Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הזמן יוצא לי לראות התקנות יפות מקדימה שמורכבות מקומפוננט שלוש חלקים של מורל. מיד באס של 8 או 6.5 אינץ', מיד רנג' של 4 אינץ' נראה לי וטוויטר.

הנה כמה דוגמאות: (כל הזכויות שמורות לsoundstorm)

4.jpg

6.jpg

9.jpg

מה זה הרכיבים האלה ? האם הם קיימים בסדרה כלשהיא של מורל ? מה מחירם ?

תודה 8)

פורסם

ההתקנות האלו בנויות ממידבאס (לרוב HCW6.5) מיד CDM54 וטוויטרים שונים (MT-22 או MT-3 לרוב). ישנו גם קרוס פאסיבי שמתאים לסט אח בחלק מההתקנות כאן ידוע לי שנבנה קרוס במיוחד או שהשתמשו בפאסיבי לטוויטרים והמיד והגבירו אותם בנפרד מהמידבאס (2 ערוצים לטוויטר והמיד ושניים למידבאס).

כיום מורל מוכרת סט שלושה חלקים והוא הELATE, לגבי המחירים אני לא ממש יודע.

פורסם

אוקיי תודה!

מעניין כמה זה עולה ...

בקשר לבמת צליל - למה לפעמים אני רואה שמפנים טוויטר או מיד לעבר השמשה הקדמית ? הצליל שמוחזר לא יהיה מדוייק פחות מהמקורי ?

פורסם

וברכב הנ"ל .... שומעים מדהים. :)

והבעלים עוד לא מרוצה.

דגש

זה לא רכב לשמוע מבחוץ פתוח בפוזה ...

לשמוע אותו סגור מבפנים זה תענוג.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי כרטיס ביקור של איתן שור ממורל, הטלפון שלו הוא 064-282324.

אני מאמין שהוא הכתןבת הטובה ביותר לשאול לגבי מחירים ולקבל המלצות

תהנה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני כל כך שמח שמצאתי את הפורום הזה... האנשים פה מקצועיים, החומר עדכני, ובכלל לא ידעתי שתחום האודיו ברכב בישראל השתפר כל כך במשך הזמן שהפסקתי להיות פעיל בו.

חיפשתי בכל האנטרנט מידע על הסט שבבעלותי של מוראל אך הגעתי למספר רב של לינקים מתים או בשפות שונות שאני לא מבין, לפי דעתי מוראל לא מכרו את הרכיבים האלה כסט אלא כבודדים בזמנו, והמתקין ששם לי אותם בחר בקפידה ושילב בינהם, חבל רק שאת המידים הוא שם לי בחורים של הדלתות האחוריות ואז הם איבדו את כל האפקט שלהם (לא כל כך הבנתי מה זה אומר בזמנו), מה גם שלא הפעלתי אותם עם מגבר מתאים.

ההתקנים הם:

1. HCW6.5 MidBass

2. CDM54 MidRange

3. MT2 Tweeter

4. MX3.0 Crossovers

התמונות ברזולוציה גבוהה ויקח להם זמן לרדת ולכן לא קישרתי ישירות

http://www.imagehosting.us/index.php?action=show&ident=682619

http://www.imagehosting.us/index.php?action=show&ident=682615

רציתי לדעת 2 דברים:

1. בכמה הייתם מעריכים אותו (הוא שמור מאוד, הוא עבד בקושי עם 40W RMS לכל ערוץ, כשהוא אמור להיות מסוגל לטפל ב-200 בערך).

2. האם הקרוסאובר שבבעלותי מתאים להתקנים או שאולי עדיף לי לרכוש קרוסאובר אקטיבי/פאסיבי אחר? על הקרוסאובר שלי רשום: 200W/4ohm - 800Hz-5000Hz ויש לי גם פירוט תדרים של שאר ההתקנים אם יש בכך צורך

אני צריך לקבל בימים הקרובים מגבר Kicker KX850.4 שאיתו אני מתכנן להפעיל את הסט וסאב שעדיין לא בחרתי, אני צריך לעשות להם התקנה נורמלית על פוקוס חדשה 4 דלתות אבל כיוון שהרכב הוא רכב מליסינג אני לא רוצה להשקיע הרבה בעלויות ההתקנה, אני בודק כיוון לגבי SoundStorm, שנראה שעושים עבודה יפה.

פורסם

הסט שצילמת זה בעצם הסט 3 חלקים שמצוי בהרבה רכבים שיש בהם מערכת ברמה גבוהה.

מדובר בסט מצוין , לא הייתי מחליף אותו. הקרוס שצילמת מתאים ומיועד לסטים כאלו.

הסט 3 חלקים שמורל מוכרת היום עולה באיזור 3000 + שקל.

לגבי שמעון מ SoundStorm, מדובר במתקין ברמה גבוהה , והמחירים שלו בהתאם.

לגבי התקנה , חשוב מאוד שתשקיע בהתקנה טובה ונכונה , כי אם לא ,תהיה רחוק מלנצל את הפוטנציאל של הסט הזה ( והפוטנציאל גבוה ).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני יודע 8)

אבל אני לא יודע האם הוא יקרן בכל הנוגע להתקנות ופודים ?

יקרן זו לא מילה נכונה להשתמש במיקרה של שמעון!!! אבל כמובן שהתוצאה שמתקבלת בסוף שווה את הכסף,הכל כמובן יחסי.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני חושב שההתקנה צריכה לכלול איטום, והרבה ממנו.

כל הבניות והיופי בבג'ז , לא מצדיק את המחיר לדעתי.

ברגע שהכסף הולך לכל מיני אורות/פיברים בבג'ז , זה ביזבוז כסף אדיר(אלא אם כן עושים לבד).

נראה לי ש"סאונדסטורם" יקרנים מדי- הייתי ממליץ על אופצייה שפוייה מבחינת המחיר.

ZZR

• תוכן חדש...