Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-הוא חושב שיש מיימן במצבר....

-הוא מצהיר ששירותים זה איזור דליק. ומצד שני אחד העובדים מרתך לייד צנורת דלק והכל תקין....

תמשיכו...

קו---------------------------------------

פורסם

כאשר לא ברור לך אם יש לו מברג בכיס או שהוא סתם שמח לראות אותך.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

• כאשר אתה יוצא מהמוסך ויש לך תחושה עזה שאתה תחזור לשם שבוע הבא כי הוא כבר קילקל משהו (קרה לי)
  • כאשר אתה רואה אותו עושה תאונה עם רכב בתוך המוסך (קרה לי)
  • כאשר על אותה הבעיה הרכב נשאר שלושה ימים במוסך, אבל בכל יום כאשר אתה מתקשר הוא נותן לך הסבר אחר (קרה לי)

פורסם

כשרק קיבלת את המאזדה 6 2007 שלך וכבר אתה רואה אותו יותר ממה שאתה רואה את הילדים שלך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כשבכל פעם, יומיים אחרי שאתה מגיע אליו עם תקלה קטנה ברכב - הוא מפרסם בפורום אספנות תמונות חדשות משיפוץ הרנו אספנות שלו :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשהוא רואה אותך הוא מחכך ידיים בהנאה

כשהוא מחכך ידיים בך

כשהוא מנקה את הידיים על ריפודים של המכונית שלך

כשאתה רואה אותו יוצא לבדיקת יכולת עם האוטו שלך מהמוסך ברעש וצלצולים

כשהוא מחליט לסגור את פינת הקפה

כשהוא מבקש ממך להביא קפה

כשהוא עומד לידך ומראה לך מה לפרק עם הבוקסה והמברג

לעת עתה...

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
כשבכל פעם, יומיים אחרי שאתה מגיע אליו עם תקלה קטנה ברכב - הוא מפרסם בפורום אספנות תמונות חדשות משיפוץ הרנו אספנות שלו :roll:

:lol: :lol: :lol:

• כשיש לו חשבוניות על שמך עוד לפני שהגעת.
  • שכשהוא מרכיב הכל חזרה, נשאר ארגז חלקים בחוץ והוא אומר "לא צריך את זה".
  • כשהוא אומר "סמוך עליי".

משכנתא זה קל

פורסם

* כשהוא אומר לך נכון אני מכונאי אבל אני אשלח אותה למוסך אחר שם יודעים יותר טוב.

* כשהוא מסתכל עליך ושואל זה קרבורטור או הזרקה? :shock:

* כשהוא אומר לך,תכין הרבה כסף נראה לי פה יש תיקון תיקון.

* כשהוא מפרק לך את הגיר ובעצם הבעיה היא בשמן גיר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

-=- כאשר אחרי טיפול ראש אתה ניקרא למוסך כדי לחזק את ברגי הראש והמוסכניק מחזק את ברגי מיכסה השסטומים ושולח אותך לדרכך (מקרה אמיתי)

-=- כאשר אתה מכניס את הרכב לטיפול גדול ומגלה שכלום לא הוחלף רק זכית בשטיפת מנוע שעלתה לך 3500 שקל (מקרה אמיתי)

-=- כאשר אתה ניכנס עם רכב אטמוספרי כדי להחליף קלאץ למדחס של המזגן אבל המכונאי טוען שהטורבו מפריע לו בפירוק של המדחס ולכן צריך להסיר את הטורבו כדי לבצע את התיקון. (מקרה אמיתי)

-=- כאשר אתה ניפגש עם קורבט במוסך של GM ומעוניין ליקנות אותה, בעל המוסך טוען שהלך לה מחשב והוא מוכר את הרכב ב 100K אבל תיצטרך להזמין דרכו מחשב שעולה גם כן 100K (#$%!@#% פעם ראשונה) כי הוא לא מוכן לימכור אותה כשהיא לא בנסיעה (#$%!@#% פעם שניה) (מקרה אמיתי)

-=- חודש אחרי שהכנסת את הרכב למוסך לתיקון תאונה קלה אתה מגלה שלא נגעו לך ברכב בגלל שלא מצאו צמיג שהיתפנצר (גודייר FI GTS) ובעל המוסך טוען שהוא לא מתחיל בעבודה עד שאין לו את כל החלקים.

-=- כשהוא בן [צונזר]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כשיש במוסך הפסקה לארוחת בוקר, הפסקה לארוחת 10:00, ארוחת צהריים וקינוח ורביצה של שעה מול טלוויזיה.

כשבעל המוסך רב עם לקוח

כשבעל המוסך רב איתך

כשאתה יוצא עם הבת של בעל המוסך

כשאתה מתחיל עם הבת של בעל המוסך

כשבעל המוסך תופס אותך עם בתו בסיטואציה מביכה בשירותים

כשבעל המוסך זוכר את מס' כרטיס האשראי שלך בע"פ

כשהמוסך עדיין סגור ב12:00 ביום חול

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...