Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילת מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק נפילת מתח בין המצבר למגבר. איך עושים את זה? כוון את הרב מודד ל2000mV

חבר הדק אחד למצב, והדק שני לפלוס של המגבר, כנל גם למינוס (תצטרף להאריך את החוטים של הרב מודד).

למה אני אומר את זה אפילו אם יש לך 4G. אצלי באוטו מותקן 3G אבל יש נפילת מתח בין הכבל פיוז של המגבר (8G) שאחרי 20 ס"מ מתחבר ל3G וכנל בתא מטען ה3G מתחבר לכבל 8G באורך 40 ס"מ.

והנפילה הסופית כ0.5V ! ועוד לא טיפלתי בעניין.

ואם אין נפילה ואתה עדיין לא רוצה להחליף מגבר, תלך אל מעבדה שמתמחה בתיקון מגברים של רכב,

שיבטלו במגבר את המשוב מתח של הPWM. ואז המגבר בחיים לא יתכבה מעומס יתר. ופה תיגמר לך האחריות במידה ויש לך.

תמיר

פורסם
לחבר שלי עם הVIBE 421 הייתה בעיה דומה מה שהFURI שלי שחיברנו אצלו לא עשה ובקיצר הוא החליף מגבר [ אני לא רומז לך להחליף מגבר או משהו בכיוון אלה רק ציינתי לקראת הסוף מקרה אישי .]

בהצלחה.

אני עדיין טוען שהבעייה במגבר,

תמשיכו למדוד ולהתווכח, תכוונו, תורידו גיין למינימום, הבעייה תישאר,

תחליפו מגבר, הבעייה תיפתר.

למפלצת ירוקה:

אני חושב שעדיף שהמהנדסים הג'נרים של לנזר, יתחילו לבנות מכונה לייצור כדורי פלאפל,

חוץ מסדרת "אופטי" אין להם הרבה מה למכור.

ZZR

פורסם

שוב אני לא חולק חד משמעית על טענתך היות וגם אני מכיר 2 מכרים בעלי ניסיון כושל עם הVIBE 421

כאשר הוא גושר לסאב היה מתנתק בעומס ובעוצמות גבוהות מן הרגיל.אך חשוב לזכור שהדבר לא מהווה עילה לפסילת חברה שלמה על כך,ליין מוצרים ,דגמים נוספים ומוניטין . אז בוא נישאר בטעם גבולות פרופורציונלים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
שוב אני לא חולק חד משמעית על טענתך היות וגם אני מכיר 2 מכרים בעלי ניסיון כושל עם הVIBE 421

כאשר הוא גושר לסאב היה מתנתק בעומס ובעוצמות גבוהות מן הרגיל.אך חשוב לזכור שהדבר לא מהווה עילה לפסילת חברה שלמה על כך,ליין מוצרים ,דגמים נוספים ומוניטין . אז בוא נישאר בטעם גבולות פרופורציונלים.

אתה צודק, אין מה לפסול חברה שלמה,

אבל אם לחבר היתה בעיה עם לנזר מתנתק, החליף חצי אוטו+חצי מערכת , עד שהבנו שזה המגבר,

העברנו 4GAלמגבר , כבל חדש כמובן, מתח לhu, מינוסים חדשים לשני המגברים,

שלחנו hu לבדיקה בחברה, כבלים חדשים לרמקולים(חשדנו שאולי אחד החוטים חשוף ואז

גורם לקצר),

המגבר נשלח 2 פעמים לבדיקה בחברה וחזר תקין , כמובן.

בקיצור-הרבה עבודה, בסוף הומלץ לנו להחליף מגבר, טענו שזו תקלה מוכרת, והכל נפתר.

עכשיו, בואו ונלך סדרה אחת למטה, סידרתHTG ,

הסידרה הזו כל כך חלשה , שכנראה אין למגבר כח לנתק את עצמו.

תמשיכו לרכוש לנזר.

ZZR

פורסם
אתה צודק, אין מה לפסול חברה שלמה.

...........תמשיכו לרכוש לנזר.

תראה איך אתה סותר את עצמיך פה. בחייאת מידן, מה אתה ילד- כמה נמוך אתה יורד?

גם אני לצורך העניין מניסיון לא מוצלח שלי עם מוצר X מדגם Y ומסדרה Z -לא יפסול וילעג לליין שלם של מוצרים ולשם של חברה באופן מכליל ו"כבד" מדיי .

אני מבין שאצלייך זה לא עובד ככה ואתה חורץ גזר דין לכל דבר עם או בלי ניסיון בלי למצמץ .

בכל אופן אצלי זה לא עובד ככה וזה שאני מכיר 2 אנשים בעלי ניסיון כושל עם הVIBE 421 לא נותן לי את הלגיטימציה לשלול את LANZAR כולה!

פורסם

asafay1

אל תדבר סתם דברים שאתה לא יודע...

יש לי את הלאנזר וויב 1000 וואט

ישב לי על רמקולים אינפיניטי 100 RMS

וסאב סרווין ווגה HED בגישור

ועשה עבודה מאוד טובה

שהיום כבר יש דברים אחרים

אבל עם יצא לנו להיפגש באיזה מפגש אני יראה לך איך הוא עובד על הסאב הזה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

זה היה בציניות למקרה שלא הבנת.

אם המגברים ה"חזקים" מתנתקים ועושים בעיות, והמגברים שלא עושים בעיות, בעצם לא עושים הרבה,

אז מה נשאר?

רמקולים של לנזר?-לא משהו,

הלאה, ר"ד של לנזר- מוצרי מדבקה סיניים (בדיוק כמו בכל המכרזים בwallashops)

סאבוופרים- סבירים למחירם, לא טובים , פשוט סבירים.

מה אתה רוצה שאני אחשוב על החברה? שהיא טובה?

הדבר היחידי שנותן להם אופצייה להיקרא חברה, זו סידרת "אופטי".

ZZR

פורסם

לא היה לי ספק בכך שלא דיברת בציניות הרי הכל אצלייך נעשה בציניות . אני בכלל פה לא הולך להיכנס איתך לויכוח בנוגע לטיב החברה ומוצריה כיוון שאתה אטום למחצה ו"מלכלך" על כל דבר שזז בצורה כוללנית [אממ אמממ למעט רוקפורד ונקמצי ] בכל אופן .לדעתי האוזניים שלך במהלך השנים התמלאו בשעווה . אז אני ממליץ לך לנקות את השעווה הזו היטב ואולי בסופו של דבר תוכל לשמוע באמת ולא לשלול מתוך שינה כל דבר שקיים .נתחיל בזה שתופיע במפגשי מרכז תשמע ותרחיב אופקים לגבי מוצרים וחברות שונות שכמובן אתה מזלזל בהן ללא לשמוע אותן בשטח . ואתה מוזמן לקבל בראש אצלי מהלאנזר ה"לא מוצלח" ולהחליט לבד אם הוא סאב מעפן או לא .

בכל אופן רק ביגלל שזה אתה מידן אני לא מתעצבן יותר מדיי ומתחיל להיכנס לסבב ויכוחים מטומטמים.

שבת שלום.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תגיע למפגש הקרוב. מילה שלי. שחצי מהאנים יעזור לך.

וינסו לפתור את הבעיה. וזה אתה תחסוך כאב ראש. לעצמך.

וכאב ראש לנו ממידן מל. והשטויות שלו. (ועד שלא נראה אותך בעיניים, אתה ילד קטן) !

יש לי נסיון עם לאנזר, יש להם סדרות טובות וטובות פחות.

אבל להגיד שהחברה שזבל. כי יש לה גם דברים מצויינים.

והיבואן לא מביא את הסדרות הטובות. זה משהוא אחר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...