Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור, בעל אודי A3 יש ברשותי 5000 שקל, רוצה משהו איכותי. אני במקצועי סאודמן, משתמש במערכות גדולות של EAW CROWN PIONEER וכדומה. בהגברה לרכב אני לא ממש מבין, ולכן פונה אליכם שתרכיבו לי משהו איכותי. הסכום גמיש

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נפלנו על מישהו כבד בתחום... :wink:

השאלה הראשונה היא איזו מוזיקה אתה אוהב ואיך אתה אוהב לשמוע את המוזיקה הזאת? ציוד יש מכאן ועד הודעה חדשה, ואם אתה בונה על מערכת רצינית באמת - 5000 ש"ח הם בשביל ההתחלה.

אגב, מבחינה אקוסטית - A3 הוא רכב מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שומע מוזיקת האוס בכללי, אם אני אהיה יותר ספציפי מדובר לרוב בטרייבל האוס.

בסיגנון שירים Yinon Yahel, offer nissim, Rockell

בין היתר אני שומע קצת מוזיקה שחורה.

פורסם
אני שומע מוזיקת האוס בכללי, אם אני אהיה יותר ספציפי מדובר לרוב בטרייבל האוס.

בסיגנון שירים Yinon Yahel, offer nissim, Rockell

בין היתר אני שומע קצת מוזיקה שחורה אם אני מניח שאתה רוצה באס חזק וטוויטר חד ולא חלש , האם זה יהיה נכון ? .

האם יש לך משהו ? ר"ד או שה5K צריכים להספיק להכל ?

באופן עקרוני זה קומפוננט מקדימה או פוקאל ב1.5-2K או דוטק ב1K

מגבר ארבע ערוצים שיגביר את הקומפוננט 1K

מגבר מונו שיגביר את הסאב 1K

סאב בין 600-1500 תלוי בסוג הסאב שאתה אוהב ועד כמה שווה לך איכות

התקנה ואיטום בין 1Kל2K וחשוב מאוד מאוד לא לוותר על זה זה החלק הכי חשוב בהתקנות ברכב

סה"כ הגענו לבין 5ל 7K בלי ר"ד . כשתפרט יותר אתן לך דגמים מפורטים.

איך אתה אוהב את הסאב שלך חזק ומרוח או פחות חזק אבל חד ומהיר ?

איך אתה אוהב את הטוויטר חד או רך ?

ר"ד בינוני עולה בסביבות 1200-1300 וטוב מאוד עולה בסביבות ה 2-3K . השאלה היא גם האם יש לך גישה לדיוטי פרי ? האם יש לך גישה ליבוא מארה"ב ?

תפרט ונוכל לעזור לך יותר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש גישה בקרוב מאוד, שבועיים וחצי לדיוטי וכרגע אין רדיו דיסק נורמלי. לגבי הבאס. חד ומהיר, מוותר על העוצמה אך כמובן צריך להיות מאזן. ככה שהטוויטר יוציא צליל רך שלא יחתוך את הסאונד

** לגבי הר"ד חייב להיות של פיונר

פורסם
יש גישה בקרוב מאוד, שבועיים וחצי לדיוטי וכרגע אין רדיו דיסק נורמלי. לגבי הבאס. חד ומהיר, מוותר על העוצמה אך כמובן צריך להיות מאזן. ככה שהטוויטר יוציא צליל רך שלא יחתוך את הסאונדאם כך אז הקומפוננט המומלץ הוא המורל דוטק עולה בסביבות ה1K

סאב או פניקס גולד קסנון נמכר בפומפה בר"ג ב750 ש"ח או אינפיניטי קאפה שנמכר שם בתיבה אטומה ב1500 ש"ח

** לגבי הר"ד חייב להיות של פיונר סתם לשם ענין למה חייב? אבל מכל מקום תבדוק בזאפ כמעט כול הסדרות מה5 והלאה מתאימות לך

לגבי מגבר ארבע ערוצים , אתה יכול לבחור או המגנט או הרעידת אדמה

מגבר מונו לסאב מומלץ זה הפייל הזה הוא פשוט THE BEST BANG FOR THE BACK , המגבר הבא אחריו שאני יכול להמליץ עליו עולה כפול

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

רדיו דיסק :

http://zap.co.il/model.asp?model_id=40523

לחבר שלי יש אותו,יש בו כיוונים רבים ותצוגה יפה והוא עונה על כל הדרישות.

קומפ':

http://zap.co.il/model.asp?model_id=150456

מגבר:אם יש לך גישה לדיוטי-פרי את הJBL GTO75.4

סאב:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12375

מדיוק ביותר וגם עוצמה לא חסר.

סיכום:

רדיודיסק:1400

קומפ':1200 תחפש בחניות אולי תמצא ביותר זול סביבות ה 1000שקל

מגבר:200$=920

סאב:1000

נשאר לך 500שקל להתקנה ובעתיד תעשה איטום ואולי איזה 6X9 שתחבר לרדיודיסק בשביל הסארונד

פורסם

מחזק את ההמלצה על "הרעידת אדמה".

לפני כשנה רציתי למכור את הTNT600 שלי אבל לבסוף הוא נשאר לטובת הגברה בגישורים של המיד-באסים בהגברה אקטיבית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92198

אם מגבר 4*65 (או 2*200) מספק אותך מבחינת העוצמה אז במחיר של 999 שקל לא תמצא לפי דעתי ברכישה בארץ (לא דיוטי-פרי, חו"ל או קומבינות מיוחדות) אופציה עדיפה.

הכי חשוב! לא לרכוש סט קומפוננט לפני ששמעת אותו, הגורם הכי משפיע על אופי ואיכות הצליל הוא סט הקומפוננט שבו תשתמש.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לפי דעתי תקנה רדיו דיסק של פיוניר נחמד באיזור ה1000 ש"ח קומפוננט פוקאל פוליגלאס ב1500 ש"ח מגבר מגנאט דה רוק 800 ב1100 ש"ח וסאב של קיקרCVR12 בין 750 ל950 ש"ח ויש לך מערכת מצויינת אין צורך ב6X9 !! וכמובן שתצטרך חיווט הולם לכל המערכת הזו זה משהו באיזור ה250 ש"ח לקיט טוב. וגם RCA משהו כמו 150 שקלים. אם בהמשך תרצה ותוכל תשים איטום דיינמאט אקסטרים בדלתות\תא המטען. תזכור ההתקנה חשובה לא פחות ! תתקין אצל מישהו מקצוען שייתן לך אחריות גם על ההתקנה.

פורסם

רדיו דיסק- פיוניר 470 עולה 1000 ש"ח

קומפונט- גי אל אודיו VR או היפוניקס אטלס הם עולים בסביבות ה-1100

סאבוופר - CVR קיקר הכי טוב למחיר שלו לדעתי. 900 ש"ח

מגבר לקומפונט ולסאב: מגנט פאנטום 4 ערוצים עולה 2000 שקל

* ממליץ לך לחסוך עוד 800 שקל ולהביא מגבר יותר חזק של פייז

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=294&CatCode=167

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם
רדיו דיסק- פיוניר 470 עולה 1000 ש"ח

למה פיוניר 470?

אפשרי לקנות את ה-480 במחיר הנ"ל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי בירור שלי סדרת 5 עולה קצת יותר אני הלכתי על המקסימום אם לבנאדם לא מפריע להשקיע קצת יותר אז בטח שסדרת 5 תהיה טובה יותר.

בעיקרון הרדיו דיסקים הללו טובים מאוד להתחלה אני מאמין שבעתיד הוא יחליף למשהוא יותר ברמה כמו קלריון או אלפיין- יש דגם של קלריון אגב סדרה 6 שראיתי ב-1600 שקל רדיו דיסק טוב יותר מהפיוניר

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

למה כולם רושמים שאין צורך ברמקולים 6*9? יש לי קומפוננטים מורל פולס, סאב של ג'י בי אל 12, ומאחורה גם רמקולים של ג'י בי אל לא זוכר בדיוק את הדגם והכל מוגבר במגברים של ג' בי אל, אבל את עיקר השמיעה נראה שאני שומע מהאחוריים, תמיד הייתי בטוח שהאחוריים זה הבסיס והקופוננט זה ככה רק תוספת לא? ראיתי כבר בכמה שירשורים שאנשים מוותרים בכיף על האחוריים..למה?

• תוכן חדש...