Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המים נעלמים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי דייהטסו אפלאוז X שנת 92 ואני ממלא את המכל מים כל בוקר.

האם מישהו יכול לומר לי מה גורם לתופעה זו כי מחר אני נכנס למוסך ולא רוצה שיעבדו עליי.

דבר שני בבוקר האוטו מניע לי לאחר רק כמה נסיונות ואחר הצהריים מניע לי בלי בעיה .

אנא עזרו לי .

בתודה ובברכה .

שי וולדמן.

:cry:
פורסם

היי,

הסיבות להעלמות מים.

1. נזילה מהצנרת/רדיאטור

2. התחממות המנוע ופליטת המים דרך פקק המילוי או צינור הניקוז של הרדיאטור.

3. בעיה בראש המנוע (פריצה של אטם הראש).

בצע חיפוש בפורום ותמצא שפע של מידע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק שלום.

הרכב לא מתחמם ואין שום נזילה לגבי הראש אני לא יודע אולי תוכל לומר לי איך בודקים אם הראש תקין?

תודה שי.

פורסם

אתה צריך לעשות טסט לחץ למע' הקירור שלך ורק כך לאבחן ממה זה קורה ואם באמת יש בעייה בראש מנוע.

סתם רעיון ,הפקק של הרדיאטור לא תקין ולא שומר על לחץ ובתחממות בורחים אדים וכך יורד מפלס המים.

פורסם

הבנתי אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה השנייה בנושא ההנעה בבוקר.

ומה אני אומר למוסכניק מחר לגבי הבעיות שלי?

פורסם

בקשר להנעה בבבוקר, יכול להיות שאתה מניע את האוטו כשקר מאוד ואז צריך צ'וק (והוא מופעל בצורה אוטומטית) ויכול להיות שהוא לא עובד...

ובצהריים, כשחם האוטו מניע ללא העזרה של הצ'וק (שיכול להיות שהוא לא מתפקד)...

יש את הסיפור על הבחור ששלח מיכתב לחברה של האוטו שלו (שברולט או חברה אמריקאית אחרת)... איזו אגדה עירונית כזו או אחרת...

הוא סיפר שבסופ"ש מגיעים אליו אורחים כל פעם, וכשהוא נוסע להביא גלידת ווניל מהמכולת, לאחר שהוא החנה את האוטו, האוטו מניע טוב.

אבל אם הוא קונה גלידת שוקולד האוטו לא מניע טוב...

לאחר ברור עם האיש, הגיע נציג של החברה, ומצא שהמקרר של הגלידת ווניל נימצא ליד הקופה ולכן האוטו לא מיתקרר ונישאר חם ומניע טוב...

המקרר של הגלידת שוקולד נימצא רחוק יותר ולכן, אחרי 10 דקות האוטו לא מניע ביגלל בעיה בקרבורטור....

הבעיה תוקנה ונישלח ריקול למכוניות מהסוג הזה...

שוב, יכול להיות שזה משהו בסיגנון הזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום לך שי וברוך בואך לפורום.

יש קשר הדוק בין ההנעה בבוקר לחוסר המים.הצו'ק של האפלוייז מקבל מים חמים מהמנוע כדי

להיפתח,ברגע שחסר מים במערכת הוא אינו מקבל סירקול של מים חמים ואינו נפתח.

כלומר בבוקר כשהמנוע קר הצוק נסגר ע"י קפיץ כדי לאפשר הנעת בוקר קלה.כשהמים במנוע מתחממים

עובר מים לצ'וק והוא נפתח אוטומטית.בנוסף יש לכוון ולבדוק אם הצ'וק באמת עומד במקום במצב קר וחם.

אל תלך למוסך אלא לבדוק אצל מתקן רדיאטורים.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...