Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. אני אורח אצלכם בפורום המליצו לי לישאול את השאלה כאן.

יש לי צרפתיה סיטרואן קסנטיה שנת 2000 ו אני עשה שיפוץ קטן באוטו. לאט לאט אני מרפד את החלקים בעור צהוב ו נשאר לי לרפד את הכיסוי של הגג (כמובן בבד) בבד צהוב שיתאים לסביבה של הסלון.

מי שמעוניין ליראות בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=873429#post873429

חשבתי שכדי להוריד את הכיסוי של הגג אני פשות מוריד את כל הפלסטיקים. מגני שמש, ידיות, תאורה ו הכיסוי חייב לרדת אבל לא הוא מודבק לגג עצמו אחר כך אמרו לי בצרפתיות זה ככה. הוא מודבק חזק מאוד ואני מפחד לישבור את הקרטון של הכיסוי. מישהו ניסה להוריד כיסוי גג מהסוג הזה ו יכול לספר לי על טיפים איך אפשר לעשות זאת?

ביונדאי נגיד פעם הורדתי כיסוי גג והוא לא היה מודבק ביכלל.

תודה!

פורסם

קודם כל זה לא קרטון אלא פיבר... והוא מודבק לגג עם סיליקון שחור (ברח לי השם שלו כרגע..) המקסימום שיקרה לו, הוא יתקמט. אתה מוריד אותו בכך שאתה מכניס יד בינו לבין הגג ועם האצבעות מפריד אותם. זה כמובן לאחר שהורדו כל הפלסטיקים.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

את האמת אני לא בטוח במאה אחוז אבל זה לא נירא כמו פיבר אלה זה נירא כקרטון נייר עבה מותבע אם ספוג דק וזפת מעליו. ניסיתי לעשות כמו שאתה אומר אבל זה מודבק חזק מאוד מואד זה לא סיליקון זה יותר דומה למסטיקה כי זה חומר קשה מואד. מפחד לקרואה את הכיסוי!

פורסם

תקלף את הכיסוי הזה, מקסימום יתקמט , ברגע שהגג בחוץ, תוכל לעשות לו חיזוקים מהצד הפנימי שלו, וכשתחזיר גם הוא יהיה יותר חזק וגם אף אחד לא ייראה כלום.

הרכב שלך נראה סוווף עם הריפוד החדש ובכלל עם ההתקנה של הרמקולים בקורה ובדלתות = אהבתי.

פורסם

היי

האמת, לפרק זאת לא ממש בעייה, הבעייה היא אחרי שאתה עושה ריפוד חדש + חיזוקים לגג מהצד הפנימי שלו, אז זאת בעיה להכניס אותו לרכב.

אבל בסוף הכל מסתדר,אל תדאג.

ממליץ לך באותה הזדמנות לקנות יריעת פלציב אחת או 2, ולשים על הגג לפני שאתה מכניס את הריפוד.

פורסם
אם אתה רוצה עזרה עם זה, דבר איתי בפרטי.

האוטו אגב, יצא מדהים... לא היה מבייש אפילו פרויקטים שלי...

קצת צניעות ...
פורסם

היום הייתי ב ACE ו ו הם לא ידעים על מה אני מדבר "פלציב"!

אני רוצה לישאול עוד פעם, אמרו לי אני צריך חומר שמשתמשים איתו למזגנים. הוא דק משהו כמו 5 מ"מ. ןהוא דביק מצד אחד אבל אתם ממליצים גם על משהוא אחר שמשתמשים איתו לקמפינג. אמרו לי שזה חומר עבה יותר משהו כמו 10 מ"מ. זה כבר לא יכנס לי. אז בידיוק אני צריך? ואיפה אני משיג את זה?

פורסם

למה אתה צריך את זה?! אתה לא צריך את זה בכלל אתה מדביק ישירות על הפיבר עם דבק, ולא מחפש הרפתקאות!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שום הרפתקאות ושום בטיח.

תחפש בכל חנות ספורט יש להם, בכל חנות לקמפינג יש להם, בהום סנטר,אייס, בטוח שהם לא יידעו מה זה פלציב, אך , מזרון לקמפינג הם יראו לך = זה פלציב, בנוסף איפה שמוכרים אוהלים לקמפינג - תחתית של אוהל זה פלציב, המיזרן הזה שמניחים עליו את השק-שינה = זה פלציב , מזרון נוח ,מבודד חום\קור\רעש , חסין אש, וקל מאוד לעבוד איתו .

מזרן=יריעה של מטר עשרים על 60 ס"מ.

במגה ספורט יש להם פלציב עם שכבה של נייר מתכת באמצע לבידוד יותר טוב - זה עוד יותר יעיל.

אתה פשוט חותך את זה עם מספריים ומתאים את זה לכל הגג ופשוט מניח בין לבין, לא צריך להדביק ולא להתעסק יותר מידיי.

• תוכן חדש...