Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מחברי הפורום שמכיר אותי יודע שאי אפשר לטעות, אני אשכנזי 100%.

למרות זאת, בבית גדלתי עם הרבה מוזיקה מזרחית (זהר, חיים משה, גדסי וכו') וגם היום אני מאוד מאוד אוהב את הז'אנר הזה. בדיסק און קי בו נמצאת המוזיקה של האוטו יש תיקיה נפרדת למוזיקה מזרחית ותיקיה נפרדת לגדול מכולם (לטעמי), ישי לוי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, אפתח בציון העובדה שאני חצי תימני וחצי מרוקאי.

בצבא לימדתי 5 רוסים לשיר את "שירים אשורר" של ציון גולן.

vם בתמורה לימדו אותי לפזם את שיר השחרור האולטימטיבי "דימביליזציה"

UE01FrJhwq4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חצי שנה זה הייה הצלצול שלי בפלאפון. כמובן שאני מנגן ושר את השיר להנאתי פה ושם.

חצי מהעבודה שלי היו בטוחים שבמקור אני "סמיון" ו"שמעון" זה עברות :)

אל תדאגו, בד"כ מה שמתנגן אצלי זה מוזיקה אמיתית. מבוב ועד בוב, דרך בנאי (אהוד, אלא מי?) וסחרוף.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
צביקה, מילא הפייבוריט שלך היה מס' 2... אבל 6? :roll:

הדיסק המפדח שלי הוא של זמר סאטירה ישראלי העונה לשם דודו מינץ, מעין גירסה מקומית של אל ינקוביץ. בתקופת הצבא הייתי שומע אותו המון יחד עם החברים, והוא הפך לחלק מההווי שלנו, ובמיוחד בשירים האלמותיים: יחזקאל הפג'ען,

(=צאי אל החלון, אייל גולן, ובפועל זאת סאטירה על BMW שחורה של אתניקס), קובה חמוסטה (=Copacabana, בארי מאנילו), היא פגעה בי אבא (=הוא פגע בי אמא, זהבה בן),
, וכן עוד אי אילו שירים כיד הדימיון הטובה עליכם.

אנשים שרואים אותי היום שומע את זה לא מאמינים שאני אשכרה מאזין לזה.

איזה מזל שהדיסק תקוע איפה שהוא במחסן, ככה שהוא לא בהישג יד :oops:

אם תמצא אותו אני מוכן לשלם עליו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אז בואו לוידוי ואולי תמצאו מי שיימחל לכם.

שלי: Republica

טכנו פופ פשטני, כמעט אידיוטי, עם מילים של לונדונית מפונפנת עם עומק תובנות של צפונבונית מצוייה (מערבונית בלונדון). אבל כיף (בייחוד באוטו), אנרגטי ומשמח.

אשתי מוכנה להתגרש ממני כל פעם שהיא נתקלת בו...

ניצחת,

אפשר לנעול את השרשור, חבל על האנרגיה של עמוס השרת.

יש לי דיסק אחד שאני מחביא טוב טוב בקייס של הדיסקים. דיסק שאני אף פעם לא מעיז לשים כשאני נוסע עם או ליד אנשים אחרים. כזה שבהחלט יכול לגרום גם לחברים הכי טובים שלי לנטוש אותי לבד. קניתי אותו אי שם בתקופת התיכון, משהו במעט הסינגלים ששוחררו אז לMTV קנה אותי. מאז הוא אצלי ומידי פעם, בנסיעות ארוכות, רגועות ובודדות בלילות חורף קרים, הוא יוצא החוצה מהקייס.

http://en.wikipedia.org/wiki/B*Witched_(album)

ובמיוחד שיר 6 :oops:

גם אני חיבבתי אותן בגיל חט"ב (חלקן אפילו נראות טוב). אי אפשר היה לברוח מהן אז, במשך כמה חודשים- הן זכו להשמעות חוזרות ונשנות בכל תחנות הרדיו וב-MTV.

אלירן, סתם סקרנות, בן כמה אתה?

אני זוכר את רפובליקה. את המבטא של הזמרת אי אפשר לשכוח (היינו מחקים אותו כששמענו את השירים).

מצד שני, יש את הדיסקים הישנים שאני עדיין חושב שהם טובים, אבל יש משהו מפדח בלשמוע אותם בפול ווליום. אפילו dookie נופל אצלי תחת הקטגוריה הזאת, וגם whats the story (morning glory), והדיסק הזה של seal, איך קוראים לו...

רוני

המבטא שלה באמת יחודי ודומה לזו של הסולנית של "קטטוניה" (עוד זוועתון, אגב), אם אני זוכר נכון.

DOOKIE- דיסק מ-ע-ו-ל-ה. מופתי בז'אנר שלו.

WTSMG-כנ"ל, אלבום אדיר ואחד האהובים עליי מאז ומעולם.

SEAL- מסכן באמת, ללכת לישון כל לילה עם היידי קלום ולעשות איתה ילדים. רחמים עליו.

נראה לי יותר בכיוון הזה:

SpwK3vFGJp0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

menupop.gif

וצביקה, מס' 6.. באמת?!

עכשיו אחרי שצחקנו, אחשוף את החטא שלי.

סרט מצחיק (לילה ברוקסברי) ותכנית מצחיקה (SNL).

I GET AROUND זה חטא?!?!

זה שיר מעולה! הבטחתי לעצמי לשמוע חומרים נוספים שלהם אבל לא הייתה לי הזדמנות, עדיין.

בגללך אני שומע אותו עכשיו בלופ בפעם ה-25; זה בדרך כלל קורה לי עם השיר הזה. גם מי שלא מבין במוסיקה ויצירה (ז"א, אני), יכול לשמוע שיש להם יכולות קוליות יחודיות רק להם והם יכולים להחזיק גיטרה ביד- וזאת רק מלשמוע את השיר הזה. הם זכו לאינסוף פרסים מכובדים (גראמי) על יצירותיהם במהלך השנים וכמו שקורה לגאונים מוסיקליים רבים, גם הסולן של הביץ' בויז (בריאן וילסון) עבר התמוטטות עצבים (והתמכרות לסמים) בעת העבודה על האלבום החדש, SMILE, שיצא רק ב-2004, לאחר 30- ומשהו שנים של תכנון, כתיבה והקלטות.

'צטער, לדעתי, אין שום דבר מפדח בשיר הזה.

לי יש דיסק מביך במיוחד, יש בו את כל השירים של באקסטריט בויס,FIVE,TLC ועוד שירים ממש ישנים שהרבה בנות היו שומעות, מידי פעם יוצא לשמוע אותו עם מישהי ברכב, והתגובות ממש מוזרות...

אהבתי מאוד את TLC בכיתה ו-ז.

HIP HOP\R'n'B כהלכתו.

CRAZYSEXYCOOL זה אלבום שאני נהנה לשמוע גם כיום.

house of pain - jump around

אלה שירי פאדיחה, ולכן אני לא שומע אותם.

JUMP AROUND זה דוגמה לשיר פדיחה?!?

הסטייה שלי, אגב, הרבה יותר חמורה ודומה לזו של שמוליקK. אני מאוד-מאוד אוהב את האלבום הזה וכמו במקרה של שמוליקK, זה זוכה לתגובות מוזרות ומשעשעות מצד מכרים חדשים וכו'. בנוסף, יש לי חיבה בלתי מוסברת לסינגלים של EAST 17, כמו

, לדוגמא (שימו לב לחולצה השחורה!).

מיותר לציין שאת שאר להקות הבנים למיניהם אני מתעב תיעוב עמוק.

אחלה שרשור,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לקנפי אפשר להשיב רק עם זה:

http://www.youtube.com/watch?v=4itQnWdCIxQ דרך יוטיוב

או עם זה:

http://www.youtube.com/watch?v=u3PZrJt9W78&feature=related דרך יוטיוב

התוצאה הנוראית של השרשור המעולה הזה, היא שעכשיו צריך להכין דיסק JUNK לאוטו, שאם אשתי תשמע אותו היא פשוט לא תאמין :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסאונד טרק של משחק GTA SAN ANDREAS, בייחוד התחנות K-JAH WEST, וה-RADIO X.

ובייחוד השיר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=N505JczoEGI&feature=related דרך יוטיוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
kriss kross - jump

sir mix alot - baby got back

house of pain - jump around

blind melon - no rain

אלה שירי פאדיחה, ולכן אני לא שומע אותם.

kris kros -jump אחד השירים היותר מקפיצים שיש ,לא רואה סיבה להתבייש לשמוע אותו בקול, אלא אם אתה לבד באוטו ואז זה קצת מביך.

בכל אופן לרוב אני שומע מוזיקה שחורה באוטו ,פחות מיינסטרים יותר הארד קור ואם מיינסטרים אז שיהיה של שנות ה90 העליזות .

התחלתי לשמוע שירים של פיל קולינס ולפעמים שאני עם חברים באוטו זה כמעט גובל באלימות בכדי שאני ינמיך קצת.

כמו כן יצא לי לצרוב דיסק עם שירים מרוקאיים של הזמר אמיל זריהן ,מאוד אוהב את ה"קול"ואת הקצב אבל אין סרט כזה שמישהו יראה אותי שומע את זה באוטו.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

הכוונה הייתה לHADDAWAY והשיא YOU R A WOMAN גם מאוד יפה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מבוב ועד בוב, דרך בנאי (אהוד, אלא מי?) וסחרוף.

מבוב ועד בוב דרך בנאי יוצא בוב הבנאי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דרך אגב, מי שמשיג לי את האלבום של ניקה קוסטה כילדה על דיסק (או בדגימה של לפחות 192), אני עושה לו ילד. האלבום, למיטב ידיעתי, לא יצא בארה"ביה והיה להיט בעיקר בבלגיה וישראל...

ככה היא היתה (זה פלייבק, דרך אגב):

http://www.youtube.com/watch?v=Hu8hqWpuzNU דרך יוטיוב

וכמו שאפשר לראות, גדלה יפה מאוד... (ובגלל שאשתי לא קוראת עברית, אויאויאוי, מה שאני הייתי עושה לה...:multi:)

http://www.youtube.com/watch?v=84q6lq9DY1Q&feature=related דרך יוטיוב

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...