Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיגביר קומפוננט hertz dsk 165 + סאב P2.

JBL GTO75.4 + התקנה וחיווט מלא ב1590 (משתלם?)

Earthquake tnt 600.4 ב999

Lightning Audio b2.400.4 ב930

LANZAR Vibe426 ב1099

עשיתי חיפוש אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,אחד אומר א' אחד אומר ב' ואין לי מושג מה לבחור.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך את JBL GTO75.4 520W-MAX 4X104W-RMS, SUBWOOFER BRIDGING, ב-1498 ש"ח. לדעתי אחד הטובים יותר.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

כן אבל אפשר להשיג אותו ב1590 עם התקנה וחיווט מלא,השאלה אם זה משתלם מאשר לקנות מגבר אחר ולשלם על התקנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסיבה היחידה שהמגבר הנל של גיביאל התפרסם בארץ היא שהוא נמכר תקופה ארוכה בדיוטי פרי ב200 דולר שזה פחות מאלף שקל ואז הוא מגבר מאוד משתלם!

לשלם עליו 1500 וגם 1300 זה כבר בזבוז כסף לדעתי.

מניסיון ארוך שלי עם מגברי קראנץ ובמיוחד לאור העובדה שאחד בדיוק כזה ישב אצלי ברכב על הרץ היי אנרגי ואימג דיינאמיקס אני ממליץ עליו בחום ולדעתי הוא יתן לך את התמורה הכי טובה למחיר הלא יקר שלו יחסית.

פורסם

המגבר שהכי קורץ לי הוא הליטניג אוודיו,המון אנשים המליצו לי עליו,אבל בכל זאת הקראנצ' יותר חזק.

ואם אני יכול להשיג אותו במחיר שציינת אז הוא ההכי משתלם.

אשמח לעוד תגובות ,במיוחד על נסיון של אנשים עם המגבר של קראנצ' הספציפי הזה ובכלל על החברה הזו כי זו פעם ראשונה שאני שומע עליה.

תודה רבה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מבין המגברים שהבאת אני הייתי קונה את הרעידת אדמה , וכמו כן הייתי מחפש את הגבר ארבעה ערוצים של פייל ובודק מי מהם חזק יותר

בברכה יהודה

פורסם

מבין מה שהצעת לא צריך לחשוב יותר מידיי ה Earthquake tnt 600.4

הכי מומלץ לדעתי כמו שאמר אחד מפה בתגובה..(מצטער ברח לי השם)

אבל.. אם אתה רוצה פחות איכות ויותר עוצמה זה כבר לעבור ל

mac audio

או לcranch///

:roll:

פורסם
+1 ל-MAC. חזק ואיכותי יחסית (עפ"י הנתונים היבשים).

JBL - חבל על הכסף.

הMAC עדיף על הניר?

טוב בוא נדבר בניירות

הJBL מוציא 104 RMS ב4 אום ו140 RMS בערך ב2 אום

יש מישהו שכבר בדק בשבילך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103822

אז הספק בפועל חזק יותר מהמוצהר (לא כמו כאלו שמתהדרים בהספקים מטורפים שבפועל בקושי עוברים את החצי )

וד"א אני לא שולל בכלל את הMAC וגם לי הייתה את אותה התלבטות

בלי לפגוע,אבל להגיד על JBL חבל על הכסף...

חבל שאין לך נסיון - היה עוזר :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הearthquake נותן יותר מ200RMS בגישור,והסאב P2 צריך 200RMS,אם אני אתן לו יותר (ב80RMS יותר אני חושב)

הוא לא עלול להישרף?

ד"א כמה עולה כל הכבלים בשביל להתקין מגבר וסאב?

ככה שאני יראה באמת אם משתלם לי לקנות את הJBL עקב כל ההמלצות עליו,והעובדה שהוא באמת נותן את העוצמה שהצהירו עליו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

P2 יכול להחזיק גם יותר, אבל צריך לדעת לכוון את הגיין במגבר, ולהקשיב לסאב כדי לזהות מצוקה. לגבי המגבר שלך, JBL 75.4 לא ישרוף כלום. אין לך סיבה לדאגה.

ערכת כבלים עולה כ150 ש"ח.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...