Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נהגתי ברכב כשלפתע החל צפצוף קל ועל מסך הרדיו הופיע Low Brake fluid please stop

יצאתי מהרכב וחשכו עיניי, מיכל נוזל הבלמים היה ריק לגמרי(!)

נסעתי מהר (בזהירות) לאייס הקרוב ביותר וקניתי מיכל של נוזל בלמים dot4 כ 300 סמ"ק.

להפתעתי, הייתי צריך לרוקן את כל השמן שקניתי לתוך מיכל נוזל הבלימה כדי להגיע לקו המקסימום(!!!)

טוב, לפני שכולם פה יאמרו סע למוסך זה סכנת חיים

נסעתי הבוקר למוסך, העלו את הרכב על ליפט ובדקו בכל מקום אפשרי וטענו כי אין נזילה והם לא יודעים לאן "הלך" השמן! ניסיתי להסביר לבוחן שאני לא איזה דביל ואני יודע מה אני עושה, הוא ברוב חוצפתו אמר "תראה לי איפה מילאת את השמן" אולי לא שמת במקום הנכון ובעצם היה חסר משהו אחר :x

אחרי כמה דקות הגיע מכונאי אחר שמכיר אותי מהמרוצים והתייחס אלי יותר ברצינות... המשכנו לחפש את הנזילה ולא מצאנו, הם אמרו שאמשיך לנסוע ולעקוב אחרי הדבר.

כששאלתי מה היו עושים אם הייתי בא עם מיכל ריק ולא ממלא לבד, הם אמרו שהיו ממלאים לי שמן ושולחים אותי לדרכי(!)

בקיצור אם למשהו יש עצה בשבילי אודה לו מאוד

בתודה נדב

נ.ב. הדוושה לא שוקעת והרכב בולם רגיל לחלוטין

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נוזל הבלמים לא יכול להתנדף כולו סתם כך.

כאשר רפידות בלם נשחקות אז הדרך של בוכנת מש' אופן/קליפר ארוכה יותר ואז חודר אל המ'/קליפר יותר נוזל בלמים הנלקח מהמיכל.

חזור שוב למוסך (או רצוי למוסך אחר מקצועי יותר) ושיפרקו גלגלים לבדיקת רפידות/דיסקיות וגם אולי יראו אז נזילה. כמובן שיש צורך להסתכל היטב, גם מלמטה, על כל צנורות מע' הבלמים לאיתור נזילה.

יש לתת לזה חשיבות גבוהה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הנפח של הצילינדרים בקליפרים לא גדול עד כדי כך שהוא ירוקן מיכל שלם, אלא אם כן הוחלפו בלמים לברמבו עם 12 בוכנות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם בבדיקה במוסך לא ראו אם יש נזילה מתחת לרכב / צנרת בלמים

לדעתי יש לבדוק את המ"ש מרכזית כולל המגבר בלם , בעבר נתקלתי ברכבים שהנוזל בלם

עבר למ"ש המרכזית.

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

הרפידות חדשות וכן גם הדיסקים...

המוסך נחשב למוסך מוביל ב PSA(!!!)

הועלתה השארה שבזמן הטיפול האחרון ירד מפלס השמן והמכונאי לא הוסיף

נאמר לי שאם תמשיך הנזילה (כלומר עוד שבוע שבועיים ירד שוב המפלס, אז יצתרכו לפרק בוסטר ומשאבת בלמים ראשית...

ההשארה היא שאם נוזל באמת שמן אז הנזילה היא מהמשאבת בלמים לתוך התוף, האם זה הגיוני???

בדקו נזילה בלחץ, העניין הוא שזה רכב די חדש ושמור, והכל נ-ק-י מלמטה כך שאין שום סיכויי שיש נזילה מהצנרת כי הכל יבש, גם בתוך האוטו וגם באיזור הבוסטר...

בתודה על כל התגובות

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

סבירות גבוהה שהנוזל בלמים נזל לתוך הבוסטר.

לא תמיד ניתן להבחין בנזילה לתוך הבוסטר, אלה אם מפרידים את משאבת הבלם המרכזית מהבוסטר, ונותנים הצצה פנימה.

וזה מה שהמוסך היה אמור לעשות!

חזור למוסך.

• תוכן חדש...