Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתופעה שבה מי שקונה סופרב אלגנס לא תמיד זוכה לקבל את כל האיבזור המלא כפי שמופיע ברכבי התצוגה .

אני לא מדבר על מערכת מולטימדיה שהופכת להיות רדיו-דיסק בסיסי בלבד, לדוגמא, אני מדבר על דברים שלא מובנים בגוף הרכב.

בעיקר מדובר בשטיחונים, וילונות נשלפים אחוריים, סט רשתות ועיגונים בבגאז' (בעיקר בקומבי) וכסא נוסע חשמלי-חלקי בלבד !

האם עוד מישהו נתקל בתופעה הזו ? (בעיקר מי שקיבל רכב כזה לאחרונה)

האם מישהו רכש סופרב קומבי ויכול לחוות דעה עליה, מלבד המחיר המטורף שלה ?

ולקינוח, האם מישהו השיג הנחה ברכישת סופרב - אם אפשר לפרט כמה שיותר, תודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
רכב תצוגה - זה דבר אחד.

מה שכתוב בטופס הזמנת הרכב - זה דבר אחר.

מב שאתה אומר בעצם זה שצריך לכתוב בטופס ההזמנה את כל מה שמופיע במפרט הרכב, ולוודא שיש שם את כל מה שמותקן ברכב התצוגה . . .

נראה לי לא הולם, שלא לומר נסיון נואל לעבוד על הרוכש התמים !

וכמובן שאשמח לשמוע תגובות נוספות .

פורסם

בשלט שליד הרכב בד"כ מופיע סוגי הרכבים והתוספות שניתן להזמין. אתה יכול לבקש "רכב כמו בתצוגה" שיכלול את כל האיבזור מסוכני המכירות. קח בחשבון, שרכבי התצוגה לא מראים את כל סוגי התוספות האפשריות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המסמך היחידי במקרה כזה שאפשר להתבסס עליו זה המפרט הרשמי של היבואן לדגם ורמת גימור הרלבנטים. גם במפרט זה יכולים להיות שינויים וטעויות ולכן אם יש דברים ספיציפיים שחשובים לך שיהיו ברכב מוטב שתשאל את נציג המכירה לפני ביצוע העסקה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מתכוון שאתה אינך "קונה את רכב התצוגה".

אתה כן צריך לוודא שהמפרט של הרכב אותו בחרת, יופיע בטופס ההזמנה עם כל התוספות שאותן בחרת (חלק מהן יגיעו מין הסתם עם הרכב, וחלק נוסף - בתשלום נוסף).

alfa 156 2.5.

פורסם

האם מישהו נתקל בגרסאות שונות של סקודה סופרב סטיישן (קומבי) רמת אבזור גבוהה (="אלגנס") שבהן יש הבדלים באבזור (וילונות בדלתות אחוריות ודלת תא-מטען חשמלית וכדומה), כאשר בסוכנות לא טורחים להבהיר שמדובר בגרסאות שונות, אלא מוכרים לי את הרכב במחיר מופחת (=הנחה), כאשר בפועל מוסרים לי את הרכב הפחות מאובזר (גרסא-2).

האם מישהו יודע אילו הבדלים קיימים בין הגרסאות השונות, וכמה גרסאות יש ? (לי ידוע על שתיים לפחות, גרסא-2 וגרסא-3)

אגב, נמסר לי במפורש ע"י הסוכן שאקבל את הרכב החדש ביותר, ובהזמנה שמתי לב שכתוב יחד עם שם הדגם, תוספת " – 2 " . . .

פורסם

הסופרב קומבי נמכרת - בארצנו - אך ורק ברמת גימור Elegance.

אם תרצה, אנסה לברר מול מכריי בשקודה ולראות האם באמת ישנם הבדלים - ובמידה וכן, איך-מי-כמה ולמה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אף אחד לא עובד עליך, בלי קשר ליבואן כזה או אחר. רכבי תצוגה, כשמם כן הם, נועדו לגרות את הלקוח (ולא לעבוד עליו בהגדרתך) וכמו דוגמנית יפה שמאופרת ומסורקת ומתוקתקת מכל הכיוונים, כך גם המכוניות הללו שמראות לך איך אתה יכול להזמין את הרכב שלך. תסתכל טוב במפרט ותראה מה כולל הציוד הסטנדרטי ולא איך נראיית מכונית התצוגה. הרדיו דיסק הוא דוגמא מצויינת כי ברור שבמכונית תצוגה ישימו מערכת מולטימדיה אבל אם תסתכל בקטלוג תראה שכתוב במפרט רדיו דיסק ובתוספות אפשריות מערכת מולטימדיה. כך לגבי כפתורי שליטה מגלגל ההגה, בקרת אקלים מפוצלת וכו' וכו'. כמובן שכל התוספות שתרצה עולות כסף, אבל זה שם המשחק, לא?!

פורסם
הסופרב קומבי נמכרת - בארצנו - אך ורק ברמת גימור Elegance.

אם תרצה, אנסה לברר מול מכריי בשקודה ולראות האם באמת ישנם הבדלים - ובמידה וכן, איך-מי-כמה ולמה.

אשמח כמובן אם תבדוק ותעדכן בתוצאות.

כמו שכתבתי קודם, כשהזמנתי את הרכב ראיתי שכתוב "דגם 3T53LD" ו- " - 2 " לצד הדגם.

כששאלתי, אמרו בסוכנות אחת שזה עם כל האבזור, ולעומת זאת אמרו בסוכנות אחרת שזה דגם שבא ללא וילונות בדלתות אחוריות וללא דלת תא-מטען חשמלית ! ! !

השאלה היא איזה עוד הבדלים יש בין שתי הגרסאות, ומכאן מה ההפרש הכספי ביניהן . . .

הבאת לי רעיון - אכתוב ואבקש תשובה מסקודה באירופה.

האם נכון שכתובתם היא : mailto:[email protected] ?

תודה על עזרתך, אשמח אם יהיו התיחסויות נוספות לנושא.

נ.ב.

האם יש כאן נציג של צ'מפיון / סקודה כפי שיש נציגים של יבואנים אחרים ?

פורסם
אף אחד לא עובד עליך' date=' בלי קשר ליבואן כזה או אחר. רכבי תצוגה, כשמם כן הם, נועדו לגרות את הלקוח (ולא לעבוד עליו בהגדרתך) וכמו דוגמנית יפה שמאופרת ומסורקת ומתוקתקת מכל הכיוונים, כך גם המכוניות הללו שמראות לך איך אתה יכול להזמין את הרכב שלך. תסתכל טוב במפרט ותראה מה כולל הציוד הסטנדרטי ולא איך נראיית מכונית התצוגה. הרדיו דיסק הוא דוגמא מצויינת כי ברור שבמכונית תצוגה ישימו מערכת מולטימדיה אבל אם תסתכל בקטלוג תראה שכתוב במפרט רדיו דיסק ובתוספות אפשריות מערכת מולטימדיה. כך לגבי כפתורי שליטה מגלגל ההגה, בקרת אקלים מפוצלת וכו' וכו'. כמובן שכל התוספות שתרצה עולות כסף, אבל זה שם המשחק, לא?![/quote']

יש חדש תחת השמש ! ! !

אנא ראו הרחבת הנושא ובעיות שגיליתי בפוסט :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3016776

אודה להתיחסותכם כאן או שם . . .

פורסם

אני אישית לא קשור אליהם - מלבד היותי לקוח ותיק מאוד.

אשמח לנסות ולעזור, ואני אשתדל לעדכן אותך מחר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש חדש תחת השמש ! ! !

אנא ראו הרחבת הנושא ובעיות שגיליתי בפוסט :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3016776

אודה להתיחסותכם כאן או שם . . .

אין שום חדש, כל יבואן כותב זאת בפרסומים שלו שהמפרט עלול להשתנות.

זה אומר שרמת גימור אלגנס יכולה לעבור שינויים כאלו ואחרים וגם יכול להיות שהרכב הספציפי שעומד באולם התצוגה מאובזר יותר מהרגיל כי הגיע במשלוח אחר.

בקיצור, אתה יכול להתבסס רק על המפרט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני אישית לא קשור אליהם - מלבד היותי לקוח ותיק מאוד.

אשמח לנסות ולעזור, ואני אשתדל לעדכן אותך מחר.

תודה לך , ואם אוכל להדגיש שמה שאני מחפש זה את ההבדלים בין גרסא-2 שהציעו לי אל מול גרסא-3, מעבר להבדלים שכבר גיליתי של דלת תא-מטען חשמלית וערכת וילונות בחלונות האחוריים .

נגזר מכך , כמובן , הוא ההפרש במחיר בין שתי הגרסאות ! ! !

מחכה לעדכון ממך , ושוב תודה .

• תוכן חדש...