Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חגיגות סיום הקיץ-האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי

:scatter::scatter:

במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך מפגש משפחות בחוה"מ סוכות,יום ב', 09.10.06, בין השעות 10:00- 14:00, בפארק הלאומי ברמת גן. הכניסה לפארק תותר לרכב אספנות מכיוון צומת מסובים, דרך שער וינטר (אקליפטוס), משעה 9:15 ועד 10:30 בלבד, רכב מאחר לא יורשה להיכנס. דף הנחיות אל אזור התצוגה המוצל יימסר בשער לכל רכב. לרכבים שאינם רכבי אספנות לא תותר כניסה לשטח הפארק והם יוכלו לחנות במגרשי החניה הסמוכים לפארק. הנסיעה בתוך שטח הפארק מוגבלת למהירות של 10 קמ"ש. בשטח האירוע יחולקו הרכבים לקבוצות אמריקאיות, אירופאיות, קבריולט ולפי שנת ייצור והחברים יוזמנו להציג את רכבם ולשתף את החוגגים בסיפורים ותמונות מעברו של הרכב וממהלך שיפוצו. לצד התצוגה מתוכננות אטרקציות נוספות והאירוע כולו ילווה במוזיקת רקע תקופתית ויתועד בווידאו.

לאחר התוכנית יוכלו המשפחות למנגל כאוות נפשם וליהנות משפע הפעילויות בשטח הפארק עד שעות הצהרים המאוחרות בהן יתפזרו הרכבים מהשער ממנו נכנסו (לא לפני 14:00). נא הביאו כיסאות מתקפלים, שמשיות וציוד מתאים.

הרשמה לאירוע עד יום ג' 03.10.06, במשרד המועדון -יש צורך במסירת מספר הרישוי של הרכב.

יש חובת רישום לארוע - רכב שלא ירשם מראש לא יוכל להיכנס לשטח התצוגה.

חשוב: חברים שנרשמים לתצוגה מתבקשים למסור נוסח

מקוצר לצורך הזמנת השלט לרכב שיקבלו (וישתתפו כנראה במימונו באופן חלקי בסכום של עד 20 ש"ח).

צריך להופיע שם הדגם בעברית ובאנגלית ושנת ייצור :

(לדוגמא- מוריס 8, דגםE,

1935,Type E, MORRIS 8)

אנשי קשר: נחום קדמיאל- 054-5211658

דב גרודמן- 054-4466776

בברכה

סמדר- משרד המועדון, 03-7318818.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

משאית ליילנד- סופר ביבר תוצרת הארץ, שנת ייצור 72', במצב "עבודה" (לא מלוקק, אבל גם לא הרוס מדי)- תתקבל לתצוגה? אורכה כ-8 מטר... אם כן- אשתדל לבוא, רק בגלל זה.

גנאדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהמשך לבעיה שגנדי העלה, האם רכבים שלא במצב תצוגה מושלם יכולים להגיע?

כי לדוגמא לאירוע 4 שנים ל-CF עשו רשימה מוגבלת של מציגים אבל עדיין לא כל המכוניות היו במצב תצוגה (ואני לא רשמתי את המנטה שלי רק בגלל שיש עוד כמה דברים לסדר).

שנה שעברה אני והאשה נהננו מאוד, השנה אני אגיע ללא האשה (כמו שאומרים נשים באות והולכות אבל מכוניות נשארות לנצח :twisted:).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
השנה אני אגיע ללא האשה (כמו שאומרים נשים באות והולכות אבל מכוניות נשארות לנצח :twisted:).

.. רק שלפעמים קורה שהרכב הולך והאשה נשארת ... :-D

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום לכולם ולחובבי האספנות בפרט

המיני שלי עדיין לא אספנות , אבל היא תיהיה עוד שנתיים וחצי (2009 )

אבל היא במצב מעולה , מתאימה לתצוגה , (עדות לכך ניתן לראות בתמונות בפורום)

, האם היא תורשה להיכנס לתצוגה?

או ההחלטה על רכבי אספנות היא החלטה שלא עוברים עליה ?

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
בהמשך לבעיה שגנדי העלה, האם רכבים שלא במצב תצוגה מושלם יכולים להגיע?

כי לדוגמא לאירוע 4 שנים ל-CF עשו רשימה מוגבלת של מציגים אבל עדיין לא כל המכוניות היו במצב תצוגה (ואני לא רשמתי את המנטה שלי רק בגלל שיש עוד כמה דברים לסדר).

בארוע CF היתה רשימה מוגבלת של מציגים בגלל מספר המקומות המוגבל שהיה זמין בשטח, וללא קשר למצב המכוניות.

בארוע בפארק אין למעשה מגבלת מקום, ולכן לא אמורה להיות בעיה.

יחד עם זאת, יש לזכור שתי נקודות:

• ההשתתפות מחייבת רישום מוקדם - זה נחוץ לצורך תכנון הארוע, הסדרת כניסה עם עירית ר"ג וכו'.
  • אין הרבה מכוניות במועדון החמש שהן ב"מצב תצוגה מושלם", אבל אנחנו מצפים מהחברים שלא יגיעו עם מכוניות שמצבן לא יכבד את הארוע. צריך להפעיל הגיון בריא ושיקול דעת.

המיני שלי עדיין לא אספנות , אבל היא תיהיה עוד שנתיים וחצי (2009 ), אבל היא במצב מעולה, מתאימה לתצוגה (עדות לכך ניתן לראות בתמונות בפורום), האם היא תורשה להיכנס לתצוגה?

או ההחלטה על רכבי אספנות היא החלטה שלא עוברים עליה ?

שאלה מצוינת, וקשורה מאד לשירשור הזה...

בדרך כלל, אנחנו משתדלים להיצמד להגדרה החוקית ה"יבשה", כלומר - רכבים הרשומים כ"אספנות", או רכבים מעל גיל 30 גם אם אינם רשומים כ"אספנות". הסיבה היא שקשה לשים את הגבול - המיני שלך קרובה מאד מבחינת גיל, וזהה לגמרי למיני מודל 75, אז למה לא? אבל אז נשאלת השאלה מה עושים עם מרצדס SL מודל 86, ואז גם BMW פתוחה מודל 92 יכולה לבוא בחשבון, ואין לזה סוף...

למרות מה שכתבתי, לוועדת הארועים של המועדון סמכות לאשר חריגים, ובמקרה שלך אני מציע שתרשם לארוע ותבקש אישור חריג. להערכתי יש סיכוי טוב שזה יעבור.

בברכה,

קובי

דובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אין הרבה מכוניות במועדון החמש שהן ב"מצב תצוגה מושלם", אבל אנחנו מצפים מהחברים שלא יגיעו עם מכוניות שמצבן לא יכבד את הארוע. צריך להפעיל הגיון בריא ושיקול דעת.

אז כנראה שלא אוכל להגיע עם הרכב אספנות שלי...:cry:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אז כנראה שלא אוכל להגיע עם הרכב אספנות שלי...:cry:

לדעתי אכן כן ,

והרבה ישמחו לראות את רכב האספנות שלך שבמצב לא מבייש כלל

ובמיוחד שלא הוצג כבר כמה שנים רצופות .

היגיע הזמן שיעשה Come Back

:-)

נו כבר :-)

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בכנות - אני קצת חושש להגיע עם עליזה לר"ג כי אני מפחד מזה שהיא התחממה לי כשנסעתי עד לזכרון יעקב , אם תהיה שיירה דרך חיפה אני אשקול ברצינות את האפשרות :cry:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
בכנות - אני קצת חושש להגיע עם עליזה לר"ג כי אני מפחד מזה שהיא התחממה לי כשנסעתי עד לזכרון יעקב , אם תהיה שיירה דרך חיפה אני אשקול ברצינות את האפשרות :cry:

היי דני,

מצומת רעננה נוכל לארגן לך שיירת לווי.(ויהיה זה לנו לכבוד).

אך נראה לי שלא תהיה בעיה לקבוע עם עוד חברים מהצפון ולצאת מחיפה.

תרים כמה טלפונים ותראה שהכל יסתדר מהר מאד.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...