Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגום: איפה אני יכול למצוא מילון מיידיש לעברית, באינטרנט?

(וווּ)(איך)(קענען)(געפינן)(א יידיש)(וורטרבוך)(צו לשון הקודש)(אויפן ווב).

אני הרבה מסתובב במאה שערים/גאולה ובכל השכונות החרדיות, ואני רוצה להבין מה הם, האגרויסע מציאעס מדברים שם!!

איזה אחד בא אלי: "דו רעצט יידיש?"

אני: (במקרה הבנתי) נעינן. (לא).

X: דו נעין א יידישע מען. (אתה לא יהודי).

אני: "פבאס?" (למה?)

X: "דו נעין רעצט יידיש!" (אתה לא דובר יידיש!) והלך.,

נכון ה מעצבן עד מוות?

בתודה,

מנחם פ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אתה יודע כמה לא יהודים יש בעולם וגם בישראל?

אל תתרגש מהם, אם הוא גזען אז אין לך על מה לדבר איתו גם ככה וטוב שתשמור מאנשים כאלה מרחק (שלא תקבל איזו אבן בראש).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

LOL אךך ייידיש.

פעם הבאה כשהוא שואל אותך אם אתה דובר יידיש, תענה, לו קיש אין טוחס. הכי טוב זה עובד כשהוא שואל אותך מה נשמוחס, ואתה עונה קיש אין טוחס. או פעם הבאה פשוט תענה לו גיי אווק, או גיי אווק אה אלטע קאקר משיגינע טויבר לוח.

אגב, מה זה נעינן? אתה אומר לא נכון, אומרים ניין. כנ"ל פבאס,שזה בעצם פרבוס (הב נקראת כמו ו), שזה למה.

ROOONEEYY

פורסם

כזה כבר ראיתי.. אני רוצה יידיש עברית עברית יידיש... בכל מקרה, תודה על ההתייחסות!!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

למה לא ענית לו: "הינעלך אבוק, הינעל הראבק" ומסביר לו שהוא גזען אם הוא לא מבין את מה שאמרת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם את זה ראיתי... מה שמעצבן בשיחונים של פרולוג ושיחוני ז'ק, זה שהם ביידיש ספרותית!!:evil:

פורסם

מוען צאעפעאט משיגאנע די און אייטרע נאט טי אום איידישאע מין טועכסן אייטן כאערס-פאראעום...

(איזה ת'רדים הזויים יש באינטרנט ובמיוחד על איידיש באוסף ההודעות קארספורום...)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אני ממליץ על זה: :) (הקלק על הסמיילי)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...