Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 106 XSI/ראלי, סיטרואן סאקסו VTR/VTS - לוותר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש לי למה להתחיל בכלל לחפש פג'ו 106 XSI/ראלי או סיטרואן סאקסו VTR/VTS בתקציב של כ 20K- 25K ?כאשר הדרישה שלי היא שהאוטו יהיה במצב טוב, לא יותר מיד 4, לא יותר מ 150K קילומטר ושנתון 96 ומעלה.

האם להתחיל לחפש או שאין לי סיכוי ? אם אין סיכוי - מה התקציב שצריך לתת כדי למצוא את אחד הרבים הנ"ל במצב שאני רוצה ?

ועוד שאלה - כמה יעלה לי לייבא מחו"ל את אחד הרכבים הנ"ל (והאם זה בכלל אפשרי לייבא רכב יד 2) ?

תודה רבה

פורסם

אין אפשרות לייבא מחו"ל. מחו"ל ניתן לייבא רכב עד 3 שנים משנת הייצור (ז"א בן 3 ומטה) או מעל שלושים שנה (בן שלושים ומעלה).

במקום לדאוג למצב הידיים ולשנת הייצור אני הייתי דואג יותר למצב השילדה ולרמת התחזוקה והטיפול שהרכב קיבל.

האם ZX וולקן או 205 GTI באות בחשבון?

אסף

פורסם
אין אפשרות לייבא מחו"ל. מחו"ל ניתן לייבא רכב עד 3 שנים משנת הייצור (ז"א בן 3 ומטה) או מעל שלושים שנה (בן שלושים ומעלה).

במקום לדאוג למצב הידיים ולשנת הייצור אני הייתי דואג יותר למצב השילדה ולרמת התחזוקה והטיפול שהרכב קיבל.

האם ZX וולקן או 205 GTI באות בחשבון?

אסף

מצב הידיים באמת לא מטריד אותי עם הרכב במצב מצויין(כלומר טיפלו בה ותחזקו אותה כמו שצריך). אבל השנתון אני מחפש 96 ומעלה כי אחרת אין סיכוי למצוא מתחת ל 150 אלף קילומטר.

בכל מקרה וולקן ו205 GTI לא נראה לי הגיוני עם הדרישות שלי (שנתון - קילומטרז)- לא ככה ?

ובקשר לייבוא - אתה בטוח ?

פורסם

לגבי וולקן: יש מקרים ויש מקרים, אני בעלים של אחת, שנת 92 יד3 עברה 189K ק"מ

ראיתי כבר למכירה לא אחת ולא שתיים משנת 95 עם 140K ק"מ, וולקן יותר קל למצוא מכיון שלא מעט נמצאות אצל אנשים מבוגרים ולא אצל צעירים (אני קניתי מאישה)

לגבי הראלי: ניתן להשיג שנת 96 בתקציב שלך, אבל יש סיכוי שלא ישאר לך כסף לישור קו במידה ולא לקחת אותו בחשבון נפרד מה25K ש"ח...

לגבי סקסו אין לי מושג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמו שמלפני צויין, ייבוא לא בא בחשבון!

סקסו כזו במצב טוב תמכר במחיר של 30K+ כאשר אני חיפשתי על אחת רצו 38K ועוד אחת 40K למיטב זכרוני.

המגבילה 106GTI גם כן יקרה משמעותית מהתקציב שלך.

כמו שהומלץ, בדוק ZX 16V/ וולקן, 106 XSI, ראלי.

פורסם
כמו שמלפני צויין, ייבוא לא בא בחשבון!

סקסו כזו במצב טוב תמכר במחיר של 30K+ כאשר אני חיפשתי על אחת רצו 38K ועוד אחת 40K למיטב זכרוני.

המגבילה 106GTI גם כן יקרה משמעותית מהתקציב שלך.

כמו שהומלץ, בדוק ZX 16V/ וולקן, 106 XSI, ראלי.

השאלה המקורית שלי היא על 106 XSI או ראלי .. השאלה היא בכמה אני יכול והאם אני יכול להביא אחת במצב שאני רוצה ?

פורסם

לא יודע מה מצב השוק היום, לא מכיר את האחרות מספיק טוב, אבל הייתי מוכן לתת היום הרבה מאוד כדי להיות שוב הבעלים של הVTR שנאלצתי למכור לפני כמה שנים.

האוטו הכי כיפי שהיה לי...

ואני חוזר לשאלה המקורית שלך- האם לוותר?

לא. אל תוותר. סבלנות. לדעתי- זה שווה את זה.

אסף.

• תוכן חדש...