Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מממ לא ראיתי את המבצע, אבל כבר הזמנתי.

כרגע אני במשא ומתן איתה על הבקבוקים,ניראה מה אני אקבל.

בשביל ההתחלה אני מעדיף לקבל טעמים רגילים של מלבורו וסיגריות אחרות,אם וכאשר אני אצליח לזרוק את האמתיות או לפחות כמעט ולא לגעת בהם בכלל אני אתחיל לבדוק טעמים וכאלה.

תודה.

עריכה:

עכשיו קיבלתי ממנה מחיר ממש סבבה אבל זה חד פעמי.

הזמנתי 4 בקבוקים [לא מקורי] כל אחד 1.8 דולר.

1.8X4=7.2

במקום זה היא הסכימה לשלוח לי 3 בקבוקים מקוריים באותו הסכום [7.2 דולר] כלומר 2.4 לבקבוק. 10ml כמובן, רק טעם וחוזק אחד.

העיקר שכבר תוציא את ההזמנה אני אקבל ואז נתקדם לנבחן את הטעמים.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
PsyRax

יש מבצע לשבוע על זה

יפה שמצאת את זה :), אחלה מחיר!! אני מופתע לטובה

תות מנטה, כשמו כן הוא.

RY4, קראתי עליו שהוא מטורף, שילוב של וניל קרמל וטבק.

אני כל הזמן שומע על עוד טעמים מפתיעים, על תות מנטה עוד לא שמעתי, נשמע טוב.

על RY4 שמעתי, לא היה לי מושג שהוא שילוב כזה.

אם תרצה להתנסות באחד הטעמים, אתה מוזמן, כשאקבל אותם, זה יהיה בחינם.

תוכל גם לקחת אחד במחיר עלות, אין לי מה לעשות עם שישה בקבוקים, בינתיים.

אני אשמח גם כן להתנסות אם יסתדר. אשמח לתת בתמורה נוזל בטעם וירג'יניה או מרלבורו (מרלבורו כבר יהיה לך :( )

...בשביל ההתחלה אני מעדיף לקבל טעמים רגילים של מלבורו וסיגריות אחרות,אם וכאשר אני אצליח לזרוק את האמתיות או לפחות כמעט ולא לגעת בהם בכלל אני אתחיל לבדוק טעמים וכאלה...

אם אני שעישנתי 1.5 קופסאות ביום במשך שנים לא מעטות הצלחתי להפסיק לעשן אני יכול לומר לכם בוודאות כמעט מוחלטת שכל עוד אתם מתחילים את המעבר עם נוזל שיש בו ניקוטין, אין לי ספק שתצליחו.

מה שיקרה הוא שאתם פשוט תאדו בימים הראשונים ללא הפסקה. פשוט תהיו מחוברים לסיגריה האלקטרונית נון-סטופ.

ספיגת הניקוטין באמצעות אידוי אל תוך מחזור הדם היא מאוד נמוכה בהשוואה לעישון ואתם תרגישו כל הזמן שאתם רוצים עוד ועוד.

אל תיבהלו, זה לא אומר שהסיגריה האלקטרונית היא לא תחליף טוב. זה רק אומר שלגוף שלכם ייקח זמן להתרגל למינונים נמוכים יותר של ניקוטין במחזור הדם. זה בסדר גמור ונורמלי לחלוטין, עם הזמן אתם תתרגלו והכל ייסתדר. בינתיים תאדו כמה שתרגישו שאתם רוצים/צריכים כדי שבסופו של דבר הסיגריה כן תהיה מספקת. אתם עוברים תהליך מעבר והוא לא תמיד הכי קל, תהיו סבלניים ותתמידו.

קחו את זה בקלות, שאיפות מסיגריה אלקטרונית לא מכניסות זפת, קרצינוגנים ושאר מרעין בישין שנוצרים בתהליך הבעירה של הטבק והנייר בסיגריה כך שאין מניעה לאדות נון-סטופ.

אם תרגישו שהסיגריה לא מספקת לעיתים, אל תוותרו. תאדו, תאדו, תאדו. כל ההתחלות קצת קשות אבל בבקשה, אל תתפתו לעוד סיגריה.. תקראו כאן כמה רבים אחרים מעידים שהם הצליחו להפסיק לעשן בזכות האלקטרוניות ותתעודדו.

בשבוע הראשון, הסיכוי שהלשון שלכם תהפוך ללבנה וצורבת הוא גדול. היא פשוט לא מיועדת לספוג מטח של אדים חמים נון-סטופ. אל תיבהלו גם מזה, תנסו לאדות על חלק אחר של הפה {זוית הפה} מדי פעם (להחזיק את הסיגריה מימין, מהאמצע ומשמאל) זה גם יגרום לפגיעה (חולפת) ביכולת לחוש טעמים בלשון. שוב, לא להיבהל. זה יחלוף.

בנוסף, אידוי של נוזל באותו טעם ברצף, יגרום לכם להפסיק לחוש את טעמו. אל תיבהלו גם מזה.

אתם תלמדו ותתרגלו לאדות, בדרך "תטעמו" קצת נוזל, תקלקלו קצת ציוד, תלמדו איך להשתמש בציוד ואיך לתחזק אותו, איך להימנע מנזילות וכולי וכולי. אבל אתם בעיקר תהנו :)

אל תתבאסו אבל בהמשך יש סיכוי לדימום קל מהחניכיים בגלל התרחבות כלי הדם שמתנקים מהטינופת של הסיגריות. גם זה חולף עם הזמן (או עם שטיפת פה) כל עוד אתם דואגים לטיפול והיגיינה של הפה באופן מסודר. תסתכלו על החיובי שבדבר, כל כלי הדם שבגוף שלכם מתנקים והגוף יתפקד יותר טוב. כל מה שהרגתם לאט במשך התקופה שעישנתם עובר תהליך שיקום, תחייכו :)

מאידך, שלא להזכיר רק את השלילי - השיעולים, החרחורים, השריקות והצפצופים ייעלמו בהדרגה והנשימה שלכם תשתפר פלאים. העור שלכם יתחיל להיראות ולהריח טוב יותר {רק השבוע קיבלתי מחמאה על זה}. והמון דברים יישתפרו.

אל תצפו לטעמים מדהימים בהתחלה {אבל כן בהמשך}, חוש הטעם שלכם כרגע במצב מאוד לא טוב ואידוי מאסיבי לא ישפר את תחושת הטעם בלשון אבל אל דאגה, הכל ישתפר בתקופה יחסית קצרה. מה שחשוב הוא שאתם לא מכניסים יותר זפת וטינופת לגוף ולריאות, אתם מחלימים. ותהליך ההחלמה של הגוף מתחיל מיד כשהפסקתם לעשן.:-D

פורסם

תודה רבה לך ידידי, עזרת פה לכמה אנשים ובמיוחד לי שלא היה לי מושג בנושא הזה.

בזכותך למדתי קצת תאוריה על הסיגריות האלה,ברגע שאקבל אותם אתחיל להתנסות ולשחק,בתקווה לזנוח לחלוטין את הסיגריות הרגילות.

אני אקח בחשבון את תופעות הלוואי הראשונות.

באמת תודה על הכל!:-D

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

+1 לבחור שמעלי, למרות שהפסקתי כבר לעשן, ואת רוב החלק הקשה עברתי.

אני אשמח גם כן להתנסות אם יסתדר. אשמח לתת בתמורה נוזל בטעם וירג'יניה או מרלבורו (מרלבורו כבר יהיה לך :( )

כמובן שתהיה מוזמן להתנסות, ויותר מזה.

כהוקרה על העזרה שלך פה ובהודעות פרטיות, אם יהיה טעם שלא אוהב אתן לך אותו ללא עלות.

פורסם

טוב, גם אני קפצתי על הרכבת.

קניתי את מה שבמבצע שPsyRax קישר אליו, מ Zainy.

בנוסף לקחתי 5 בקבוקונים מקוריים בטעם מרלבורו וביקשתי ממנה עוד דוגמיות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קצת שיגעה אותי המוכרת עם הבקבוקונים,בסוף היא שולחת לי 6 בקבוקים של מלבורו מקורי כשכל אחד זה 5ML.

פעם הבאה אני אזמין כבר נוזל מאתר אחר,היא לא מוכרת בבודדים או כמויות קטנות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לפני שאשכח בפעם המי יודע כמה. שכחתי להזכיר דברים חשוב שקראתי המון בפורום האמריקאי.

כשמשתמשים בסיגריה אלקטרונית, חשוב מאוד לשתות והרבה. הנוזל מסוג PG הוא נוזל סופח (כך טוענים) שלוקח איתו נוזלים מהגוף/הפה איתו כשהוא יוצא (למשל מהלשון) אז חשוב מאוד להקפיד על שתיה מרובה. מה גם שזה לא מזיק להקפיד על שתיה ללא קשר לסיגריה האלקטרונית.

דבר שני,

הסוללות בהן נעשה שימוש בסיגריה האלקטרונית הן סוללות עוצמתיות (נדמה לי שהסוג הוא Li-Ion) בעלות קיבולת גבוהה. זאת כדי לספק את המתח והזרם הדרושים להלהטת גוף החימום הקטנטן ואידוי הנוזל לאורך זמן.

סוללות מסוג זה משמשות גם בלפטופים וטלפונים ניידים והתקנים רבים אחרים והן נחשבות בטוחות לחלוטין.

אבל (ויש אבל)

בשל מקרים נדירים (פעם הם היו פחות נדירים) של התפוצצות של סוללות מסוג זה בהתקנים שונים שנחקרו, הסתבר שלרוב הגורם היה טעינת יתר.

אני לא מומחה בנושא אבל למיטב הבנתי יש מנגנון במטענים ו/או בסוללות מסוג זה שאמור להפסיק את הטעינה מיד לכשהסוללה טעונה במלואה. אם הטעינה לא נפסקת בשל תקלה כלשהיא, המתח בסוללה יעלה מעל המתח המיועד ואז היא עשויה להפוך לסכנה, במיוחד בהפעלה הראשונה לאחר הטעינה.

אני ממליץ בחום

• להטעין את הסוללות (לא רק של הסיגריה אלא כל סוללה מסוג זה) רק כשנמצאים לידם
  • לא להשאיר סוללות מסוג זה בטעינה למשך הלילה כשהולכים לישון
  • לנתק את הסוללות מהמטען סמוך ככל האפשר לסיום הטעינה
  • לנתק את המטען מהחשמל/מחשב כשלא משתמשים בו להטענה

ועכשיו לענייננו,

...פעם הבאה אני אזמין כבר נוזל מאתר אחר,היא לא מוכרת בבודדים או כמויות קטנות...

האמת שלא מפריע לי לרכוש 250-300 מ"ל של נוזל בהזמנה אחת כלל וכלל אבל כן מפריע לי שיש לי עכשיו 250 מ"ל של נוזל בטעם מרלבורו + 230 מ"ל של נוזל בטעם וירגיניה.

לוקח לי לא מעט זמן לאדות כמויות כאלה וזה אכן זול משמעותית מעישון אבל ראבק. יש מבחר עצום של טעמים שאני רוצה להתנסות בהם אם כבר יש לי יכולת בחירה. אני רוצה להנות ממגוון טעמים.

היה לי בקבוק נוזל בטעם קפוצ'ינו (50 מ"ל) שכמעט לא השתמשתי בו בגלל שלא הצלחתי להרגיש את הטעם. אחרי שהתחלתי להרגיש אותו ו"נמאס" לי ממנו, עירבבתי את מה שנותר מהנוזל בטעם קפוצ'ינו עם נוזל בטעם וירג'יניה ויצרתי טעם חדש בעצמי שיצא לא רע בכלל, מין חריפות מתקתקה. אבל בכל זאת. לערבב מרלבורו עם וירג'יניה, לא נראה לי שילוב מיוחד.

כל עוד הייתי לבדי, לא היתה לי יכולת להשפיע על הסינית. עכשיו כשמצטרפים עוד לקוחות וגם להם זה מפריע. אנחנו כבר כח צרכני יותר גדול. כל מי שרוכש קיט, יצטרך במשך הזמן לחדש את אספקת הנוזל שנגמר, לקנות אטומייזרים וסוללות בבוא העת

פניתי אליה היום באמצעות הסקייפ והסברתי לה את הבעייתיות בהגבלת כמות הטעמים שניתן להזמין. אף אחד (כולל אותי) לא רוצה להיתקע כל פעם עם 250 מ"ל נוזל בעל טעם אחיד. אנחנו רוצים לגוון ואם לא יהיה ניתן לעשות זאת באמצעותה, נשלם יותר באתר השני שכן מאפשר הזמנות של בקבוקים בודדים מכל טעם.

הרעיון לפספס אותנו כלקוחות לא מצא חן בעיניה והיא מיהרה להבין את הבעייתיות ואת האפשרות לאבד אותנו כלקוחות חוזרים, זה ממש לא מצא חן בעיניה.

היא הבטיחה לבדוק את הנושא ולחזור אלי עם תשובה. אני אעדכן לאחר שאשמע ממנה אם יש התפתחות חיובית

פורסם
קצת שיגעה אותי המוכרת עם הבקבוקונים,בסוף היא שולחת לי 6 בקבוקים של מלבורו מקורי כשכל אחד זה 5ML.

פעם הבאה אני אזמין כבר נוזל מאתר אחר,היא לא מוכרת בבודדים או כמויות קטנות.

5 מל'? זה לא מעט מידי? בקבוקון שנראה כמו בקבוק של טיפות עיניים רק קטן יותר הוא 10 מל'

פלטינום כל הכבוד, בשורות טובות נקווה שיצא מזה משהו.

אגב כמה זמן פחות או יותר מגיע משלוח משם?

נ.ב שכחתי לעדכן אותך, אבל בנוסף לשלושה טעמים הצלחתי להוציא ממנה עוד 3 דוגמיות של טעמים. Camel. תפוח. ועוד מלבורו עם אחוז ניקוטין גבוה יותר.

בעצם זה יותר כמו שניים וחצי.8)

פורסם

בהתחלה הזמנתי בטעות 4 של 10ml אבל לא מקוריים,ביקשתי רק מקוריים אז היא הציע לי באותו הסכום לשלוח לי 3 של 10ml כלומר 30ml מקורי,אבל זה היה משהו מסוג אחד.

אני רציתי דווקא מלבורו חזק.

אז היה לה 6 של 5ml שזה גם 30ml אז לא משנה לי.

כשאקבל את המוצר ואתחיל לעשן,אני יראה מה קורה ביומיים-שלושה הראשונים,אם אין לי צורך בסיגריה אתחיל לחשוב על קנייה גדולה של נוזל.

תגיד מאיר,מה הכמות שנכנסת במיכל של הסיגריה?

ולכמה זמן זה מספיק? להתחשב בעובדה שאני הולך לעשן הרבה בתקופה הראשונה

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

5 מל'? זה לא מעט מידי?

תגיד מאיר,מה הכמות שנכנסת במיכל של הסיגריה?

ולכמה זמן זה מספיק? להתחשב בעובדה שאני הולך לעשן הרבה בתקופה הראשונה

לצערי, לא על כל השאלות אני יכול לתת תשובה אבסולוטית.

יש דגמים שונים של ה Ego-W ולכל אחד עשוי להיות מיכל בקיבולת מעט שונה. בטנק רגיל של סיגריות אלקטרוניות (זה שמגיע עם הקיט) הקיבולת היא 1-2 מ"ל, יש טנקים שניתן להרכיב על הסוללות האלה (כמו בתמונה ששמתי באחת ההודעות הקודמות) בעלי קיבולת של 5 מ"ל.

מנסיוני,כמו שלמכוניות שונות יש צריכת דלק שונה שגם תלויה באופי הנהיגה/השימוש ברכב. כך הדבר גם בסיגריה אלקטרונית. לכל סיגריה ודגם יש גוף חימום מעט שונה בעל הספקים מעט שונים. גם למתח הסוללה יש השפעה.

אני משתמש בסוללת VV עם מתח מעט גבוה יותר (3.7V כמדומני) שעשויה לגרום לצריכה מוגברת נוזל בגלל שגוף החימום מתלהט יותר ולכן מאדה יותר נוזל.

ב ego-c שיש לי (מיכל של 1 מ"ל) המיכל מחזיק לי שעות אחדות עד חצי יום - תלוי ברמת ואופי השימוש. ב ego-w נראה לי שזה מחזיק די דומה.

במיכל של ה 5 מ"ל, נראה לי שהנוזל החזיק יותר זמן מעמד. אולי הגודל בלבל אותי.

צר לי, אך אין לי תשובה מדוייקת לתת, אני יכול להעריך שבשימוש מאסיבי אתה תאדה לפחות 2-3 מ"ל ביום.

משתמש חדש צריך לקחת בחשבון גם בזבוזי נוזל שונים (מילוי יתר על המידה, שאיפות חזקות או ארוכות מדי) בזמן שהוא לומד ומתרגל למכשיר. זה שונה מעישון רגיל לחלוטין, צריך לשאוף לאט ובמתינות ביחס לסיגרית טבק רגילה.

לדעתי עדיף להזמין מעט יותר מאשר מעט פחות אבל זה כבר נתון לשיקולו האישי של כל אחד ואחד.

אגב, אם לא ציינתי זאת קודם. בעת השימוש הראשון בסיגריה יש למלא את הטנק ולהמתין 2-3 דקות לפני שמתחילים לאדות. זאת בכדי לאפשר לנוזל להיספג היטב במוליכי הכותנה ולהגיע כראוי לאטומייזר.

אגב כמה זמן פחות או יותר מגיע משלוח משם?

תקרא כאן וכאן, אני משער שזה יענה על כל השאלות שעשויות להיות לך בנושא זה. הגבתי שם בפירוט

נ.ב שכחתי לעדכן אותך, אבל בנוסף לשלושה טעמים הצלחתי להוציא ממנה עוד 3 דוגמיות של טעמים. Camel. תפוח. ועוד מלבורו עם אחוז ניקוטין גבוה יותר.

בעצם זה יותר כמו שניים וחצי.:cool:

סחטיין, זה יותר ממה שאני הוצאתי ממנה. מסתבר שלחץ צרכני עובד :)

פורסם

זמן השאלה המטומטמת:

האם יש סיגריה גם למי שלא מעשן בכלל ? :)

הכוונה היא לסיגריה עם נוזל ללא ניקוטין בכלל, אך בטעמים ?

משהו שאפשר יהיה להשוות אותו לנרגילה בכיס .. שלא דורש התארגנות ואפשר להגיע לחבר למשחק פוקר חביב ולהוציא את הסיגריה :)

פורסם

שניר, קיים נוזל ללא ניקוטין.

דובר על זה בנושא הזה וגם יצא לי לראות באחד הלינקים שנתנו פה

שישנה אפשרות לבחור את רמת הניקוטין בנוזל.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

בקשר להמתנה לאחר מילוי - גם את זה ניתן לעקוף אבל לוקח זמן לפתח את השיטה כי זה עניין של רגש :)

כולם כבר התרגלו שאני מאדה להם פה במשרד. עכשיו אני בקטע של תות.

בכל מקרה המלצה שלי להחזיק בקיט מפית נייר כלשהי, זה עוזר כשצריך למלא נוזל מחדש במקרה ויש עודפים על המיכל.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני שמח לגלות שיש עוד מאדים בפורום. אכן, נייר סופג הוא הכרחי לניגובים שונים של המיכל, הפיה והאצבעות.

ישנן שיטות שונות למילוי טנקים וקרטומייזרים ודילוג על זמן ההמתנה כגון

• Prime (טפטוף ישירות על גוף החימום של 2 טיפות)
  • שאיבה "על יבש", לזירוז הגעת הנוזל לגוף החימום דרך הפתיל המזין (wick)
  • מילוי באמצעות מזרק וצינורית (מתאים לקרטומייזרים עם מילוי פוליאסטר)

לא כל שיטה מתאימה, נוחה או אפשרית לכל מכשיר. עם הזמן כל אחד ילמד מה הכי מתאים ונוח עבורו. לא כל אחד יהיה מעוניין לחסוך 2 דקות ולהגדיל את ההתעסקות.

אני משתמש בשיטת הPRIME עם הסיגריה האלקטרונית הקטנה הראשונה שקניתי בכדי לבדוק טעמים חדשים. לא מעבר לזה.

הדבר נכון גם עבור ההתקנים עצמם, יש כאלה שלא מחליפים את הדגם הותיק ego-t בשום דבר אחר, יש כאלה שמעדיפים את ה C או את ה W או וורסיות אחרות ואפילו מודים (mods) "אימתניים".

מנסיוני, לכל דגם יש את ה"מחלות" שלו ועם הזמן לומדים להתגבר/להסתדר עם כולן.

לעיתים אני נהנה יותר לאדות עם ה C, לעיתים (לרוב) עם ה W. אין לי ספק שמאדים חדשים ינסו עם הזמן גם הם סוגים שונים של סיגריות אלקטרוניות עד שימצאו את הדגם/ים המועדפים עליהם.

איך התות? קראתי פעם שלטעמי הפירות האדומים המתוקים יש טעם שמזכיר סירופ, האמנם?

במה אתה משתמש לאדות?

• תוכן חדש...