Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל יבוא אם הזמן. אבל זה גם קשור לבן אדם עצמו באופי שלו. למה אצל גרמנים יש הרבה דברים טובים בייצור שלהם כי הם מואד דייקנים. אסור לוותר בעמצא הדרך ולהגיד "אהה... גם ככה זה טוב". באדינות לאט לאט והכל יהיה טוב.

בהצלחה!

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתי תמונה אם ACCENT בעזרת המצלמה שלו ו לא אם הטלפון רואים עכשיו יותר טוב. ו יש לי שעלה אני מבקש עצה. לרפד את גג בצבע שחור או צהוב כמובן שזה יהיה בד ולא עור.? כל המעצבים להיתעורר.

עכשיו אתם תיראו את הצבע האמיתי של העור.

הנה תמונות היפות:

Picture1 055.jpg

Picture1 056.jpg

Picture1 057.jpg

Picture1 058.jpg

פורסם
למה לשים טוויטיר MT22 של מורל כשיש לך קומפוננט של פוקאל

זה לא הבנתי...

מה בידיוק אתה לא הבנתה? למה...? זאת אומרת שזה לא טוב או מה?

אני בניתי את הבמה העילונה מרכיבים של מורל ו את הבמה תחתונה אם מיד באסים של פוקל!

לאסף-כנרא שאני יבוא לתחרות כצופה. אבל אם מישהוא ילווה לי 2 קיקרים אני אשמח.

לאורן-אני קודם חשבתי לעשות צהוב אבל כש אני מסתכל בתמונות כהילו מהצד אז אני חושב שאולי גם שחור ישהיה יפה ואפילו יותר יפה ו גם סלבה (MITSUBISHI RULES) נתן לי את הדעה הזאת.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

מהמם!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומן, משיחה איתך לפני כמה זמן, אמרת שהורדת את המיד של פוקאל... לא? או שפשוט הוספת עליו גם את המיד הקטן (והשפוי יותר) של מורל??

חוצמזה - הרכב נראה פשוט מ-ה-מ-ם!! אני ראיתי פה את תחילת העבודה, אבל לא יצא לי להיכנס בזמן האחרון לשרשור הזה, ואני רואה שפיספסתי המון!!!

אני - החלום הרטוב שלי - זה סלון בהיר לאוטו... אני קצת לא מחבב עור... אבל פה זה נראה פשוט מהמם!!

כל הכבוד!

בברכה!

יונתן.

פורסם
המיד באסים של פוקל עובדים מ50, 60 הרץ 24DB\OCTV עד 200 6DB\OTCV המיד ראנג' של מורל שבדש בורד עובדים מ300 הרץ עד 5, 5.5 קילוהרץ טוויטר של מורל שנימצא בקורה עובד מ 3 קילוהרץ עד 20 קילוהרץ הכל חתוך ב 24DB\OCTV.

סאב וופר של פניקס גולד קסנון עובד בתיבה אטומה 28 ליטר עד 50 55 הרץ.

הכל חתוך בעזרת מגברים ו HU.

מיד באסים זאת אומרת שגם הוופר וגם המיד (שהוא בעיקרון גם כוופר כי הוא מנגן אותם תדרים)!

• תוכן חדש...