Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?  

34 הצבעות

1. 1. מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?

• סופשבוע 8-9.6.07
    • סופשבוע 15-16.6.07
    • סופשבוע 22-23.6.07
    • נחכה לקיץ שיהיה יותר חם ומגניב

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיע הזמן להריץ עניינים.

דיברתי עם יחיאל (כל הקרדיט מגיע לו) וביחד סיכמנו על הפורמט הבא:

יציאה ביום שישי בבוקר \ בצהריים ממקום באיזור המרכז (תאריך ומקום יקבעו בהמשך), נסיעה לנקודת מפגש עם החבר'ה הצפונים, אפשרות לעשות טיול קצר \ לבקר במקום כלשהו בדרך (אם יוצאים בבוקר), ירידה לכינרת והתמקמות באחד מהחניונים שם, ארוחת ערב ולינת קמפינג.

ביום שבת בבוקר תצא עוד "נגלה" מאיזור המרכז, נסיעה לאיזור חיפה ומפגש עם חבר'ה צפונים, נסיעה לכינרת, ארוחה על האש, שכשוך במי הכנרת הזכים, התארגנות ונסיעה הביתה.

הרעיון הוא לשלב בין אלה שרוצים יומיים לבין אלה שיכולים רק יום אחד.

עלויות משוערות:

* עלות דלק ממוצעת לרכב בודד מהמרכז לצפון וחזרה נעה בין 150-200 ש"ח.

* כניסה לכנרת - ננסה לארגן הנחה, צפי ל 50 ש"ח לרכב.

* אוכל: בסביבות ה 30 ש"ח לבנאדם למי שבא ביום שבת, מי שיוצא לטיול בשישי זה תלוי אם ימנגלו או יאכלו

במסעדה, לקחת בחשבון 50-70 ש"ח נוספים (לא לשכוח גם ארוחת בוקר ביום שבת).

סה"כ מדובר בעלות של עד 300 ש"ח לראש שמגיע לבד ברכב שלו. אם מאחדים מכוניות \ ליסינג העלות צונחת.

נא חוו דעתכם בשרשור זה. המלצות לטיול באיזור יתקבלו בברכה.

בסקר - ניתן להצביע ליותר מתאריך אחד. אני מבקש שרק אלה שבאמת מתכוונים להגיע לטיול יצביעו. חבל שילכו קולות על אנשים שלא יגיעו.

שיהיה לנו בכיף!

kinneret_sea_galilee.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעיון וארגון מעולים לדעתי.

אבל, בגלל שמדובר בחניון בכנרת, כל האפקט של האודיו לרכב נשאר גם הוא בחניון.

רק בקומבינות והגעה מאוד מאוד מוקדמת (ביום הראשון) תאפשר לכמה אנשים להיות עם הרכב ליד מקום הלינה.

אם לאף אחד זה לא מפריע, תהיה לכם הצלחה בעניין.

לדעתי - חלק מהרעיון זה מיקום עם הרכבים, כחלק מהתחביב וה THEME של המפגש/טיול.

פורסם

גל, אז אתה אומר שהרכבים לא יהיו קרובים אלינו? (ולא מדבר על השינה, כי אני בתכנון ליום אחד). לא הבנתי את זה ממש. אם תסביר טיפה יותר, יהיה נחמד :-P

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן, הרכבים יהיו בחניון, ואתה במקום הלינה.

רק במקומות מאוד מסויימים יש אפשרות להחנות (מספר רכבים מועט) ליד הלינה, אבל זה מצריך הגעה מאוד מוקדמת,

או תפיסת מקום מוקדמת, או קומבינה, או תפילה שלא היו לפניך שתפסו את המקום.

פורסם

לכל הרוחות - אני לא אוכל להגיע באף אחד מהתאריכים האלה (חתונה)

אבל אני יודע שיש מקום בים המלח שהוא בעצם בית מלון שמבוסס על ביתנים שיש בהם לכל אחד חניה צמודה לרכב - איתמר - כדאי לבדוק בנושא - אני לא זוכר את השם של המקום אבל אני אברר לקראת הערב ואפרסם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מאוד אשמח להגיע, אבל צריך לבדוק באמת אם תהיה אפשרות להחנות את הרכבים בצמוד אלינו, כי אם לא, אז זה סתם יהיה מסורבל, ויהפוך את הטיול לנטול סאונד כמעט לחלוטין.

כדאי מאוד לבדוק את העניין הזה, ואם זה יהיה מסורבל - לפי דעתי כדאי לשקול מקום חלופי.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני אישית לא משאיר את הרכב לבד באיזור. ובמיוחד אם זה ברור שהרכבים שיש שם עם מערכות יחסית כבדות.

ואחד הדברים הכי חשובים, זה שהרכב יהיה קרוב גם בגלל הנוחות. וגם בגלל שכולם רוצים עזרה. כיוונים. שינויים.

ולהראות לכולם את הרכב.

אני מציאה למי שמגיע. לא להביא שטויות סתם ברכב. ודברים גניבים.

אני יגיע לכל מקום. (ויעזור לכולם עם צריך.) גנרטור של 2KV ושולחן עליי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מחדד את דברי גל, לכל הידוע לי,

קיץ שעבר היו כמה חניונים בכנרת (שבתשלום כמובן)שלא נתנו לי להכנס

כי פתחו לי את הבגז' בבדיקה הביטחנית,וראו שיש סאב.

לטענתם אני יכנס וירעיש ויפריע לכל הסובבים.

אז בדקו את העניין כי......

וידוע שלכל מי שיבוא יש לפחות סאב אחד...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יפה כך הכי טוב מי שמעדיף עם לינה יוכל לישון ומי שמעדיף יום אחד גם יכול לבוא לבקר תחבר'ה יפה

אולי אני יבוא יום שבת ויהייה פעם ראשונה שלי שאני בא

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

חברה, לדעתי עדיף ארגון לשינה במקום אחר

אני מכיר מקום מאוד נחמד בגולן

יש מסעדה ליד, הרבה מקום להזרק שם, עם חניון גדול

אם נדבר עם הבעלים אולי יהיה איזה סידור זול

(אני לא מתכוון בעיקרון להגיע ליומיים, בטח שלא בכינרת)

פורסם

אז אני חושב גל שאתה תוע ידידי יש חופים שכן החניה רחוקה ממך לעומת זו אני מכיר כמה חופים שהחניה מאוד קרובה אליך עד כדי כך שאתה מחנה את הרכב בצמוד אלך ואתה גם יכול להכים את האוהל או כול דבר אחר לידו אני לא יודע באיזה חופים ביכרתה בכינרת לאחרונה והאחרון שאני היתי בו זה היה בחג השבועות האחרון בחוף חלוקים ובאמת לא היתי צריך להיתרחק מהרכב מרחק יריקה.

ואני מבקש רק מי שמיתקון באמת להגיע שיגיב בשרשור זה ולא סתם הערות מיותרות כי ז מאוד חשוב בישביל שהמפגש טיול יצה לפועל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אחלה רעיון imo finlandia !

באמת אחלה אני ינסה לארגן עוד חבר / 2 עם אוטו טוב ונגיע למפגש :-P

מוכן להביא דברים שחסר : כמו מנורות , צידניות , שולחן , כיסאות... כל השטויות מסביב לזה.

הצבעה שלי הייתה לאופציה מספר 2 :|

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

האמת שאני מצביע פה שנחכה לקיץ משתי סיבות 8)

גם יהיה חם ומגניב כמו שאמרתם.

וגם שהסתייםםם המלווהההה יוואו איזה עצבים עם זה :twisted:

בכל מקרה אם יהיה בקיץ אני יבוא ליום אחד(מי יתן לי רכב ליומים ?!)

אין חתימה!!

פורסם

אני חייב לציין, שאם אכן עניין החניה והארגון יהיו כל כך מסורבלים ויעלו יותר מדי - יש סיכוי טוב שאני אאלץ לוותר. (ואני מניח שעוד כמה אנשים כאן).

לפי דעתי כל הרעיון של מפגש שכזה, זה שהוא לא יעשה לנו חור בכיס (אולי בשביל מישהו כאן 300 שקל זה לא כסף, אבל אני לא אחד מהם), שהוא יאפשר לנו להיות הרבה זמן ביחד, והכי חשוב שתהיה לנו גישה חופשית למכוניות שלנו - כדי שאנשים יוכלו להתייעץ, לשמוע, לעזור לכוון וכו'.

מבחינתי, אני ממש לא נעול על כינרת, ואפילו מעדיף משהו קצת יותר שומם (אין לי עצבים לחבורת ילדים שיתחילו לקפוץ מסביב למכוניות שלנו ולשאול אם זה עושה הרבה "בומים").

לצערי אני לא מכיר מקומות בצפון יותר מדי לכן קשה לי להמליץ - אבל אני בטוח שלא חסר כאן אנשים עם הצעות טובות.

מבחינתי כל דבר בין ירושלים לצפון הרחוק מתקבל על הדעת.

איתמר - לפי דעתי כדאי לשקול ולבדוק מאוד ברצינות את הסוגיה הזו - כי ההבדל יהיה בין מפגש מוצלח עם הרבה אנשים למפגש דיי מעפן עם התארגנות ומחיר גדולים.

בברכה!

יונתן.

פורסם
אכן, הרכבים יהיו בחניון, ואתה במקום הלינה.

רק במקומות מאוד מסויימים יש אפשרות להחנות (מספר רכבים מועט) ליד הלינה, אבל זה מצריך הגעה מאוד מוקדמת,

או תפיסת מקום מוקדמת, או קומבינה, או תפילה שלא היו לפניך שתפסו את המקום.

יחיאל, להבא תטרח גם לקרוא את מה שאני כותב, זה יחסוך לי זמן הסבר.

ואם אתה חושב שההערה שלי מיותרת, אז וואלה - לא אגיב יותר.

לי בא על מפגש אודיו, לא יודע מה אתכם.

תבלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...