Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למבינים במחשבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת ההפעלה(ווינדווס אקס פי) היה מביא לי מסך כחול מדי פעם ועושה ריסטרט.

שאני אומר מדיי פעם זה כל כמה דקות, אין זמן לכלום, החלפתי זיכרון וניסיתי מחדש ועדיין היה עושה את הבעיה הזאת.

פירמטתי את כונן c שעליו יושבת מערכת ההפעלה, התקנתי ויינדווס, ובאמצע ההתקנה הוא שוב עשה את המסך הכחול הזה, מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

זיכרון, מעבד שמתחמם, לוח אם, כונן קשיח דפוק.

תתחיל לחפש :???:

איזה מסך כחול קיבלת?

Begining dump of phisycal memory?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זיכרון זה לא, מפני שהחלפתי זיכרון, איך אפשר לבדוק את שאר הדברים?

המסך הכחול מופי לשני שניות ואז המחשב עושה ריסטרט, כך שאאני לא מצליח לקרוא אפילו מה רשום.

יש לצי שלפני שפרמטתי, הדלקתי את המחשב והשארתי אותו דלוק ללא כל תוכנית הוא עבר את הלילה, אבל כשמנסים לעשות דברים יותר קשים למחשב כמו לבדוק וירוסים או משהו כזה, הוא מעלה את המסך הכחול..

התחממות?

אני חושב שזה הלוח אם, הזיכרון קאץ שבו... מה אתם אומרים?

פורסם

פירמטת לאחר שהחלפת את הזיכרון או לפני?

לדעתי כדאי לך לנסות לעשות FDISK כללי לדיסק קשיח.

אם זה היה בעית התחממות המחשב היה עושה פשוט ריסט או מתכבה מבלי להראות הודעת שגיאה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שמע מה תעשה.

קליק ימני על My Computer, לך ללשונית של Advanced, יש לך שם ריבוע של Startup and Recovery ובתוכו כפתור של settings, תלחץ עליו.

זה יפתח לך חלון חדש של Startup and Recovery. יש לך שם אופציה, שמסומנת בV, בשם Automatically Restart וממנה אתה מוריד את הV. עכשיו מה שזה נותן לך זה שאחרי שתקבל את המסך הכחול המחשב לא יעשה ריסטרט באופן אוטומטי אלא ישאר על המסך הכחול. ככה תוכל לרשום מה ההודעה שאתה מקבל, תהיה שם הודעת שגיאה וגם בד"כ יש אוסף של מספרים ואותיות וכו'. בקיצור תרשום לך את זה, אח"כ תוכל להעלות את זה לכאן או לחפש את זה בגוגל.

מקווה שעזרתי ובהצלחה...

פורסם

הבעיה שלך (אם אכן החלפת זכרון) לא קשורה בפרמוט, דבר שאני נגדו בלי קשר,

אלא בעיה שהיתה לי כבר בשני מחשבים שונים שבניתי לבד, מה הסיכוי! בשניהם לוח אם דפוק היה הבעיה. מסך כחול בלה בלה בלה, כמובן יש לך את האפשרות לבטל את הריסטרט, אבל זה לא פתרון. בדוק החלפת לוח אם.

פורסם

אם המעבד לא מקבל קירור ובהנחה שההגנות פועלות, נניח מ90 מעלות, המחשב אמור להכבות בלי מסכים כחולים, כי אין קשר לחלונות.

אם אין קירור ואין הגנות, (בן כמה המחשב?), בתקופה שלא היו הגנות, הנזק הכי גדול שקרה למחשב הוא מהירות עבודה מאוד איטית.

פורסם

כדי ליבדוק את הזיכרון אתה יכול להישתמש ב MEMTEST אתה מוריד את זה, צורב את זה על CD או פלופי ומאתחל את המחשב, הדבר הזה מריץ בדיקה יסודית על הזיכרון וידווח אם משהו לא טוב לו...

כמו כן, כדי לישלול את האפשרות שיש לך ווירוס, או שההתקנה שלך של XP "מזוהמת" (יכול להיות שהורדת אותה מהאינטרנט, או שצרבת אותה מחבר והיא מכילה ווירוס, או שפשוט הדיסק פגום) אתה יכול להישתמש בלינוק בCD LIVE...

אתה יכול לימצא כאן כמה מהם... וגם בעיברית... וזה בשבילך גיל... ;)

בהצלחה (ואלי תעבור ללינוקס בסוף.... ;))

*עריכה: לא צריך לשלם כסף על אף אחד מהישומים הללו, כולם חופשיים וניתנים להורדה בחינם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

צריך יותר פרטים אודות המחשב כדי שנוכל לעזור לך...

כפי שאתה מתאר זה בד"כ בעית זיכרון (יכול להיות שגם השני דפוק) עוד אופציה זה כרטיס המסך ... תפעיל את המחשב במצב בטוח ותראה אם הוא נופל

פורסם

את הזיכרון לקחתי ממחשב אחר שפועל רק בשביל לראות אם זוהי הבעיה.

הדיסק של הויינדווס מקורי, באמצע ההתקנה הוא אמר שיש בעיה עם איזה קובץ, עשיתי לו retry ואז הוא קיבל את זה.

לאחר שהוא סיים להעתיק קבצים , המחשב עושה ריסטרט, ואז עולה המסך הכחול.

המאוורר של המעבד מסתובב.

מדובר במחשב בן שנה וחצי עם לוח של msi

g71-svpa052

עם 512 ddr

ומעבד 3.0

המחשב נקנה מאייבורי.

תודה על העזרה, צחי.

פורסם

1. תאפס את הביוס דרך הג'מפרים או הוציא את הבטריה של הבורד.

2.תיכנס לביוס ותעשה load failure config ואם אין לך את האופ' אז תבחר default config ובדוק הגדרות נוספות .

2 . אם כרטיס המסך שלך הינו מסוג און בורד אז בביוס תגדיל את השיתוף של הזיכרון לכרטיס המסך בלפחות 32 MB .

תיכנס למערכת ההפעלה דרך המצב הבטוח (F8 בהפעלה)

מקווה שעזרתי

פורסם

אי אפשר להיכנס למערכתת ההפעלה מכיון שההתקנה עדיין לא הסתיימה, והמחשב לא נותן לי לסיים אותה.

פורסם
אי אפשר להיכנס למערכתת ההפעלה מכיון שההתקנה עדיין לא הסתיימה, והמחשב לא נותן לי לסיים אותה.
למה אתה עקשן?! נסה את מה שאמרתי לך, אם המערכת תצליח לעבוד פרק זמן ארוך, זו בעיה ב$M, אם לא, גש לאייבורי ותגיד להם את המימצאים שלך, והם יחליפו לך את המחשב...

חבל ללכת עם הראש בקיר, אם היית מקשיב, היום ביית יכול לדעת את התשובה לשאלה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...