Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות לnavngo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה קטנה, יש לי מכשיר QUE מ2009 הכולל מפות ישראל, ארה"ב וקנדה מקוריות.

אני מישתמש בכרטיס הזיכרון המקורי שעליו הרישיון, אבל אם אני מחליף את המפות חוץ מהמפה המקורית הוא לא מזהה שום מפה עדכנית...

מה עושים?

המכשיר צריך להייות פרוץ בכדי לזהות מפות חדשות שמורידים כאן?

מצתרף לשאלה

פורסם

עכשיו שאני רואה את המדריך והכאב ראש שצריך- אני חושב שעדיף לתת לסיני חמוד לעשות בישבילי את כל העבודה ולהזמין GPS בגרושים שגם יהיה פרוץ והכל יהיה כבר מותקן :-).

אני לא מאמין שקניתי את המכשיר שלי בכ700 ש"ח ביגלל המפות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עידכון קצר:

הצלחתי להתקין את המפות ללא שום פריצה והתקנה, לקח 2 דקות ועכשיו יש לי גירסה 8.3.5 ומפות ישראל 2013.05.

מדובר על מכשיר מקורי QUE GPS4301 שקניתי ב2010 שכולל מפות ישראל וארה"ב חוקיות והמכשיר ללא שום פריצות וכו' ואני מישתמש בSD המקורי עם הרישיון.

כל מה שעשיתי הוא העתקת תוכן תיקיית license מהלינק שנתתם למכשיר + העתקת iGO8.exe למכשיר ושינוי השם לשם המקורי igopna.exe.

LOL- לא חשבתי שזה כזה פשוט!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
עידכון קצר:

הצלחתי להתקין את המפות ללא שום פריצה והתקנה, לקח 2 דקות ועכשיו יש לי גירסה 8.3.5 ומפות ישראל 2013.05.

מדובר על מכשיר מקורי QUE GPS4301 שקניתי ב2010 שכולל מפות ישראל וארה"ב חוקיות והמכשיר ללא שום פריצות וכו' ואני מישתמש בSD המקורי עם הרישיון.

כל מה שעשיתי הוא העתקת תוכן תיקיית license מהלינק שנתתם למכשיר + העתקת iGO8.exe למכשיר ושינוי השם לשם המקורי igopna.exe.

LOL- לא חשבתי שזה כזה פשוט!

זה עבד גם במפות של ארה"ב?

אתה יכול לפרסם את הלינק עם המפות שהשתמשת בהם?

פורסם

לקחתי מכאן:

לפני התחלת העבודה מומלץ מאוד לגבות את תוכן המכשיר, כדי שבמקרה שמשהו משתבש, יהיה לאן לחזור.

תוכנה להתקנה (IGO 8.3.5). הקובץ המצורף כולל קובצי שפה וקול בעברית, מפת ישראל, קובץ נקודות עניין (poi) וקובץ מצלמות מעודכן ל-28/2/2013 (האחרון שקיים נכון להיום).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482757

לא ניסיתי לגבי ארה"ב - אבל מה שהיה לי מקורי (כל ארה"ב וקנדה) אני עדיין רואה אותם.

מה שראיתי שההבדל הוא שבמקורי שבודקים את המפות אז לכל מפה היה רשום את הKEY מיתחת (אותו KEY לכולם כי הם מאותו רישיון)

וכעת אחרי החלפת הEXE רואים שהתוכנה פרוצה כי הוא כבר לא מציג את הKEY של המפות אלא רק את הגירסה.

פורסם

קודם כל, שיחקת אותה.

עכשיו הזמן לשלם. תסביר לנו מה עשית, שנלמד מהנסיון שלך:

...אני מישתמש בSD המקורי עם הרישיון.

כל מה שעשיתי הוא העתקת תוכן תיקיית license מהלינק שנתתם למכשיר + העתקת iGO8.exe למכשיר

מצד אחד אתה מזכיר שמדובר ב-SD מקורי עם רשיון, מצד שני אתה כותב שהעתקת את ה-license ואת ה-exe למכשיר.

האם העתקת למכשיר או לכרטיס ה-SD? האם גם הקבצים המקוריים "ישבו" שם (לאן שהעתקת)?

תודה.

פורסם

בכיף:

יש לי מכשיר של QUE GPS4301 שניקנה ב2010 עם תוכנה מקורית של IGOMORE הכוללת מפות ישראל, ארה"ב וקנדה ברישון על גבי כרטיס מיקרו SD המקורי.

עד היום לא יצא לי להיתעסק ולעדכן כי אני זוכר שגם אז הוצע לי מדריך לפריצה ואני לא רציתי להרוס את הGPS בטעות.

עכשיו מה עשיתי:

הורדתי את הגירסה הפרוצה שהבאתם במדריך:

http://www.uploads.ws/tGuKPw

לקחתי מישם את תיקיית license ואת תיקיית map עם מפות ישראל והעברתי למכשיר שלי לתוך כרטיס הזיכרון SD שעליו מותקנת התוכנה.

ושלב אחרון- העתקתי מהגירסה הפרוצה iGO8.exe גם לתוך הכרטיס זיכרון ושיניתי את את השם לשם הקיים אצלי -igopna.exe.

את הקובץ המקורי שיניתי לשם igopna.bb לגיבוי.

זהו- זה כל מה שצריך וכעת המפות מעודכנות והגירסה מוצגת כIGOMORE 8.3.5.183522

כניראה הקינפוגים שלל עולם האנדרואיד והשיטוטים בקוד עושים את שלהם גם בתחומים אחרים חחחחח.- הראש עובד לחיפוש ROOT בכל דבר :-)

פורסם

יפה, זאת אומרת שכל התכנים, גם התוכנית וגם המפות יושבים על כרטיס ה-SD.

רוצה לעשות ניסוי קטן בזמנך החופשי?

שמור בצד את כרטיס ה-SD המקורי (למרות שכבר שינית אותו קצת).

קח כרטיס SD חדש מפורמט, ותעתיק אליו את התוכנה הפרוצה כולה, כולל כל המחיצות, ואת המפות. אם בכרטיס המקורי יש מחיצות נוספות, לא של התוכנה, תעתיק גם אותן לכרטיס החדש.

תשנה את שם קובץ ה-exe לשם המקורי (igopna.exe).

תפעיל את התוכנה ותספר אם היא עובדת. אני מניח שהגרסה המוצגת תהיה IGO 8 ולא IGOMORE.

אם תתקל בבעיות, שאל בשרשור ההתקנה וננסה לפתור יחד.

במקרה הכי גרוע, יש לך את הכרטיס המקורי לחזור אליו.

פורסם

כרגע אין לי כרטיס זמין, אבל אנסה לשים יד על כרטיס ישן ושאנסה אעדכן.

אבל בינתיים אולי זה יהיה פיתרון טוב לעידכון מפות למכשירים מקוריים בלי יותר מידי כאב ראש.

פשוט אני לא סובל את ההנחייה הקולית של וויז וממש תיסכל אותי מפות מ2010 שכל הזמן "מחשב מסלול מחדש" בכילל שהמקום לא מעודכן.

נ.ב- כמובן שעשיתי גיבוי מלא לכל תוכן הכרטיס למיקרה חירום.

ועוד משהו- אני אפילו לא בטוח אם הייתי חייב גם את תיקיית הרשיונות כי לבד הם לא שינו דבר, הפריצה האמיתית היא בתוכנה עצמה שזה הEXE והיא כן מרשה להישתמש במפות שלא תואמות לרישיון המקורי כניראה.

פורסם

שלום.

יש לי מכשיר GPS של Fujicom מדגם 4309 משנת 2008-2009.

כרגע מותקן עליו igo8.

יכול להיות שפספסתי - אבל איך אני משדרג הן את התוכנה והן את המפות?

או שמדובר בשדרוג של מפות בלבד?

פורסם

לא משדרגים את התוכנה, אפשר להחליפה לפרימו.

לטעמי לא כדאי, הפרימו מאוד עמוסה בעין, בעוד עם ה-8 אני מסתדר ממש טוב (חבל רק שאין גרסת אנדרואיד).

גם לא משדרגים מפות, אלא מחליפים את הקבצים לגרסה חדשה יותר, או מדינה אחרת/נוספת. אין שום נגיעה בקבצים עצמם.

פורסם

לא בכל מכשיר ניתן להחליף את התוכנה בהינף מקלדת. יש מכשירים שיש לפרוץ אותם קודם.

מכשירים "רשמיים" מריצים תוכנות בעלות רישוי, ותוכנה כזו לא תקרא מפות שהועברו למכשיר שלא ע"י היצרן/יבואן.

הפתרון הוא התקנת תוכנה פרוצה, מותנה בסעיף הראשון למעלה.

כדי לדעת באיזו קטגוריה נמצא המכשיר, יש לעבוד לפי השלבים הבאים:

- להעביר מפה חדשה או מפה נוספת למחיצת המפות ולבדוק האם התוכנה מזהה אותה (הכי נוח דרך "מצא כתובת", ארץ, עיר).

לא עובד? השלב הבא:

-לגבות את המכשיר/כרטיס ה-SD, מומלץ לעבוד על כרטיס חדש (לשמור את המקורי as is), ולהעביר למחיצה בעלת השם המקורי את התוכנה הפרוצה. יש לשמור גם על השם המקורי של קובץ ההפעלה (לדוגמה igopna.exe).

- להעביר מפות עדכניות.

- להפעיל את המכשיר והתוכנה. בשלב זה יתכן שיתקבלו הודעות שגיאה כלשהן, אבל לרוב זה פתיר.

לא עובד: השלב הבא:

-לחפש באינטרנט את תהליך הפריצה של המכשיר הספציפי ולבצע לאחריו את השלב הקודם.

פורסם

הקפצה

יש למכר מכשיר novogo z800 מ2011

יש מפות של 2013.05 אבל הם לא עובדות כאשר מעתיקים לSD המקורי

כנראה עניין של רישיון, מישהו יודע איך להמשיך מפה?

פורסם

תגבה את הכרטיס המקורי ותנסה לפי השיטה שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4102803#post4102803

תנסה על אחריותך- אצלי על מכשיר מקורי על הכרטיס המקורי עם הרישיון זה עבד.

• תוכן חדש...