Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אפלאוז שנת 1991 דגם X .

לפני שנה בערך החלפתי מנוע למיובא שנת 1999 .

הבעיה היא שנעלמים לי מים...

אין נזילה ניראת לעין משום מקום...

לפני כל נסיעה אני צריך להוסיף מים.. :cry:

השמן נקי !

אין יציאת מים מהאגזוז וגן אין עשן לבן, הכי מעניין לאחר נסיעה - מיכל העבוי מלא,

בבוקר הוא ריק (ובדקתי גם הוא לא נוזל...).

מה זה יכול להיות ???

תודה מראש

איתמר

פורסם

*****נמחק ציטוט מיותר****

בדוק את רדיאטור החימום מאחורי לוח השעונים כנראה הנזילה שם :idea: :idea: :idea::shock:

פורסם

כשהרדיטור חם, המים מתפשטים וחלקם ממלא את מיכל העיבוי. כשהמנוע מתקרר

המים נשאבים חזרה לרדיאטור.

מיכל העיבוי צריך להיות מלא עד לקו העליון (ולא יותר) כשהמנוע קר.

יובל

:turn-l:
פורסם

במסגרת העבודה שלי במוסך גיליתי השבוע תגלית !!!

מסתבר שהמנועים של הדייהטסו אפלאוז, הולכים ומתים אחד אחרי השני, זאתי בעיה כרונית ונעוצה בכך שכנראה שמתי שייצרו את המנועים לא לקחו בחשבון שהמים ששמים בישראל(מי ברז) יאכלו את המעטפת החיצונית של הצילנדרים בבלוק המנוע הזה.

השבוע מסרו לנו דיהטסו אפלאוז ממוסך אחר עם חשש להחלפת מנוע אבל התעקשו שנבדוק לה קודם כל ראש מנוע לפני שנחליף מנוע. הבוס שלי מראש אמר לבעל המוסך השני שחבל לו על הכסף שישלם גם על פירוק הראש כי מהידע שלו בדיהטסו אפלאוז מחליפים ישר את המנוע.

בעל המוסך השני התעקש , הרמנו ידים והחלנו קודם כל בפתיחת ראש המנוע. מה שהתגלה ,הוכיח שהבוס שלי צודק ויש לו ניסיון. פשוט מאוד ברגע שפירקנו את הראש התגלה שהמעטפת החיצונית של הצילנדר הרביעי אכולה בחלקה העליון, פשוט מים אכלו את החומר,וובגלל זה אין אטימה בין מעברי המים לבין הצילנדר הרביעי והמים נכנסים לתא הבעירה ומתאדים שם.

הבוס שלי סיפר לי שבמשך תקופה באו אליו אנשים עם דיהטסו אפלאוז ואמרו שחסר להם כל הזמן מים, ולמרות שהוא בדק את כל המערכת קירור, הוא לא מצא שום נזילה.

הוא עלה על בעיית "העלמות המים המסתורית" ברגע שהתחיל לפתוח ראשי מנוע של אפלאוז, פשוט אפילו אם נאכלת קצת המעטפת החיצונית של הצילנדר, מתחילה להיות אטימה לא טובה והמים בורחים לתוך הצילנדר, ובגלל זה גם אתה לא מוצא שום דליפה משום מקום, זה פנימי ואי אפשר לעלות על זה ככה.

אז אני מציע לך לפנות למוסך שעשה לך את התקנת המנוע מיבוא ולדבר איתו על כל הקטע הזה, יכול להיות שהמנוע פגום. ואת זה אפשר לראות רק אם פותחים את הראש.

בכל אופן, כמו תמיד אני מקווה שאני טועה באבחנה שלי, ושזה משהו אחר, אבל פשוט מתי שהתחלת לספר שבורחים לך מים ואתה לא מוצא את מקור הדליפה ועוד יש לך דייהטסו אפלאוז, אז ההיתי חייב לספר לך את מה שהתברר לי השבוע בקשר למנועים של הדייהטסו.

בהצלחה

אושרי

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

יפנית שחייבת מים ירוקים???

אללי! :shock:

הגיהנום לבטח קפא! :shock:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
במסגרת העבודה שלי במוסך גיליתי השבוע תגלית !!!

מסתבר שהמנועים של הדייהטסו אפלאוז, הולכים ומתים אחד אחרי השני, זאתי בעיה כרונית ונעוצה בכך שכנראה שמתי שייצרו את המנועים לא לקחו בחשבון שהמים ששמים בישראל(מי ברז) יאכלו את המעטפת החיצונית של הצילנדרים בבלוק המנוע הזה.

אתה לא הראשון שעולה על זה, בצע חיפוש בפורום - איציק כתב על זה הרבה בזמן שהוא חיפש אפלאוז...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תופעות של נזילות מים בדייהטסו מוכרות וידועות.

מערכת הקרור ברכבים אלו רגישים ביותר למי ברז או לנוזל קרור מאיכות נמוכה.

גש למוסך שיבדוק את אטימות המערכת באמצעות משאבת לחץ, לפעמים מוצאים נזילה קטנה רק כאשר המנוע חם, ואז המים מתרוקנים באיטיות מהמנוע. כאשר המנוע מתקרר, הוא משלים את החסר ממיכל העיבוי- יתכן וזו הסיבה מדוע אינך רואה את הנזילה.

פורסם

ראשית תודה לכל מי שענה :lol: .

שנית היום אני רץ למוסך אחר -

כי אתמול בפעם הראשונה האוטו גם התחמם בזמן הנסיעה...

אני מעריך שנסעתי בערך 10000 ק"מ עם המנוע החדש (המיובא), כבר עבר זמן הביטוח של חצי שנה - אבל הגיוני שפעם בשנה מחליפים מנוע ? כלומר אני כבר חושב על הגרוע ביותר - האם יש סיבה לתביעה ?

תודה ,

איתמר

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

firebird, בלי ציניות במקרה הנ"ל אין דין פרוטה כדין מאה.

בעיר רחובות יש כ-15 מכוניות אפלוייז מהמודל הנ"ל,כולם נוסעו בלי הבעיה שכתבת.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...