.

לידו חניון איכילוב, יקר אפילו יותר.

חניון בחינם? בהחלט אשלייה.

יש שתי אופציות שפויות לחנייה באיזור הזה עם רכב:

1.החניון הזמני שנמצא במקום שהיה מבנה תנובה (דרך בגין מס' 140 ומשהו), זול מאוד שם. במרחק הליכה.

2. איזי פארק (או סלופארק) - זול אם אתה תושב ת"א (אני מניח שלא), יקר יותר אם אתה לא, אבל עדיין יחסית לחניונים סביר.

ויש אוטובוס...

פורסם

אכן החניון של תנובה בדרך מנחם בגין הוא האופציה הזולה. כמה דקות הליכה ואתה בבית אסיה.

לא זוכר אם זה 10 או 15 ש"ח ליום שלם.

יש חניה גם אם מגיעים בסביבות 10. נכון ללפני חודש.

פורסם

מהסתכלות נוספת, נוספה אופצייה לחנות בחניון הרכבת בתחנת הרכבת "ת"א סבידור מרכז".

או להשתמש באיזי פארק.

אם אני אמור להגיע 4 פעמים בשבוע ולחנות בקירבה בין 8:00 עד 13:00, האם האיזי פארק משתלם ? כמה עולה כל שעת חנייה איתו ? באתר שלהם לא רשום והיום שבת אז אין מענה טלפוני.

מעבר לכך, בגלל חפיפות זמנים עם העבודה אני אהיה חייב לעשות שימוש ברכב בחלק ניכר מהפעמים ולכן כל עזרה והכוונה נוספת לחניון זול בקרבה (אין לי בעייה ללכת גם 15 דק' אם צריך) יתקבלו בברכה.

Veni Vidi Vici

פורסם

יהיה לך קשה למצוא חניה בכחול לבן.

הרכבת יותר רחוקה תנובה.

הכי פשוט - חנה בחניון תנובה, חצה את הכביש ולך עוד 4-5 דקות. זה 10 או 15 ש"ח לכל היום.

פורסם

האיזי פארק מגביל אותך למקסימום 2 או 3 שעות ולאחריהן נעצר, כך שגם אם מצאת מקום בכחול-לבן, זה ידרוש ממך לצאת במהלך היום קצת לפני שהוא מסתיים, לכבותו ולהתחיל את פעולתו מחדש לפרק זמן נוסף. אם שכחת, זה עלול לעלות לך 100 שקלים.

אאל"ט - בת"א, שעת חניה באיזי פארק עולה 4.70 ש"ח.

אגב, אני לא בטוח שבימים חמים, אתה תאהב ללכת עד לתנובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
האיזי פארק מגביל אותך למקסימום 2 או 3 שעות ולאחריהן נעצר, כך שגם אם מצאת מקום בכחול-לבן, זה ידרוש ממך לצאת במהלך היום קצת לפני שהוא מסתיים, לכבותו ולהתחיל את פעולתו מחדש לפרק זמן נוסף. אם שכחת, זה עלול לעלות לך 100 שקלים.

אאל"ט - בת"א, שעת חניה באיזי פארק עולה 4.70 ש"ח.

אגב, אני לא בטוח שבימים חמים, אתה תאהב ללכת עד לתנובה.

.

אמיר, תודה על ההסבר לגבי איזיפארק.

אין פה עניין של לאהוב אלא צורך בגלל זמנים חופפים עם עבודה והגעה בזמן לעבודה בפ"ת בהמשך היום.

Veni Vidi Vici

פורסם

כשאתה מפעיל את האיזי-פארק, לאחר שבחרת את העיר, שים לב שכעבור כ-10 שניות הוא מציג לך את הזמן המקסימלי המותר לחניה ומשם התצוגה מראה לך שעון הסופר לאחור ומראה לך כמה זמן עוד נותר וכן את אזור החניה לסירוגין.

עם הדלקת האיזי-פארק מוצגת לך היתרה הכספית הטעונה במכשיר. בסוף החניה הדלק את המכשיר שנית וראה מה היתרה הכספית החדשה. באופן כזה תוכל לדעת כמה עלה לך זמן החניה המותר.

אל תשכח לכבות את המכשיר לאחר הבדיקה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, תודה רבה על ההסבר הנרחב על האיזיפארק.

בכל מקרה, אתמול אכן חניתי בחניון שליד בית מעריב (תנובה) והמחיר ליום שלם הוא 15 ש"ח בסה"כ.

אך לאחר מכן התברר לי שאני יכול לחנות בחניון של בית אסיה במחיר של 15 ש"ח ליום שלם (ברגיל זה 15 ש"ח לשעה:idea:) אז הבעייה במציאת חנייה נפתרה לגמרי.

תודה רבה לכולם על העזרה.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...