Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון לפנות בוקר חזרתי מאבוגוש זה מקום שנמצא ליד ירושלים למי שמכיר את ירושלים

השעה הייתה 4:30 בבוקר בקיצור התחלנו לעלות את העליות של לכיוון ירושלים למי שמכיר זה סיבובים מאד מאד מפותלים ומסוכנים שבצד הדרך (בשוליים) יש תעלה עמוקה וענקית אין גדר בטיחות.

יש שהתחיל לרדת גשם והכביש היה חלק מאד ומסוכן.

חבר שלי קיבל ג'יפ יונדאי טוסון v6 2700 יום לפני המקרה שאני מספר לכם עכשיו, זאת אומרת שזאת הייתה הפעם השניה שהוא עלה על הג'יפ החדש.

חבר שלי נהג חדש יש לו שנה וחצי רישיון.

אוקיי לענייניו ההינו 5 אנשים באוטו שתי חברים מקדימה ואני חברה שלי ועוד חבר מאחורה.

כולם היו חגורים !

כאשר הגענו לחלק מאד מפותל ומסוכן בעליות של ירושלים למי שמכיר איפה שיש את השלט "ברוכים הבאים לירושלים. (גינות סחרוב) חבר שלי נכנס שם לאחד הסיבובים לא טוב לקח את הסיבוב רחב מידי ההינו על 75-80 קמ"ש פתאום הוא החליק לכיוון הגדר שמפרידה בין הנתיבים שלנו לבין הנתיבים שיורדים לכיוון תל אביב הנתיבים שממולנו כמעט כמעט נכנס בגדר הזו לפתע הוא נלחץ שבר את ההגה לצד השני במהירות רבה אז האוטו ממש החליק לכיוון התעלה שבשוליי הדרך

הג'יפ שבו 5 אנשים התהפך על הצד לכיוון התעלה על האנשים שמקדימה נפתחו כריות אוויר והיה עשן בתוך האוטו.

פתאום היה שקט כזה חשבתי שכולם מתים לא עברו 3 שניות וקראתי מהר בשמות של החברים שלי אחד אחד שאלתי אם הם בסדר יש כאלה שלקח להם מספר שניות לענות לי דבר שמאד הלחיץ אותי.

הג'יפ היה הפוך על הצד מה שאומר שזה שליד הנהג היה על הריצפה דבר שלא איפשר לו לפתוח את הדלת. אני ישבתי מאחורי הנהג כך שאני יכולתי לפתוח את הדלת שלי אבל גם היה מאד קשה כי זאת דלת של ג'יפ מאד כבדה ולהרים אותה כלפי מעלה זה מאד קשה (ראו תמונה שצורפה)

אז אני איכשהוא ההיתי הכי ערני הג'יפ היה מלא עשן מבפנים אז כנראה שראיתי הרבה סרטים או שאני צודק אני לא יודע פחדתי שיהיה דליפה במיכל דלק או משהו והגיפ יתלקח ויתפוצץ אז יצאתי החוצה בקשיים רבים ושלפתי ממש שלפתי אחד אחד החוצה כאשר יצאתי ראיתי ניידת של מגב עצרתי אותה והם עזרו לנו הזמינו אמבולנס. עד שהאמבולנס הגיע ועד שלקחו מאיתנו פרטים ואז המשטרה הגיע וביקשה מחבר שלי שנהג לקרוא לאבא שלו ב4:45 לפנות בוקר. אז בנתיים צילמתי עם הפלאפון את הגי'פ הפוך תמונה אחת שווה אלף מילים. אחרי שתראו את התמונות לא תאמינו שמישהו יצא מפה חי. בקיצור חבר שלי אכן הזעיק את אבא שלו וכשאבא שלו הגיע כולם היו באמבולנס חוץ ממני אני הלכתי לגיפ להביא את כל הדברים (רישיונות וכו..) בנתיים ראיתי את אבא של חבר שלי המום רואה את הבן שלו באמבולנס ואת החברים שלו ואת הג'יפ שהוא קנה לפני יומיים. היה אפשר לראות דמעה נוטפת מהעין שלו.

אז אתם בטח שואלים את עצמכם מה קרה לכולם ?

כלום ! כולם יצאו בריאים ושלמים ! איך ? למה ? כנראה שיש אלוהים בשמיים שאוהב אותנו מאד.

כשהאמבולנס בא הוא חשב שכולנו מתים הפרמדיק שאל אותי יצא מפה מישהו ?!

אז הפרמדיקים המליצו לנו להבדק אז כולנו התפננו לבית החולים שערי צדק בירושלים וערכנו צילומים ובדיקות שיגרתיות.

אני לא אשכח את הריח של הכריות אוויר ואת השקט שהיה בפנים אחרי שהתהפכנו את התמונה הזאת אני לא אשכח בחיים.

לסיום חברים כשהכביש חלק יורד גשם ובמיוחד בסיבובים מסוכנים תורידו את הרגל מהגז תקחו את הסיבובים בעדינות רבה ובכיף שלכם גם אם קיבלתם אוטו חדש ואתם חושבים שהוא מינימום האמר

אל תשכחו שיש איתכם עוד חברים שאיתם גדלתם באוטו. אז מי אתם שתיקחו אחריות עליהם ותעשו את "בדיקת היציבות של ה"האמר" שלכם כשאתה איתם באוטו.

תשמרו על החיים שלכם הכביש מסוכן!!! אני גם עד לפני זה ההיתי שומע פרסומות חייבים לחגור מאחור וכשהכביש חלק להוריד את מהירות ההיתי שומע על תאונות וההיתי רואה אבל ההיתי ממשיך ללחוץ וההיתי מתעלם עד שזה היה כל כך קרוב אלי שעכשיו אני מבין את משמעות הדברים וכמה הם צודקים שהם אומרים תחגרו הנה החגורה הצילה את החיים שלי ושל החברים שלי בלי חגורה לא ההיתי רושם פה עכשיו. אני מאד מקווה שנכנס לכם משהו ולמדתם משהו אפילו הכי קטן מהמקרה שלי ומקווה שלא תחוו את מה שחוויתי.

אני מרגיש שקיבלתי את החיים במתנה ואני מודה לאלוהים על זה.

ראו תמונות מצורפות שצילמתי בפלאפון אחת אחרי ההתהפכות ואחת לאחר מכן שהאוטו הגיע למוסך של יונדאי.

תאונה.jpg

תאונה 2.jpg

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהיה פה שמח

אני בפורום בקושי חודש, וכל יומיים שלוש, אני קורא מודעה בסגנון "עברתי תאונה קשה קיבלתי את החיים במתנה"

ואחר כך כשממליצים לכם להירגע, לקחת קורסים, להתנהג כמו בני אדם, אתם חושבים שאתם אלוהים, או לפחות מייקל שומאכר, אז זהו, שיש לי משהו לחדש לכם .... אתם לא !!!

אתם=נהגים צעירים שלא פוגעים ממטר (וגם לא יודעים שהם לא פוגעים)

חבר, מזלך שאתה כותב כאן, היית יכול להיות במקום אחר !!!

*עריכה* שים לב לחתימה שלי, יש לה משמעות גם עבורך !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יש לחבר שלך את המזל הכי גדול שהיה לו בחיים.

שיגיד כל יום תודה.

אם היה קורה משהו לאחד מכם(נוסעי הרכב),הוא היה סובל עד סוף ימי חייו.

העיקר שכולכם יצאתם בריאים.

פורסם

אני במקרה ירושלמי ואני רוצה לציין שהחבר שלך הוא חתיכת מטומטם חסר אחריות. יסלחו לי כל אותם מטיפים שמתים לצעוק עלי "שהבחור כבר למד את הלקח שלו".

אני, וכל אדם שפוי אחר, נוסע בדרך המדוברת בלא יותר מ-60 קמ"ש. וזה עם WRX. בכביש יבש.

מימין תעלה עם קיר סלע, משמאל גדר בטון. לנסוע שם 80 זה להתאבד.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אני במקרה ירושלמי ואני רוצה לציין שהחבר שלך הוא חתיכת מטומטם חסר אחריות. יסלחו לי כל אותם מטיפים שמתים לצעוק עלי "שהבחור כבר למד את הלקח שלו".

אני, וכל אדם שפוי אחר, נוסע בדרך המדוברת בלא יותר מ-60 קמ"ש. וזה עם WRX. בכביש יבש.

מימין תעלה עם קיר סלע, משמאל גדר בטון. לנסוע שם 80 זה להתאבד.

ועוד עם ג'יפ.

טוב שאף אחד מנוסעי הרכב לא זילזל בחשיבותה של חגורת הבטיחות.

כפי שאור אמר - הגומל

SENA לשעבר

פורסם

העיקר אתה וחבריך בריאים ושלמים.

ד"א: הביטוח לא מכסה כי הייתם חמישה ברכב לא?

אמור לכסות. לחבר שלו יש רישיון שנה וחצי, ז"א שהחוק של 2 יצא אחרי שהוא קיבל רישיון והחוק לא חל עליו.

אני בטוח שהביטוח ישמח לקבל מכם טלפון בבוקר ולשמוע שהם יצטרכו לשלם על ג'פ בין יומיים.

:|

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אז למה בעצם קנית אימפרזה טורבו?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מספיק להאשים את הנהגים בכל התאונות זה שהנהג עשה טעות לא מגיע ל 5 אנשים למות.

אם היה שם מעקה בטיחות בתקן אירופאי כל זה היה נגמר בלי בכלל לפתוח את השירשור הזה.

אנחנו כנהגים משלמים סכומים אדירים של כסף כל שנה 1000 ש"ח +/- על טסט (לא כולל הבדיקה) 60% מס על דלק, 100% מס בעת קניית רכב חדש , קונים אפודים זוהרים שאמורים להרחיב את השוליים והמדינה לא מוכנה לשים מעקות בטיחות נורמלים או בכלל.

SENA ,Noble Savage אתם עושים לממשלה חיים ממש קלים בזה שאתם מאשימים את הנהג למה שיעשו משהו הרי הנהג אשם.

טוב שיצאתם בראים ושלמים.

פורסם

ההוא עם ה-WRX . ג'רמי צודק. אתה מבזבז רכב טוב.

לפותח השרשור - כתבת יפה , אבל השרשור מיותר לגמרי.

כל מי שעוד לא חווה את החוויה המפוקפקת של תאונה , וקיבל רשיון ,מתחיל לצבור בטחון - הוא מתחיל להרגיש שהכל בשליטה , ושאין לו מה לפחד.

להבין מה זה איבוד שליטה אפשר בשתי דרכים.

1. כמו רוב הנהגים בארץ (ואני בעוונותיי ביניהם) - להיקלע לתאונה. לקבל את הבומבה. רוב הנהגים לא יבינו מה קרה ומה הם עשו רע , יפתחו פחד -וינהגו יותר גרוע , או - עם קצת פחות מזל ושכל , יגיעו לאותו מצב שוב ,עד שייכחדו (בדיוק על פי תורתו של דארווין).

מיעוט קטן ישכיל להפיק מסקנות ולשפר את נהיגתו. אני רוצה להאמין שאני במיעוט הזה ,אבל זה כי בחרתי גם באפשרות 2.

2. ללכת להתנסות בהחלקות מבוקרות ,בבלימת חירום , ובשאר מרכיבי הנהיגה הנכונה - לא רבים טורחים לעשות זאת , אבל מי שטורח - מבין עד כמה הוא לא הבין לפני, וכמה עוד יש לו ללמוד כדי לדעת מה קרה ואיך מונעים זאת.

לצערנו -כל הסיפורים הללו בפורום נשכחים בדיוק חמש דקות אחרי קריאתם , עד שבא הגאון התורן הבא , ועושה גם הוא תאונה.

אז אני שמח שכולכם יצאתם בריאים ושלמים ,אבל אל תצפה שמישהו באמת יפנים את מה שכתבת.

נשמע רע , אבל לצערי נכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...