Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אני סקרן לגבי המסלול שעושה המשלוח - לדוגמא משלוח רשום שנשלח על ידי הדואר של הונג קונג או של סין .

נניח שכתוב באתר שלהם - ע"י הכנסת מספר מעקב שהחבילה יצאה היום משם .

בוא ניקח לדוגמא את הונג קונג - הרי טיסה משם לישראל לוקחת פחות מיום , אז איך זה שמשלוח משם מגיע לישראל לאחר כשבועיים שלוש ? , האם המטוס שיוצא עם החבילה משם עובר בדרך דרך עוד יעדיםן , זה מסקרן אותי .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בוא תכניס עוד כמה פרמטרים למשוואה:

1.יש 4 טיסות שבועיות מהונג קונג לישראל (ימי ראשון, שני,רביעי, חמישי), אלה הן הטיסות הישירות היחידות שיש בקו הזה, כולן טיסות צהריים למעט חמישי שזו טיסת לילה (טיסת צהריים נוחתת בישראל באותו יום שהמריאה בסביבות 22:30, טיסת הלילה נוחתת בשישי באיזור 03:00), בשאר הימים יש טיסות קונקשן דרך אירופה.

2.בחו"ל לא עובדים ביום ראשון (ולעיתים גם בשבת) לכן הזמנה שביצעת בשישי לרוב תטופל רק ביום שני.

3.בארץ הבירוקרטיה איטית ולא יעילה.

4.בארץ לא עובדים בשבת ומשרדים ממשלתיים לא עובדים גם בשישי, תוסיף לזה את העובדה שבימים שהמשרדים הממשלתיים כן עובדים זה קורה בשעות 9:00-9:20 ואחרה"צ 16:00-16:13 ותבין את העיכוב.

דבר נוסף שאתה צריך לקחת בחשבון זה המסלול שהמשלוח עושה כאשר זה מתבצע דרך חברת שילוח (נניח UPS):

החבילה נאספת מהמוכר, משם מועברת למרכז הפצה של UPS, משם לעיתים נשלחת לתחנת מעבר, משם מועברת לשדה התעופה, לאחר הנחיתה החבילה עוברת למכס, לאחר מכן נאספת על ידי UPS, עוברת שוב למרכז הפצה, משם ממשיכה דרכה אל הלקוח.

זה לא עובד כמו שאתה חושב (קליק על רכישת המוצר--->המוצר נשלח באותו יום---->בארץ ביום למחרת----->נשלח כעבור יום).

כשהזמנתי מוצר מגרמניה הוא היה 3 ימים בדרכים באירופה (אפילו ביקר באמסטרדם) ורק אז עלה על טיסה להונג קונג.

עדיין, את המוצר קיבלתי תוך שבוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תוסיף לזה את העובדה שבימים שהמשרדים הממשלתיים כן עובדים זה קורה בשעות 9:00-9:20 ואחרה"צ 16:00-16:13 ותבין את העיכוב.

:rofl:

חזק! :lol:

לענייננו - כמה שזה יישמע לך מוזר,כל חבילה שיוצאת דרך דואר הונג קונג (HK) או דואר סין (CN) עושה מסלול שונה לחלוטין מחבילה דומה\אחרת.

ככה או ככה,בד"כ מהרגע שמוכר מפקיד את הפריט בסניף הדואר,לוקח בממוצע עוד שבוע של טיולים בדיקות ומיונים בארץ המוצא עד שהיא עולה על מטוס בדרך לארץ.

מנסיון שהצטבר - חבילה דרך דואר HK מגיעה לארץ ויש פירוט באתר הדואר תוך 4-6ימים (מהרגע שהחבילה עזבה את הונג קונג כמובן)

חבילה אחרת דרך דואר סין,לוקח בסביבות השבוע וחצי,תלוי בתקופה (חגים וכו').

כל זה במידה ואתה עוקב באתרי השילוח בחו"ל כמו :

דואר סין - http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?action=Enter

פה אתה צריך לחכות שהחבילה תסומן עם סטטוס כזה - departure from outward office of exchange

דואר הונג קונג - http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

ופה אתה צריך סטטוס כזה :

Destination - Israel

The item (RTXXXXXXXXXHK) left Hong Kong for its destination on XX-XXX-2012

תוסיף את העובדה שלא ממהרים (בלשון המעטה) במכס ובמרכזי המיונים ותראה למה לוקח שבועות ולפעמים חודשים (!) להגעת פריטים בודדים בין אם יקרים או לא (תתחיל במטען לפלאפון ב2$ ותמשיך עם GPS ב70$ וכו'..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דווקא עם שירות הדואר הסיני יצא לי להתנסות לא פעם- מאוד יעיל.

2 חבילות שהזמנתי מסין הגיעו לדלת ביתי בתוך 5 ימים מביצוע ההזמנה (מדגיש, 5 ימים, לא 5 ימי עבודה).

מצלמה שהזמנתי מארה״ב הגיע לדלתי בתוך שבוע.

איך שלא מסובבים את זה- הבעיה במשלוחים לישראל אינה בארץ המוצא אלא במדינת היעד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
:rofl:

ככה או ככה,בד"כ מהרגע שמוכר מפקיד את הפריט בסניף הדואר,לוקח בממוצע עוד שבוע של טיולים בדיקות ומיונים בארץ המוצא עד שהיא עולה על מטוס בדרך לארץ.

אתה טענת שיש בעיה בארץ המוצא.

בכל אופן, המשלוח האחרון שלי מהונג קונג הופקד אצלם בשש בערב בול (שעת הסגירה), ועזב את הונג קונג כבר בתשע בבוקר למחרת. תוך שלושה ימים מהנקודה הזו הגיע לנמען בניו יורק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מ'כפת לי אני, טס ברביעי.

פשוט השתדל להיות בין הראשונים ביציאה, כך כשתידרדר בדירוג עדיין לא תידפק ע"י אלת הרמזורים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וכדי שכל העסק לא ישאר בדיחה פרטית, אני אספר מעט מחוויות הסופ"ש.

עידן ואני יצאנו מהמיטה (כל אחד מהמיטה שלו. No Homo) באזור חמש בבוקר ביום ראשון לטובת התגרזנות בנס הרים המקומי עם אוסף נכבד של ב.מ.וו סידרה 3.

תובנות:

מהיר ועצבני טוקיו דריפט זה אמיתי.באמת קיימות חבורות של אזיאטים שמתאספים בנקודות מפגש מוזרות בשעות מוזרות בשביל להתגרזן.

מהיר ועצבני טוקיו דריפט זה אמיתי. האזיאטים המדוברים באמת מביאים את הבחורות שלהם איתם. והן לא מתלוננות. לא כמו הנשים המערביות המנוונות שלנו ששחררו עוד נחירה והסתובבו לצד השני במיטה במקום לבוא ולזייף כאילו הן נהנות.

כשנס הרים עובר דרך כבישי אגרה, רצוי להכין מראש סכומים מדוייקים, כי לקבל עודף על אגרה של 8 משטר של 500 די מדרדר אותך לאחור בדבוקה.

רצוי לדעת את המסלול, אחרת מאבדים את כולם עקב העיכוב המדובר שמצטרף לגל אדום.

הצמיגים החדשים אוחזים למרות שעידן מתאמץ. גם בגשם ההונג קונגי שהוא בעצם לא גשם, אלא אויר שלא מסוגל להכיל את הלחות יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

נשמע שאתם "חיים בסרט" , במובן החיובי :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מדהימות ושמורות כאילו עכשיו יצאו מהסוכנות, אבל האיבו הזאת נותנת להם קונטרה ענקית פשוט יפיפייה.

הייתי מעדיף אותה על פניהם בכל יום :-)

• תוכן חדש...