Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט רע עם ראש מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,לא נכנסתי לכאן הרבה זמן-היתה לי תקופת בחינות.אז עמכם הסליחה.

בשבוע שעבר זה התחיל....זוגתי,שתחיה,נוהגת להיפגש פעם בשבוע עם חברותיה הטובות, חברות אגודת רות"ם (רווקה תל אביבית מתוסבכת) בבית קפה בשינקין ולדבר על דברים חשובים שברומו של עולם כמו מתי אני נותן טבעת,כמה תעלה לי הטבעת, איך נראית הטבעת,כמה מעט גברים טובים יש בתל אביב ואיך התמונות בקופידון לא משקפות את המציאות.

כשהטקס מסתיים,אחת מהרווקות הקדושות והמעונות מחזירה אותה הביתה. הפעם,ככל הנראה היה איזה משהו אחר ומכיוון שזוגתי שתחיה ידעה שאני בבית ,לומד למבחן,ניתן ואפילו רצוי להתקשר אלי ולהוציא אותי מהבית בקור כלבים להתברבר חצי שעה במבוך של שנקין בשביל להחזיר אותה הביתה. אחרי חצי שעה אני מגיע לשנקין ואוסף אותה. בחצי דרך,המנוע מתחיל לצלצל. אבל ממש לצלצל.

למי שלא יודע,רנו ציידו בחוכמתם את הטווינגו במנורת "נדפקת".כלומר- אם זה נדלק הלך ראש מנוע.

אני מציין בפני חברה שלי שהמנוע נשמע ממש רע וצריך לעצור בצד לראות מה מת שם.

מכיוון שאנחנו בפקק של דרך השלום,אני נדחף בנימוס לכיוון תחנת האוטובוס,והנהגים האדיבים שסביבי לא נותנים.כבר באמצע הכביש,נדלקה מנורת חום.

אני מגיע לשוליים ועוצר בצד.המנוע מסריח משמן-כלומר הפקונג התבשל.

ניחא.קורה.לעשות פקונג זה שלוש שעות עבודה במקרה הגרוע ביותר ולעשות ראש זה יומיים.

אני מחכה שהאוטו קצת יתקרר ועושה את החצי קילומטר הביתה בקירטועים.מגיעים הביתה ומתחילים לעשות טלפונים: לקחת את האוטו לחזי זה גרירה יקרה וגם יש לו רק ליפט אחד-אז זה יקח זמן.לא טוב.

ברגע של הארה נדירה אני מחליט לקחת את הרכב למוסך רנו בתל אביב.לא המרכזי,אלא מוסך זול שפעם היה לי איתו ניסיון ממש טוב.זוגתי,שתחיה,סוכנת ביטוח ועובדת עם המוסך על בסיס קבוע-כלומר גם המחיר יהיה נורמאלי.

אחלה.נשמע טוב.

למחרת,יום שלישי,מגיע הגרר ולוקח את הרכב.

אחרי שעה מגיע הטלפון הצפוי מהמוסך:

"תומר? שלום.הרכב שלך הגיע אלינו על גרר.מה לא בסדר?"

?!?!

מה לא בסדר? ניסיתם להניע אותו?

(דומייה...הפקידה המומה.היא לא חשבה שמישהו צריך להניע את הרכב.כנראה שהבאתי אותו כדי שהם יוכלו להתרשם מהנדסת האנוש המשובחת)

טוב.תביאי לי בבקשה את מנהל העבודה.

5 דקות המתנה על הקו...בזמן הזה יכולתי כבר ללמוד שלושה פרקים על הפרעות אישיות,לעשות קפה,

יכולתי להיות פסיכולוג כבר מרוב שהם החזיקו אותי על חשבוני על הקו ,היתי יכול ללמוד תואר בפיזיקה גרעינית,מיליון דולאר.....כוסאממק רפי פרסקי.

"שלום.מדבר מנהל העבודה.מה קרה לאוטו?"

הלך ראש מנוע.

(דומיה על הקו.כנראה זו הפעם הראשונה שזה קורה להם,הקטע הזה שלמכונית הולך ראש מנוע)

"איך אתה יודע שהלך ראש מנוע?"

כי אני יודע.המנוע מצלצל,האגזוז פולט שמן של פקונג מת ונדלקה מנורה.הלך ראש מנוע.

"ואם זה משהו אחר?"

אז תחסכו לי הרבה כסף.תוריד את הראש ותראה שהוא עקום .

"אפ אפ אפ (אני כל כך אוהב שהם עושים את זה...)-זה יכול להיות אלף ואחד דברים.נתחיל בבדיקה דיאגנוסטית,נפרק רדיאטור לראות אם יש בו חורים,נבדוק תרמוסטט"

זה לא הרדיאטור.הוא בסדר.בחייאת,תוריד כבר ראש.

"אתה אל תגיד לי איך לעבוד כמו שאני לא אומר לך איך לעבוד"(משפט חזק)

אני עובד בפיאט.(קצת שיקרתי.אני כבר לא שם)דומיה על הקו.מוסכניקים כנראה חושבים שהם היחידים שעובדים במוסך.כל שאר העולם אנשי היי טק-ולכן ניתן לדבר אליהם כמו למפגרים ולספר להם שכשהולך ראש מנוע זה סוף העולם.

"טוב.נתחיל לפרק ונודיע לך".

יום רביעי

8 בבוקר.אני מתקשר למוסך:

נו? הראש בסדר?

"איזה ראש? אנחנו עוד מפרקים רדיאטור"

?!?! מה? מאתמול?

"לא.רק היום התחלנו"

למה??????

"יש כאן 12 איש.עכשיו חג לערבים ויש גם חולים.אנחנו עובדים עם 3 מכונאים".

(אני עוצר את הסיפור כדי לשאול שאלה: מישהו כאן הכניס פעם רכב למוסך בשביל עבודה גדולה-וכל העובדים אשכרה היו בריאים ושלמים? יש לי תחושה שמוסך לוקח 20 איש לעבודה בידיעה הברורה שמתוכם 75% חולים או חוגגים את יום האדמה.תמיד אותו סיפור.לדעתי צריך למקם ליד כל מוסך מסגד,כנסיה,בית כנסת וקופת חולים.ככה זה ידפוק להם את התירוצים-מה קרה? חולה? אין בעיה!יש ממול רופא! חג? בבקשה!לך,תתפלל,תחזור.)

למה אתם מפרקים רדיאטור? אמרתי לכם שהוא בסדר?

"אדוני,כאן זה מוסך ויש נהלים-אם הבעיה ברדיאטור,אנחנו צריכים לבדוק"

טוב-נדבר בצהריים.

(אני מפסיק שוב את הסיפור.לפני כמה חודשים הלכתי להוריד לרכב ממיר.האגזוזן קצת נבהל כשהוא ראה אותי והסביר לי שהוא חשב שאני בא לעשות רדיאטור-שבטווינגו זה סרט-כי זו עבודה של כימעט שלוש שעות.)

12:00- שלום.החלפתם רדיאטור?

"מה??? אתה יודע כמה זמן לוקח להוציא רדיאטור בטווינגו?"

ארבע שעות (היתי נדיב)

"איזה ארבע שעות? רק מחר הוא יהיה בחוץ"(כנראה שאפי אגזוזים הוא איזה סופרמן.מפרק רדיאטור בשלוש שעות,בזמן שבמוסך רנו עובדים בני תמותה רגילים שלא מתמחים,חלילה,במכוניות של רנו).

אז תתחילו להוריד ראש

"אבל עוד לא יודעים אם הראש דפוק"

??????????

???????????

????????????

שלולית השמן שנובעת בין הבלוק לראש לא מהווה איזה רמז עבורך??????????????????????????????????????????????????????????????

(כנראה שלא.השמן זה בטח מהרדיאטור)

17:00

נו? איך הרדיאטור?

"לא יודע.מחר נדע".

(אני כבר מתחיל להבין איזה זין אכלתי כאן....ביומיים אפשר לעשות ראש בכיף.הרבה אנשים שומעים שהלך ראש והם חושבים שזה חצי טוטאל לוס,אבל ביננו..מה זה ראש? להוריד,להשחיז,שלייף ולהרכיב.עשיתי את זה באוטו שלי,עשינו את זה באוטו של דויד ואף פעם זה לא יצא מעל חמש שעות-ובטווינגו הקמשפט בבלוק-אז זה חצי עבודה.)

יום חמישי (יום שלישי במוסך)

(בחינה בפסיכולוגיה בשעה ארבע.אני משלים בלב עם העובדה שאני מגיע לשם באוטובוס.)

בוקר טוב.(12:00) מה קורה?

"הרדיאטור בסדר".

וואלה????? אתה רציני????? ואני אמרתי לך את זה לפני שלושה ימים!!!!!!

דממה על הקו.

אז אתם מורידים ראש?

"מי יחזיר את הרדיאטור?"

מה??.סבתא שלי! עוד לא החזרתם רדיאטור? חשבתי שאני כבר בא היום לקחת את האוטו!!!אתם לא מתביישים?

"לא".

(אני אוהב גבר סמכותי)

אני טורק את הטלפון,עולה על אוטובוס (חוויה...) ונוסע למבחן.

יום שישי

אני אפילו לא טורח להתקשר.בטח אני מפריע להם להכין את הצ'ונט של יום שישי.גם ככה כל העובדים חולים.אני מפנה את המרץ שלי ללמודי תקשורת בישראל-בחינה ביום שני.אולי בכל זאת יהיה לי רכב.

יום ראשון

8:00 בבוקר,בקור אימים,במקום לנצל את העובדה שיש חופשת בחינות,אני קם בשבע-ועולה על אוטובוס למוסך.

במוסך,הטווינגו שלי מחכה לי כאילו דבר לא קרה.הראש עדיין עליה,שמן מטפטף בעליזות מהבלוק וכמובן שפועלי המוסך (ספרתי.היו שם 12.הוא אמר שיש 12 פועלים) יושבים ושותים קפה.

נכנסתי פנימה,הצגתי את עצמי והתחלתי לצרוח על מנהל העבודה.המנהל התנצל והסביר שכל 12

הפועלים חולים וגם יש חג.בחוץ,כל 12 הפועלים הצטופפו ושתו קפה.

הסברתי לו בצורה הכי תרבותית (צעקות,ניפנופי ידיים)שיש שלמרות המראה,אני לא אידיוט.ראש מנוע זה לא סיפור,רדיאטור זה לא ניסוי גרעיני ואני עובד בפיאט גאד דאם איט! פיקס איט אגיין טמבל!!!!!

המנהל,שהתרשם עמוקות מדברי,הסביר שעד הצהריים אין מי שיגע בכלל באוטו שלי ושאני צריך להיות אסיר תודה-הם למעשה הצילו את הרדיאטור שלי.לא כל כך ברור לי על מה הוא דיבר וממי הם הצילו אותו..ZI GERMANS? אבל ניחא.בטח היום הראש יורד,שלייף,שטח וזהו.

לכל מי שצעיר מדי לזכור,או פשוט אף פעם לא טרח לקרוא-יש סיפור מאוד יפה של אפריים קישון על המוסכניק שלו.גם כן,כזה מין סיפור בלהות על שבוע שבו המכונית שלו היתה במוסך על פנצ'ר.הרגשתי כמו בסיפור.אני גם זוכר איזה אוטו היה לו בסיפור- "דופין".ילד בן 15 שקורא סיפור של קישון לא יודע מה זה "דופין".היום אני יודע- זה רנו.... כנראה שאפריים ואני נפלנו על אותו מוסך.

יום שני

מבחן בתקשורת המונים בישראל.במקום לחשוב על מבנה רשות השידור,הדבר העיקרי שיושב לי בראש הוא מבנה ראש מנוע של טווינגו וכמה קל לפרק אותו וכמה המוסך חרא. אז אני מתקשר למוסך:

"היום מתחילים לפרק ראש"

למה?????. מה קרה אתמול???

"האוטו שלך לא היחיד במוסך"

צודק.מה שנכון נכון.יש לכם חמישה ליפטים.אז האוטו שלי לא היחיד.הוא חמישית ממה שיש לכם במוסך כרגע.לא מפריע לכם שיש לכם פסל סביבתי דמוי צפרדע שתופס לכם ליפט? אתם כל כך אוהבים טווינגו שהחלטתם שאתם רוצים אחת כל הזמן-שיהיה לכם להסתכל????

(ברור לי שעדיף מבחינת רווח והפסד לתת לפועל לעשות טיפול שמן ופילטר מאשר לעשות ראש.אבל עדיין.....יש גבול לחוצפה)

13:00

נווווווווו??????????

"עכשיו מורידים ראש".

15:30

נוווווווו???????????

"עדיין מורידים ראש".

איך?????????? בשלוש שעות מורידים ראש של סמיטריילר.איזה ראשים אתם מורידים שם? באנגים?

בשלוש שעות טסים ליוון,נוסעים לעכו וחזרה,עושים מבחן בתקשורת.שיט!מבחן בתקשורת! אני רץ למכללה ברגל ומגיע 5 דקות לפני תחילת המבחן.בגלל המוסך המזו**.

19:00

חוזר מהמבחן.אין לי כוח.אוי ואבוי אם מחר אין אוטו.כבר שבוע במוסך.צריך ללכת לעבודה.

יום שלישי.שבוע במוסך על ראש מנוע.

8:00

בוקר טוב!!!

"אהלן.הראש בשיפוץ".

רציני? חשבתי שאתם עדיין מפרקים.

(בטון נעלב)"מה פתאום? אנחנו יודעים לעבוד.הראש חוזר לכאן מחר".

מחר? אתם עושים ראש בצרפת? שולחים עם UPS? כמה זמן לוקח להשחיז ראש? יום? הוא עושה את זה עם סכין גילוח? עם פצירה? מה לעזאזל עושים ברנו כשלא חולים או חוגגים איזה חג...עובדים?

יום רביעי -שבוע ויום בשביל לעשות ראש

אהלן .

"אהלן! אולי האוטו יהיה מוכן היום!"

12:00

אהלן.

"אהלן! בשתיים האוטו מוכן"

14:00

"הלו? הלו? תומר? טעינו.האוטו לא מוכן"

מהההההההה????????????????????

14:30

"האוטו מוכן".

16:00

איסוף רכב.

היום:

מזגן לא פועל.שכחו כנראה לשים גאז.

מסקנות? אין לי מסקנות.לא רוצה ללכלך על מוסך שעוד לא עשה לי חשבון ולא שם לי גאז (וגם יש לי חיזוק ראש עוד שבוע.אבל בואו נגיד שצריך לחשוב פעמיים למי הולכים-והינה,עובדה,חשבתי שאני יודע,ויש לי קשרים ואני מכיר ומבין וכו וכו וכו-ויצאתי עם זין ביד...

אז מה להגיד לסיכום?

אם אתם נכנסים למוסך,תבדקו שאין חג וכולם בריאים....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומר... אתה ענק. שתדע שאת ההודעות שלך אני הכי נהנה לקרוא פה בפורום :) קצת חבל שזה לא סיפור עם סוף טוב.. אבל עדיין קורע כמו תמיד :)

אגב, למה לא עשית ראש לבד באמת ?

פורסם

פי, אני לא רוצה לחשוב מה קורה אם הולך לי ראש באוטו, אני אחד שאם נכנס למוסך, לא זז מהאוטו עד תום הטיפול, זה אומר שהייתי צריך לישון במוסך במשך שבוע וקצת :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמו כולם, אני לא יכול להפסיק לקרוא את ההודעות שלך באמצע.

זה פשוט משעשע ברמות לא הגיוניות :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המזל הרע שיש לי עם מוסכים בזמן האחרון רק הולך ומשתפר.:?

הכל התחיל בשיפוץ הגיר לראלי במוסך מורשה פיג'ו.

השיפוץ לקח כשבוע עבודה בטענה שהחלקים לא במלאי.

אחרי השיפוץ הרגשתי שיש דפיקות בהחלפת הילוכים ובהתנעה כשהמנוע קר.

חזרתי למוסך מורשה , בדקו את התושבת ומסרו שהכל בסדר.

כחודש אחרי השיפוץ גיר החלפת 4 בולמים לקוני בסדנא של איזה בחור.

במהלך ההחלפה בקשתי לבדוק את התושבת מנוע התחתונה.

כמו שחשבתי התושבת הייתה גמורה.

למחרת חזרתי למוסך מורשה פיג'ו והעלתי את טענותיי.

הרימו את הרכב והחליטו פה אחד התושבת חדשה ותקינה.

התעקשתי ולא עזר כלום.

כשלושה חודשים אחרי השיפוץ בדרך לבאר שבע הילוך חמישי מרעיש כמו מכונת כביסה.

למזלי שאר ההילוכים עובדים.

חוזרים הביתה בהילוך רביעי עם מיכל דלק ריק.

למחרת נכנסים למוסך מורשה ואחרי בדיקה ושיחה עם מנהל המוסך הרכב נכנס לתיקון שוב.

כמובן שהזכרתי את נושא התושבת בפעם מי יודע כמה.

התיקון התבצע ללא תשלום ולקח יום מלא.

את התושבת לא החליפו.

במהלך החודש האחרון הרגשתי שהרכב מתנהג מוזר, הדפיקות בהעברת הילוכים

הפכו לחזקות יותר כל הרכב במצב סרק רועד כמו לפני חקירה.

מצאתי מוסך נחמד שבו החלטתי להחליף תושבת מנוע וצלחות ורפידות מקדימה.

מה כבר יכול להיות מסובך בהחלפת בלמים מקדימה ???

הרמנו את הראלי וחשכו עניי, הברגים של התושבת פתוחים לגמרי.....

עוד יום יומיים הם היו נופלים והחגיגה הייתה מתחילה.

פירקנו את התושבת ובהשוותי אותה לחדשה מצאתי שהזווית של הגומי סביב התושבת שונה

מהזווית של הגומי בתושבת החדשה.

אחרי התיקון יצאתי לדרכי.

הרכב רגוע יותר ופחות רועד.

באותו יום נסעתי בערב לירושלים, הנסיעה הלוך הייתה עמוסה אבל מצאתי את דרכי כך

שבעליות אהיה לבד ואוכל להשתעשע קצת.

בדרך חזרה החגיגה שוב התחילה.

ממש לפני היציאה מירושלים התחילו רעשים מפחידים בגלגל הימני קדמי.

והגלגל נתפס לסירוגין.

מיד עצרתי בצד וניסיתי להבין מה לעזאזל קרה.

לא הצלחתי להבין מה השתבש וקראתי לגרר שהוריד אותי בראשון ליד המוסך.

למחרת בבוקר אני מכניס את הרכב למוסך שאני יודע שהוא טוב אבל יקר.

אחרי פירוק הגלגל גילינו שהקליפר הימני התנתק לחלוטין.

הברגים אינם והקליפר זז על הצלחת.

לומר את האמת אני כבר התייאשתי, אני כבר לא מתעצבן ולא לוקח קשה.

כשיש לך לימודים ומבחנים על הראש הדבר האחרון שבא לך זה להיות במוסך ולחשוב

על הזמן שעובר ומה יכולת לעשות בזמן הזה.

הכל מתחיל ממוסר עבודה, אתה עושה משהוא תעשה טוב, תעשה מעולה. אתה לא רוצה לעשות שב בבית.

הבעיה שיש מעט אנשים מעולים והרבה שהורסים את שמם.

סוף שבוע פורה לחרשנים :wink:

פורסם

איזו הודעה אלופה !

תקשיב לי תומר, איך אתה נותן לנו כזה סיפור ולא טורח בסוף למצוא את המסקנות הנכונות ??

תחזור לכתובים ותביא משם תשובות !

נ.ב

שיהיה לך רק בריאות עם האוטו.

אייל כ, תיהיה חזק! המוסכניקים זאת מכת מדינה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

עם כל הזמן שאנחנו מבזבזים על מוסכים מחורבנים... אולי כדאי שנלך ללמוד מכונאות... נעשה קניה קבוצתית של ליפט... וכל אחד יתרום חלקים ונחסוך זמן כסף וכאב... :puzzled::puzzled::puzzled:

אל תקחו אותי רציני... זה המרמור הכולל של הת'רד... :smile:

שיהיה בכיף!

פורסם

אם אתה עובד בפיאט אז הייתי לוקח את הרכב לשם ובזמנך הפנוי עובד אליו....

סתאאאם בצחוק :roflmao:

איך לא רצחתה את מנהלה העבודה אני לא מבין.

קשה מאוד למצוא מוסך שניתן לסמוך אליו.

בהצלחה לכל המחפשים.

סוף שבוע טוב L.A

פורסם
עם כל הזמן שאנחנו מבזבזים על מוסכים מחורבנים... אולי כדאי שנלך ללמוד מכונאות... נעשה קניה קבוצתית של ליפט... וכל אחד יתרום חלקים ונחסוך זמן כסף וכאב... :puzzled::puzzled::puzzled:

אל תקחו אותי רציני... זה המרמור הכולל של הת'רד... :smile:

אל תצחק, חשבתי על הרעיון של להקים סדנא עם ליפט אחד ולתקן את הרכב שלי

ושל מכרים. יש לי מישהו שכבר מוכן לקחת חלק בעניין. (בחור עם גי'פ שאוהב להשתגע בשטח).

כעקרון אנחנו עדיין מחפשים מקום.

הכוונה היא לא להרוויח כסף על חשבונם של אחרים אלא להפסיק להפסיד זמן יקר

ולהפסיק להעביר כסף שהרווחנו בעבודה קשה לחארות שעושים עבודה מלוכלכת.

פורסם

אמת ויציב.אם היתי לוקח את האוטו לחזי הוא היה יוצא תוך יומיים.העיניין הוא שאני סמכתי על חברה שלי.היא סוכנת ביטוח והמוסך הזה אמור להיות גם לקוח שלה-וגם היא מפנה אליו הרבה עבוןדה במח' תאונות. עדיין-כנראה שמוסך זה מוסך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גם אני מתכנן קניה של ליפט, לא ברור באיזה שלב בדיוק.

יש לי מקום, בחלק ריק במפעל של מכר. ליפט 2 זרועות משומש טוב אמור לעלות כ-2500 דולר.

לאחר מכן צריך לקנות הרבה כלים, קומפרסור רציני לעבודה עם פטיש אויר , ג'ק הידראולי וכו'...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תומר נהניתי מהכתיבה של המקרה .

מסקנות:

היא מבקשת שתבוא לאסוף אותה .................................................. אתה מזמין ספיישל שתגיע תאסוף את זוגתך שתחיה וכאשר כף רגלה הנסיכותית עוזבת את הספיישל אתה מסתודד עם נהג המונית ובחיוך מנצח ( או שלא ) משלם את מחיר התענוג.

אז להבא הא ?:wink:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

העיניין הוא שאני סמכתי על חברה שלי.היא סוכנת ביטוח והמוסך הזה אמור להיות גם לקוח שלה-וגם היא מפנה אליו הרבה עבוןדה במח' תאונות.

פעם היה לי חבר, תומר106ראלי .

הבחור היה מבין מכוניות, זקני העיר מספרים עליו שהוא הוא זה שהקים את תרבות ה XXX106ראלי הכלכך מוכרת ומוכרת (בשני אין דגש ב"כ") .

אם זה היה קורה לו, הוא היה מוריד את הראש ומשייף אותו עם השיניים באמצע דרך השלום .

מאז נעלמו עקבותיו , יש כאן בפורום מישהו בשם תומר הדר שסגנון הכתיבה שלו מעלה בי נשכחות , אבל לא, אין מצב שזה אותו אחד .

• תוכן חדש...