Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הסיפור הוא כזה:הגעתי לחנייה הכל היה בסדר חניתי , לאחר מספר שעות אני מנסה להניעה וכלום , כבלים לא עוזר , בדחיפה הניע בפעם הראשונה אך שמתי לב שאין ויסות בזרם כלומר כאשרתי נתתי גז האור בלוח השעונים התגבר וכאשר עזבתי את הגז אז האור נחלש, לאחר מכן הרכב נכבה ולא הניעה שוב גם לא בדחיפה , לאחר נסיון נוסף אם כבלים נשרף החוט פיוז בתא המנוע .

אני לא מצליח לחשוב על סיבת התקלה כי נסעתי היום המון ולא הייתה נורית של חוסר טעינה , מה שכן זה ניתקתי צופר אחד לגמרי (יש אחד בכל צד של הרכב)וזהו לא נגעתי יותר בכלום .מצאתי פיוז שרוף שלפי המכסה של הפיוזים שייך לטעינה אך גם זה לא עזר .

האם זה האלטרנטור או הווסת , האם זה המצבר שיכול להיות מקצר בגלל שהוא ישן אני לא יודע מאיפה להתחיל.

כל עצה תתקבל בברכה!

פורסם

פרק את נעלי כבל המצבר ונקה הן את הקוטבים והן את נעלי הכבל י"ע גרוד עם בד שמיר/נייר זכוכית

והרכב בחזרה, יתכן ורק חוסר מגע הוא הגורם.

כשפעל המנוע ואורות מתחזקים אז זה סימן שהאלטרנטור טוען.

יתכן ולא הצלחת להניע המכונית בעזרת כבלים כי הם דקי ומאיכות ירודה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב לצערי סיבת התקלה היא מצבר שהחזיר נשמתו לבורא. אז התחדשתי במצבר חדש ולראשונה גיליתי בצורה הכי מוחשית עד כמה חשוב שהמצבר יהיה תקין , עכשיו עם המצבר החדש אני כאילו נוסע במכונית אחרת , המנוע עובד הרבה יותר עגול , התאוצה השתפרה פלאים, והרכב הגיעה ל160 קמ"ש בלי להניד אפאף.

בקיצור חברה מומלץ ביחד עם בדיקת הנוזלים השגרתית שאתם מבצעים לבדוק גם את המצבר ואת הטעינה של האלטרנטור, יש לציין שאצלי המנורת טעינה לא דלקה , אני לא יודע האם זאת תקלה בפני עצמה או שהטעינה הייתה עדיין בגדר סביר אך לא מושלמת דבר שהוריד משמעותית את אחוזי הנצילות של המנוע.

ולכל מי שהטיל ספק בזמנו אז מאפס למאה בעשר וחצי שניות על הסטופר והגעתי בסך הכל להילוך השלישי בערך 4500 סל"ד.

פורסם
התאוצה השתפרה פלאים, והרכב הגיעה ל160 קמ"ש בלי להניד אפאף...

ולכל מי שהטיל ספק בזמנו אז מאפס למאה בעשר וחצי שניות על הסטופר והגעתי בסך הכל להילוך השלישי בערך 4500 סל"ד.

מכיוון שנתוני היצרן הרשמיים הם מהירות מקסימלית של 160 קמ"ש בדיוק, ותאוצה 0-100 ב 15.5 שניות, יש שתי אפשרויות:

1. מכוניתך הולכת ומשתפרת עם השנים, הרבה מעבר למצבה כחדשה.

2. עליך לבקש המלצה למכון לתיקון ספידומטרים.

נ.ב. בסובארו ליאונה 1.6 היה מד סל"ד ?

פורסם
מכיוון שנתוני היצרן הרשמיים הם מהירות מקסימלית של 160 קמ"ש בדיוק, ותאוצה 0-100 ב 15.5 שניות

הרי ידוע שמדידה בתנאים ביתיים עם סטופר מדוייקת הרבה יותר מאשר מדידת היצרן החאפרית.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
הרכב הוא סובארו dl שהחלפתי בה את הלוח שעונים לזה של הgl עם המד-סל"ד.
משום מה יש לי הרגשה שלוח השעונים שלך מזייף ואינו מראה את מהירות הנסיעה הנכונה, והחלפת לוח השעונים גרמה לקצר ושרפת דיודה באלטרנטור וכרגע אתה נוסע על רכב עם מצבר חדש ..... אל ללא טעינה!

האם החלפת את המצבר בעצמך או אצל חשמלאי?

האם החשמלאי בדק טעינה? אם לא המצבר החדש יתרוקן במהרה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הלוח הוחלף לפני הרבה זמן ובזמן שהחלפתי הצבר היה מנותק , וכל חוט היה עם מדבקה שעשיתי כך שלא היה מקום לטעויות, המצבר הישן היה מוטבע עליו התאריך 11.2000 כך שפשוט לדעתי הגיעה זמנו ועם כל הצער נאלצנו להיפרד.

• תוכן חדש...