Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שאלה לי אליכם:

במירוצי ראלי בחו"ל, ישנם קטעי קישור העוברים בכבישים ציבוריים המחברים בין הסטייג'ים.

בישראל, לעומת זאת, חוק הספורט המוטורי מונע מכלי רכב המיועדים למירוצים לעבור בכביש הציבורי מחמת תוספות ושיפורים למיניהם (כלובי בטיחות למשל).

האם המצב דומה בחו"ל, אולם ניתן אישור מיוחד כלשהו, האם המחוקק היה מודע למצבים כאלה בתחרויות בחו"ל?

מכיוון שישנם כאן חובבי ראלי רבים, מקווה שאמצא כאן תשובה.

ציון.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

שלום לכולם, פה בסקנדינביה יש לך אפשרות לנהוג ברכבי ראלי בכבישים,גם שאתה לא בתחרות,יש להם מספר רישוי ותשלומי האגרה השנתית,מה גם שלפני כל תחרות כמו שאנו יודעים האוטו עובר בדיקה מדוקדקת,אורות קדמיים,אחוריים,אורות ברקס,וכמובן אורות איתות.אני מקווה שכמו שדני כותב שזה יהיה בארץ תחת חוקי FIA ואז לא תהיה בעיה.

חברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זכור לי שהיה פעם ראלי, בבריטניה אם אני זוכר נכון, שעמדו שוטרים עם אקדח לייזר ופשוט לייזרו על רכבי הראלי במהלך נסיעתם על הכביש הציבורי בקטעי הגישור, עצרו ונתנו דוחות לממהרים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היה קטע בסגנון בבאחה 1000 (להבדיל). השוטרים המקסיקנים, שלא אהבו את הTrophy Trucks (מעין באגים בצורת טנדרים, כשהספציפקציה פתוחה כמעט לחלוטין מה שמכנס את רובם, אבולוציונית, למנועים של 800 כ"ס+, מהלך מתלים של מעל מטר וכו') שהטילו אימה על הכבישים, עצרו את כולם וקיבצו אותם יחדיו. מה שקרה הוא, שפערים של שעות נמחקו, ופתאום כולם הוזנקו ביחד - למעשה, ברגע שהשוטרים עזבו אותם בשקט. זה היה פשוט Free for all מטורף, משולח רסן לגמרי.

זה מתועד בסרט Dust to glory - מי שלא ראה, מומלץ בטירוף (סרט תיעודי על הבאחה 1000, מדהים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...