Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עלה רעיון בפורום אודיו לגבש טיול נחמד בן יומיים לצפון. הקטע הוא שהכנרת היא מקום קצת בעייתי ולכן הייתי שמח לקבל המלצות למקומות אלטרנטיבים העונים על הדרישות הצנועות של מקום מבודד יחסית, קל גישה (לא דרך 4X4), בעל מים זורמים ושיהיה מקום לחניית מכוניות ולינה לידו. אם אתם מכירים מקום שהוא בחינם - בכלל טוב. האיזור הכללי הוא הצפון ורמת הגולן בפרט.

סה"כ לא מחפשים יותר מדי פינוק. חשמל ותאורה יסופקו מגנרטור.

יש המלצות?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקום קלאסי בשבילכם הוא מאחורי יסוד המעלה, נכנסים ליסוד המעלה מכביש 90,

חוצים אותו עד הכיכר שבתוכו.

לוקחים בכיכר שמאלה, נוסעים עד שנגמר פרדס (חצי דקה) ורואים גדר בצד ימין, בין הגדר לפרדס (אספלט, לא לדאוג) לוקחים ימינה.

נוסעים עד שנכנסים למן איזור תעשיה פצפון, לוקחים מיד ימינה שוב.

ואז שוב ימינה, ומיד מיד שמאלה לדרך עפר רחבה וגדולה שאורכה כ500 מטר ועוברת בין פרדסים (דרך מדהימה).

מגיעים עד לנחל ומעליו יש גשר בטון חדש.

חונים צמוד למים.

אתם יכולים להחנות שם 3000 מכוניות ולישון לידן, יש איזורים עם צל, יש מלא מקום שאפשר ללכת "לשירותים".

אפשר להחנות משני צידי הנהר לאורך כ3 קילומטר.

אני אישית ממליץ על הצד שקרוב ליסוד המעלה, כלומר, לא לחצות את הגשר, אלא לקחת ימינה מיד בכניסה לגשר.

אולי אפילו יש לי תמונות משם, חכה אני אחפש.

אין שם כמעט אף אחד, מעטים מאוד מכירים את המקום (הטייה של הירדן)

פורסם

כן, הקסנטיה הישנה והטובה.

ואני לא בתמונה השניה.

בכל אופן, זה המקום, חניה ללא הגבלה בכלל, ובין קנה הסוף יש ירידות למים, אחד המקומות המדהימים בצפון.

אגב, מה שאתה רואה בתמונה הוא חלק קטן ממש מהמקום הפנוי שיש שם, בקושי 1/20

1 (1024 x 768).jpg

2 (1024 x 768).jpg

פורסם

יש את נחל הקיבוצים, בגלבוע.

יש חניה ללא מעט מכוניות, טיפה יותר "מאובזר" (יש שולחנות, נראה לי שיש גם שירותים) ונחל קטן וחביב עם ברכות מים לרחצה. 10 דקות הליכה מהחניון יש את הנחל עצמו, שם כבר יש המון מים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההמלצה של ארז לא רעה בכלל, הייתי שם עם חברים לפני שבוע, מקום מצויין עם המון מקום.

dsc02145th1.th.jpg

יש עוד מקום בין קריית שמונה לחוליות (שדה נחמיה) עם הרבה חניה וכמובן נחל שזורם ליד.

ממש לפני הגשר (גשר=נחל) פונים ימינה אם נוסעים מכיוון קריית שמונה לחוליות.

פורסם

יש את נחל יהודיה. יש חניון מסודר לשהיית לילה עם מקלחות (בתשלום סמלי כמובן), ומסלול בנחל שכולל מעבר (בשחיה) בשתי בריכות מים קרות כקרח. לא הייתי מגדיר את המקום כמבודד, אבל כיצא לי להיות שם לא היה צפוף בהיסטריה או משהו.

פורסם

יש לי משהו אחר לגמרי בשבילכם - חורשת טל, ליד קרית שמונה.

משלמים 50 שקל לבנאדם. מקבלים שירותים מקלחת, נחל זורם, בריכת מים ענקית.

הבעיה: כיוי אורות ב11:00, כלומר אין תנועה של רכב ואין רעש אחרי 23:00.

וצריך לצאת משם לני 12:00 אחרת משלמים עוד 25 שקל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חוף הגושרים["קייקי הגושרים"] ,אחרי כפר בלום.

מקום פסטורלי עם מים זורמים ואפשרת לרפטינג.

חניה צמודה למדשאות ולאוהלים,מקום מסודר וסגור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חורשת טל אחרי קירית שמונה מקום חבל על הזמן.....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ארז !! ממש כל הכבוד !! אין כמוך !!

עכשיו 25,000 איש מכירים את המקום !! :shock: :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ארזארז, הייתי שם בסופ"ש האחרון אני חושב. מדובר על שביל עפר שעובר משני קצוות הירדן ומסתיים ליד גשר בנות יעקב בחלקו הדרומי, לא?

אאל"ט יש שם שלט NO CAMPING, מצד שני היו שם כמה CAMPERS....

לאנשים עם מכוניות ספורטיביות השביל יהיה בסדר ברובו, אבל יש כמה מקומות שצריך להיזהר קצת, אני על משפחטומתית עשיתי שם לא מעט זיגזגים, מי שהרכב שלו מונמך יצטרך להיזהר מאוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ארז !! ממש כל הכבוד !! אין כמוך !!

עכשיו 25,000 איש מכירים את המקום !! :shock: :shock:

אל תדאג, אני בונה על זה שלא יבינו את ההוראות הגעה ויסתבכו בתוך יסוד המעלה ויגיעו לחולתה בסוף. :-D

שלייקס, זה לא המקום הזה, למקום שאני מדבר אפשר להכנס עם רכבים מונמכים בלי בעיה ואין שום שלט שאומר שאסור לעשות קמפינג, אין שום שלט בכלל למעשה, חוץ מתאריך הבניה של הגשר (אוקטובר 2003 אם זה מעניין מישהו).

פורסם

אריז המקום שאתה מדבר עלי זה מעל הכנרת נכון??? לפני הגשר יש איזה דרך עפר במעקה שבקושי רואים שם שהוא סוף הדרך של הקייקים נכון?? זה המקום ההוא??

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

מקום שאני הייתי בו עם חברים:

צומת מחניים (אחרי חצור הגלילית) פונה ימינה לכיוון קיבוץ גדות, נוסע כל הזמן ישר, עובר את קיבוץ גדול לשמאלך, ממשיך ישר עד שהכביש יתחיל להתעקל קצת לקראת הגשר שחוצה את נהר הירדן,קצת לפני שתגיע לנהר עצמו יהיה לימינך שביל עפר שאם תיסע לאורכו כ-3-5 דקות אתה תגיע ממש עד קו המים במעיין מפרצון כזה של הנהר, שם אתה יכול להקים אוהל,לקשור איזה אבטיח ולזרוק למים הצוננים של הירדן........פשוט מושלם.

היתרון במקום הזה הוא שבאיזור של המפרצון המדובר אין כמעט אנשים,כי כולם חונים עוד לפני שמגיעים למפרצון,כך שאין בעייה לשים מוזיקה,להדליק איזו מדורה ולעשות מוי כיף.......

אגב,אם בערב משעמם,תמיד אתה יכול לקפל את האוהל ולצאת לבלות בפאב בגדות או משהו כזה.

לגבי השביל עפר,אין חשש להכנס עם רכב פרטי,זה שביל כבוש,אנחנו חצינו אותו עם רנו מגאן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...