Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובארו איוופרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה כתיבה...:mm_yeah:

מקלארן:

יש מצב לכתב מגזין רכב?...יש יש פוטנציאל!

זה שיש פוטנציאל זה לא מספיק... צריך גם הרבה פרוטקציה וקומבינות...:?

Veni Vidi Vici

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי רוני, כפריק של הרכב עם סמל של הכוכב (למעשה שישה) לא משנה מה תכתוב. מחנות האוהדים של שני המכוניות זהה בעיני למלחמה בין מכבי להפועל. אתה נולד עם זה ולא יכול להחליף את האהבה הזו בשום רכב אחר בטח שלא לאויב שנוא הנפש.(נהגתי על הSTI VR10 ונסעתי {לא נהגתי} על הEVO 9)

ברשותי מספר כתבות מהעולם, שם חלוקים על הקביעה הכול כך חד משמעית שלך. תמיד בעולם אין מנצחת ברורה אלה קביעה על סדר עדיפות ואיזה מהמכוניות מתאימה לאיזה סוג נהיגה.

או-הו-הו... קודם כל, תן לי לחדש לך - מרבית ה"פריקים" של אסתי ממירים בימים אלו (בעצם, כבר עם הגעת הEVO8) את דתם לזו של משולש היהלומים (מה שמוביל אותנו לשאלה מה עדיף, 6 כוכבים או שלושה יהלומים, או האם יהלום אחד שווה יותר משני כוכבים, וכמה אריות צריך בשביל לגבור על יהלום אחד? :wink: ). אני מכיר אישית לפחות שלושה בעלי STI שהחליפו או רוצים להחליף ל-EVO, ואני סמוך ובטוח שיש עוד רבים.

דבר שני - אם לא משנה מה אכתוב (או יותר נכון, מה ייכתב במגזיני רכב - שלפחות באחד מהם יש לי השפעה מסוימת), אז זה לא בדיוק מוציא אתכם צרכנים נבונים, נכון? מצחיק לקנות את הרכב הנחות רק בשביל הסמל, במיוחד אם זה סמל של סובארו (מילא אם זה היה ב.מ.וו, או משהו מכובד :twisted: ). מצחיק גם שאיוו בעיניך היא האויב שנוא הנפש - אין כאן הרי עניין של עידוד או תמיכה מוראלית כמו בקבוצה "ביתית", זה בסה"כ אוטו... נוהגים בשניהם ומה שיותר טוב מנצח.

ולעניין - אני אמנם רק אחד (עם סוללה של כתבי רכב מאחורי, להם דעה דומה), אבל נהגתי על STI 9 ו-STI 10 במשך יום שלם. נהגתי על EVO 8 ו-EVO 9 במשך יום שלם. המסקנה שלי היא חד משמעית - EVO היא מכונית טובה יותר ב(כמעט) כל הפרמטרים. פשוט כך. יותר מזה - ההבדל כ-ל כ-ך מוחשי בכביש המפותל עד כי קשה אפילו למצוא יתרונות של אסתי על איוו. חווית הנהיגה פשוט שונה לחלוטין ומדהים עד כמה שתי החברות הללו לקחו בסיס דומה ביותר (מנוע טורבו חזק, הנעה כפולה מתוחכמת, מרכב סדאן וכולי) ויצרו שני כלים שונים בתכלית.

ובכל זאת - אני אשמח לקבל הכוונה לאותן כתבות שאומרות ההפך, מעניין יהיה לקרוא מה יש לקולגות מחו"ל לכתוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אחלה כתיבה...:mm_yeah:

מקלארן:

זה שיש פוטנציאל זה לא מספיק... צריך גם הרבה פרוטקציה וקומבינות...:?

קומבינות צריך אולי רק בשביל לקבל ראיון עבודה (וגם זה לא תמיד, ויש לי דוגמאות למגזינים שפשוט פרסמו הצעת עבודה), אבל בסופו של דבר אף אחד לא יקבל אותך אם אתה גרוע, כך שאין כאן עניין של פרוטקציה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רונית שטרן כתבה:

קומבינות צריך אולי רק בשביל לקבל ראיון עבודה (וגם זה לא תמיד, ויש לי דוגמאות למגזינים שפשוט פרסמו הצעת עבודה), אבל בסופו של דבר אף אחד לא יקבל אותך אם אתה גרוע, כך שאין כאן עניין של פרוטקציה.

רוני

רגע, אז למה קיבלנו אותך?

ניצן

(מצטער, הרמת להנחתה)

פורסם
רגע, אז למה קיבלנו אותך?

ניצן

(מצטער, הרמת להנחתה)

אני מניח שזו תעודת עניות בשבילכם, לא? :twisted:

ואם בשביל שהוד רוממותו יגיב כאן דרושות הרמות להנחתות שלי, אז אני אתכבד וארים שוב בעתיד, כדי שאולי סוף סוף אתה תגיב כאן לשטויות שאני כותב במקום לצעוק עלי אח"כ בטלפון :-P

תיכף גם העילוי יצוץ בטח ויפלוט דברי חוכמה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
(מצטער, הרמת להנחתה)

במקום להצטער אולי תספר כמה כסף הוא משלם לעורך כדי שיפרסמו את מה שהוא כותב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה תמיד לחשוב שלילי?

לא כל טובות-ההנאה הן כספיות בהכרח...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

היי אדם

אכן נחמד מה שכתבת, אך בכל זאת אני חושב שלצמד הנינג'ות אין נשמה.

מאידך -גיסא- כתבתי ואמרתי לא פעם כי הייתי רוכש EVO 9.

אני האחרון ש"ילכלך" על מכוניות.

מוטי

אם אין לך רטט בלב למשמע פיאט 127 ספורט - אז אתה חי בסרט.

חכה שהשעון "יזנזן" ואז תתעורר.

קשה עד מאוד להסביר לאדם שלא ממש מדברות אליו מכוניות הנשמה, מהן.

אדם שכביכול התקדם,וחי בסרטי אימפרזות/ איבו ושאר יפניות-שאני רוכש להן כבוד

והן ראויות לכך. אך תמיד שאני אראה איזו ביאנקי אבארט או את יריבתה פיאט 127 ספורט

אני :cry: . לא מדובר על האצות ופניות. מדובר על השיק הטוהר-וכן ניחשתם נכון -נשמה.

לך תסביר את זה לדור שלא ידע את יוסף. וחי בסרטי אימפרזות ואיוו ומשתחווה לעגל הזהב.

עוד דבר

וסיפרתי כנראה לא פעם בפורום

עם כל הכבוד לתערוכת פרנקפורט 2005 האדירה בה ביקרתי השנה

מה שהלהיב אותי יותר זה הביקור ברינג ,חוץ מהנהיגה במסלול

הגענו למרוץ מכוניות היסטוריות, (תודה לבעל ה911 טורבו שעדכן אותנו)

ושם קמו אותן אגדות לתחיה.

אני מניח שאליך ב.מ.וו M3 E30 לא מדברת, כך גם הקרב בינה לבין אלפא GTV6

נושנה על המסלול (כן האלפא עקפה אותה אם אתה מתעקש), פרינץ 1000TT

ביאנקי אבארט, GOLF GTI MK1, רנו גורדיני, רנו 12 גורדיני, רנו 5 טורבו,רנו 5 טורבו 2

, פולקסווגן פולו GT , רנו אלפין, ב.מ.וו 2002ti, אלפא סוד Ti , אלפא ספרינט וולוצ'יה 79'

, מרצדס 190E 2.3 16, ב.מ.וו סידרה 5 אלפינה, פיז'ו 205GTI, וזו רק חלק מרשימת המכוניות שהסתובבתי ביניהן בפיטס,ואח"כ צפיתי במרוץ... ואם זה לא מדבר אליך

כנראה אתה עשוי מסיליקון.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
היי אדם

אכן נחמד מה שכתבת, אך בכל זאת אני חושב שלצמד הנינג'ות אין נשמה.

אני האחרון ש"ילכלך" על מכוניות.

מוטי

אם אין לך רטט בלב למשמע פיאט 127 ספורט - אז אתה חי בסרט.

חכה שהשעון "יזנזן" ואז תתעורר.

קשה עד מאוד להסביר לאדם שלא ממש מדברות אליו מכוניות הנשמה, מהן.

אדם שכביכול התקדם,וחי בסירטי אימפרזות איבו ושאר יפניות-שאני רוכש להן כבוד

והן ראויות לכך. אך תמיד שאני אראה איזו ביאנקי אבארט או את יריבתה פיאט 127 ספורט

אני :cry:

לך תסביר את זה לדור שלא ידע את יוסף. וחי בסרטי אימפרזות ואיוו ומשתחווה לעגל הזהב.

אילן, תגיד- אתה שפוי?!

לא נראה לי...

כדור ירוק יעשה את העבודה...

KOOKOO

בכל מקרה,

יופי שלי כתיבה - נהנתי לקרוא

פורסם

noble savage- כתבת יפה, ישר כוח!

באופן אישי אני לא מבין מדוע בכלל אנשים נתפסים לחברה ו"מעריצים" אותה, מה זה כאן בית"ר ירושלים (באש ובמים)? לסובארו, כמו לכל חברה כמעט, יש היו ויהיו מכוניות טובות ורעות. אני חושב שמי ששומר אמונים נפגע בעצמו, הדוגמא הטובה ביותר היא מי שירכוש sti 10 במקום איוו 9, מטעמי הערצה ילדותיים.

בהמשך ישיר לכך, לפיאט 127, כמו לכל מכונית בעולם, אין "נשמה" ולמעשה הדימוי הטיפשי הזה במקור היה בסך הכל נחמתם של האלפיסטים אודות האמינות המופלגת של רכביהם...

רונית שטרן - מה שנכון נכון, באמת הרמת לו להנחתה.

עילוי כל העילויים - עוד תגובה של המאסטר ותיהיה פה שכונה...ראה הוזהרת.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם
noble savage- כתבת יפה, ישר כוח!

באופן אישי אני לא מבין מדוע בכלל אנשים "נתפשים" לחברה ו"מעריצים" אותה, מה זה כאן בית"ר ירושלים (באש ובמים)? לסובארו, כמו לכל חברה כמעט, יש היו ויהיו מכוניות טובות ורעות, אני חושב שמי ש"שומר אמונים" נפגע בעצמו, הדוגמא הטובה ביותר היא מי שירכוש sti 10 במקום איוו 9, מטעמי הערצה ילדותיים.

במהשך ישיר לכך, לפיאט 127, כמו לכל מכונית בעולם, אין "נשמה" ולמעשה הדימוי הטיפשי הזה במקור היה בסך הכל נחמתם של האלפיסתים אדות האמינות המופלגת של רכביהם...

רונית שטרן- מה שנכון נכון, באמת הרמת לו להנחתה.

עילוי כל העילויים- עוד תגובה של המאסטר ותיהיה פה שכונה..ראה הוזהרת.

בעניין האלפות LOL

כל מילה בסלע.

אגב אלי, מכרת את ה-WRX?

פורסם
תקשיב לי, עזוב את סובארו. קנה EVO.
זהו שכנעת אותי.

לא, אתה טועה.

זה כמו להגיד, וואלה, הטורבו מרגיש פי מאה יותר טוב עם עוד 500 סמ"ק, איך לא עשינו את זה קודם?!

כנראה שלא הבנת מילה מתוך מה שכתבתי.

ברור לכולם שהמנוע החדש חזק וטוב יותר. אני אמרתי, אם הם רוצים כוח - שיכניסו 5.7 המי ויגמרו עניין. יהיה להם הכי הרבה כוח שבעולם.

השינוי הזה מ-2.0 ל-2.5 הוא הרבה יותר מ-500 סמ"ק. השינוי הזה אומר שהיפנים, שבמשך 50 שנה של חיקויים בנו מכונית מקורית אחת, נפלו שוב לאותו בור עלוב בתרבות שלהם שגורם להם להעריץ כל דבר מערבי. הם לא מזהים משהו מקורי כשהם יוצרים אותו. אם אתה לא מסכים איתי אתה מוזמן להוריד את אותו וידאו בלינק שבהודעה הראשונה, ולהסתכל על הנהגים הנהדרים שבוחנים את המכונית מול מכוניות אירופאיות עם חיוך מתלהב של ילדים בני 12 (אם עדיין לא מובן - 2.5 ליטר זה מבחינתי סמל למגמה שהחלה לפני מספר שנים, ועלולה להחריף בעתיד).

אתה.. קצת מגזים.

או-הו-הו...
סנטה..? זה אתה??

קודם כל, תן לי לחדש לך - מרבית ה"פריקים" של אסתי ממירים בימים אלו (בעצם, כבר עם הגעת הEVO8-) את דתם לזו של משולש היהלומים (מה שמוביל אותנו לשאלה מה עדיף, 6 כוכבים או שלושה יהלומים, או האם יהלום אחד שווה יותר משני כוכבים, וכמה אריות צריך בשביל לגבור על יהלום אחד? :wink: ). אני מכיר אישית לפחות שלושה בעלי STI שהחליפו או רוצים להחליף ל-EVO, ואני סמוך ובטוח שיש עוד רבים.

אני מכיר אחד שהיתה לו סקודה והוא החליף אותה בשברולט אוואו.

אני גם לא מבין מה זה בא להוכיח.

מה אתה ניסית להוכיח? שיש אנשים שאוהבים את האיוו יותר מאת האימפרזה? שאף אחד לא קונה סובארו יותר?

דבר שני - אם לא משנה מה אכתוב (או יותר נכון, מה ייכתב במגזיני רכב - שלפחות באחד מהם יש לי השפעה מסוימת), אז זה לא בדיוק מוציא אתכם צרכנים נבונים, נכון? מצחיק לקנות את הרכב הנחות רק בשביל הסמל, במיוחד אם זה סמל של סובארו (מילא אם זה היה ב.מ.וו, או משהו מכובד :twisted: ). מצחיק גם שאיוו בעיניך היא האויב שנוא הנפש - אין כאן הרי עניין של עידוד או תמיכה מוראלית כמו בקבוצה "ביתית", זה בסה"כ אוטו... נוהגים בשניהם ומה שיותר טוב מנצח.

אתה מוזמן לקרוא לי צרכן לא נבון. למעשה אני מבקש ממך בזה הרגע לשנות את השוסטעק מתחת לשם שלי ל-'צרכן לא נבון'. הבושה.. הבושה! מעתה אסתתר בין הצללים.. איך אביט בעיניי אישתי וילדיי??

מזל שאין לי לא את זה ולא את זה. איכסה תועבה.

ההודעה המקורית שלי באה (לפחות חלק ממנה) כתגובה להודעה של אילן. לא בגלל שאני חושב שאופי הוא עניין זניח במכונית, אלא בגלל שאני חושב שגם למכוניות "חדשות" יש אופי. בעיקר למכוניות חדשות שהן במקרה שלי :biggrin2:. בנוסף לכך, מפריע לי שסובארו הורסים במו ידיהם, באופן שיטתי, את המכונית הגאונית שהם בנו.

אתה לעומת זאת פוסל את כל עניין האופי ("זה בסה"כ אוטו.. נוהגים בשניהם ומה שיותר טוב מנצח") באופן שעלול להצביע על כך שאתה למעשה...... אופנוען :shock:. צורת החיים הנחותה ביותר..

בשום שלב לא אמרתי שאני "מעריץ" של סובארו. כפי שאמרת, זה לא משחק כדורגל. אני כן מעריץ של המכוניות שהם בנו בעבר, ומשום מה מונעים מאיתנו היום.

אני מסכים שהמיצובישי מהנה יותר לנהיגה, זה לדעתי היתרון היחיד שיש לה. אם לסובארו לא היו נטיות אובדניות, המצב היה שונה. מה מבין שניהם הייתי קונה נכון לעכשיו?

אימפרזה GT.

תודה לכל שאר המגיבים.. :ok:

מה ירוק מה יא בן של עז

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
סיפרתי כנראה לא פעם בפורום
אכן כן. שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב קראנו את הרשימה המלאה של מכוניות משנות השמונים שעושות לך את זה ועל איך השפרצת גריז גרפיט כשראית אותן בנורדשלייף.
פורסם
זהו שכנעת אותי.

כנראה שלא הבנת מילה מתוך מה שכתבתי.

ברור לכולם שהמנוע החדש חזק וטוב יותר. אני אמרתי, אם הם רוצים כוח - שיכניסו 5.7 המי ויגמרו עניין. יהיה להם הכי הרבה כוח שבעולם.

השינוי הזה מ-2.0 ל-2.5 הוא הרבה יותר מ-500 סמ"ק. השינוי הזה אומר שהיפנים, שבמשך 50 שנה של חיקויים בנו מכונית מקורית אחת, נפלו שוב לאותו בור עלוב בתרבות שלהם שגורם להם להעריץ כל דבר מערבי. הם לא מזהים משהו מקורי כשהם יוצרים אותו. אם אתה לא מסכים איתי אתה מוזמן להוריד את אותו וידאו בלינק שבהודעה הראשונה, ולהסתכל על הנהגים הנהדרים שבוחנים את המכונית מול מכוניות אירופאיות עם חיוך מתלהב של ילדים בני 12 (אם עדיין לא מובן - 2.5 ליטר זה מבחינתי סמל למגמה שהחלה לפני מספר שנים, ועלולה להחריף בעתיד).

אתה.. קצת מגזים.

סנטה..? זה אתה??

אני מכיר אחד שהיתה לו סקודה והוא החליף אותה בשברולט אוואו.

אני גם לא מבין מה זה בא להוכיח.

מה אתה ניסית להוכיח? שיש אנשים שאוהבים את האיוו יותר מאת האימפרזה? שאף אחד לא קונה סובארו יותר?

אתה מוזמן לקרוא לי צרכן לא נבון. למעשה אני מבקש ממך בזה הרגע לשנות את השוסטעק מתחת לשם שלי ל-'צרכן לא נבון'. הבושה.. הבושה! מעתה אסתתר בין הצללים.. איך אביט בעיניי אישתי וילדיי??

מזל שאין לי לא את זה ולא את זה. איכסה תועבה.

ההודעה המקורית שלי באה (לפחות חלק ממנה) כתגובה להודעה של אילן. לא בגלל שאני חושב שאופי הוא עניין זניח במכונית, אלא בגלל שאני חושב שגם למכוניות "חדשות" יש אופי. בעיקר למכוניות חדשות שהן במקרה שלי :biggrin2:. בנוסף לכך, מפריע לי שסובארו הורסים במו ידיהם, באופן שיטתי, את המכונית הגאונית שהם בנו.

אתה לעומת זאת פוסל את כל עניין האופי ("זה בסה"כ אוטו.. נוהגים בשניהם ומה שיותר טוב מנצח") באופן שעלול להצביע על כך שאתה למעשה...... אופנוען :shock:. צורת החיים הנחותה ביותר..

בשום שלב לא אמרתי שאני "מעריץ" של סובארו. כפי שאמרת, זה לא משחק כדורגל. אני כן מעריץ של המכוניות שהם בנו בעבר, ומשום מה מונעים מאיתנו היום.

אני מסכים שהמיצובישי מהנה יותר לנהיגה, זה לדעתי היתרון היחיד שיש לה. אם לסובארו לא היו נטיות אובדניות, המצב היה שונה. מה מבין שניהם הייתי קונה נכון לעכשיו?

אימפרזה GT.

תודה לכל שאר המגיבים.. :ok:

מה ירוק מה יא בן של עז

לא מסכים איתך הפעם בעניין ה-GT.

אני עברתי מ-GT 1999 ל-STI 2004 ממש לפני חודש.

ה-GT מכונית נהדרת שהיתה ברשותי מעל שנה ונמכרה לחבר מהפורום.

ה-STI טובה/מהנה/מהירה ממנה ובכלל טובה ממנה עשרות מונים בכל תחום/פרמטר אפשרי.

ה-GT נותנת תמורה מצויינת אך זמנה עבר מזמן והיא די מכונית עתיקה עם תכנון וסביבת נהג המתאימה לאיש מערות מעבר לעובדה שהיא לא עומדת באותו קו עם STI או אוו בשום קטגוריה - אפילו לא קרוב לזה.

כמובן שכבודה של ה-GT במקומה מונח וכולם זוכרים לה חסד נעורים ואת ימי הזוהר שלה אך לדעתי עבר זמנה מאחר וכעת והיא איננה מסוגלת להתמודד עם התחרות החדשה המגיעה מאותו בית וממקומות אחרים.

אני מבין שאתה בעלים של WRX והנ"ל ממש לא מזכירה STI גם אם היא משופרת מכף רגל ועד ראש- מנסיון.

ה-STI החדשה שנהגת עליה גם לא מזכירה את ה-STI הקודמת 2004/2005 וחסרה הרבה מהאופי הבועט/תזזתי וספורטיבי אשר קיים בשבע בשנתונים המוזכרים לעיל.

• תוכן חדש...