Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת פרויקט "קיצור תולדת הזמן (*)" עליו הכרזתי בתחילת נובמבר האחרון, אני מעוניין לדעת מהם הקטעים שפתוחים לנסיעה חינם בכביש 6 באזור הדרום.

אני יודע שהקטע הדרומי, מבית קמה ועד קריית-גת פתוח לנסיעה בחינם. השאלה היא מה לגבי שאר הקטעים? אם אני עולה על הכביש בבית קמה (מאחז?) ונוסע עליו עד גדרה, אני משלם אגרה? מה לגבי המשך עד דניאל? אגרה לפי קטע אחד?

משום מה כל שיחת טלפון שאני עושה למוקד של דרך ארץ רק מבלבלת אותי עוד יותר, ובאתר שלהם כמובן שלא מופיע שום מידע על הקטעים שבחינם.

(*) - מדידת פרק הזמן המינימלי לנסיעה בין העיר ב"ש לת"א, בשעות הלילה המאוחרות, ללא פקקים, ללא עצירות מיותרות וללא דוחות על מהירות :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ביציאה השנייה של מחלף שורק תתחבר לכביש 7.

משם כ-7 ק"מ לצומת כנות ומשם עוד כ6 ק"מ למחלף אשדוד.

אני חושב שנסיעה בלילה (ללא פקקים) עדיפה דרך כביש 4/40, תלוי מהיכן בב"ש אתה יוצא.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
ובאתר שלהם כמובן שלא מופיע שום מידע על הקטעים שבחינם.
תגיד לי, יו דו לפטר? (שזה באנגלית "אתה עושה צחוק?")

אתר כבישש ואז לחץ על "מחשבון".

בדף שיפתח תוכל לחשב את עלות הנסיעה, ואף למצוא בתחתיתו את ההבהרה הבאה:

** הנסיעה בקטעים הדרומיים, בין מחלף שורק למחלף קרית גת ובין מחלף קרית גת למחלף מאחז אינה כרוכה בתשלום אגרה
פורסם

כנראה שאתה צודק :oops:

למרות שהייתי בעמוד הזה מספר פעמים, לא חשבתי לרדת למטה ולקרוא את האותיות הקטנות. התעצבנתי שהמחלף בו אני עולה לא מופיע בתפריט ועברתי לחפש בעמודים אחרים.

תודה לכולם על העזרה.

את כבישים 4/40 כבר תיזמנתי מספר פעמים בכל וריאציה אפשרית. עכשיו נותר לבדוק את הוריאציות שכוללות את כביש 6.

פורסם

יכול לדווח לך שאין הבדל משמעותי בין נסיעה מכנות-כביש 7-כביש 6-קרית גת, לבין נסיעה על כביש 40 בין כנות לקרית גת.

מהן נקודות תחילת וסוף הנסיעה שלך?

פורסם

אני לא יודע בכמה זה יקצר לך, אני רק יודע על איזה משוגע אחד שהגיע מקרית גת עד לניצני עוז תוך 35 דקות.

בהתחשב בכך שלפי המפה המופיעה באתר שלהם, מדובר במרחק של 100 ק"מ, עשה לבד את החשבון של המהירות שאפשר לפתח שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז גם אתה עושה את הניסויים האלה, יפה :lol:

הגעתי למסקנה ש:

1. הדרך המהירה ביותר לבאר שבע מאיזור ת"א היא להגיע למחלף אשדוד -> כנות -> כביש 7 -> כביש 6 -> כביש 40.

2. מצומת כנות עד צומת בית קמה הנסיעה דרך כביש 40 קצרה יותר בכקילומטר.

3. מצד שני יש 8 רמזורים בדרך, כולל זה שתמיד יהיה אדום בקריית גת.

4. כביש 40 סלול כמו הצרות שלי.

5. כביש 6 משעמם טילים (גראד \ קאסם לבחירתך).

6. לא, בפירוש לא נוסעים בכביש 40 אחרי גדרה. עד פתח תקווה הוא מוסיף לא פחות מ 21 רמזורים (!!!), שכל קשר בינם לבין "גל ירוק" מקרי בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מהן נקודות תחילת וסוף הנסיעה שלך?

אני מודד מתחנת הדלק פז שביציאה מב"ש ועד למחלף מסובים.

בהתחשב בכך שלפי המפה המופיעה באתר שלהם, מדובר במרחק של 100 ק"מ, עשה לבד את החשבון של המהירות שאפשר לפתח שם.

המהירות שאפשר לפתח שם היא בדיוק הסיבה שאני מעוניין לנסות ולקצר דרך הקטע הזה.

מצד שני, אני לא מעוניין להגדיל משמעותית את עלות הנסיעה שלי אם אין דיבידנד טוב מבחינת זמן.

פורסם

לא רוצה להפחיד

אבל כיום יש ניידות מתנ"א בכביש חוצה/מרביצי ישראל :wink:

והן כבר התייעלו, כלומר הן לא עוצרות בדרך, הן פשוט שולחות הבייתה תמונה יפה עם מד המהירות אליה הצלחתם לשאוף

רק בזהירות

Confidence In Motion

פורסם

מצטער אבל כולכם טועים.

הדרך הכי מהירה להגיע לת"א מב"ש(או הפוך) היא כדלקמן(אסביר זאת מב"ש לת"א כי כך אני רגיל):

1. מגיעים מב"ש לצומת פלוגות ובה פונים שמאלה, ממשיכים ישר

2.בצומת גבעתי פונים ימינה

3.ישר עד שמגיעים לצומת T

4. ימינה בצומת T נסיעה של כ20 מטר ופנייה שמאלה, עד הסוף ישר

5. מגיעים לרמזור שבו פונים ימינה ואז עוד נסיעה של כ-5 עד 10 דק'(תלוי בתנועה) מגיעים לאשדוד דרום(עד הלום), משם ממשיכים ישר לכביש גהה(מספר 4) ואתם באיזור ת"א.

תיזמנתי נסיעה זו פעמים רבות, ועד אשדוד דרום זה בין 40 ל-45 דק' נסיעה במהירות שאינה עוברת על 120 קמ"ש, תוסיפו עוד כחצי שעה נסיעה עד ת"א(בתנועה צפופה אך ללא פקקים. ובכביש פתוח נגיד עוד 20 דק' במקום 30).

פורסם

גם אתה טועה.

הדרך הכי מהירה להגיע מת"א לב"ש היא לקחת מסוק-TAXI מהגג בעזריאלי עד לבאר שבע. 20-25 דקות והגעת :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תוך כדי דפדוף נתקלתי בשרשור הזה וממצאי הם כדלקמן:

יציאה מרמת גן במחלף ההלכה=> איילון דרום עד קיבוץ גלויות= >כביש מספר 1 עד מחלק דניאל/ בן שמן=> כביש 6 עד הסוף=> כניסה לב"ש

שעה

היציאה מר"ג הייתה ב9:00 של יום חמישי

צביקה פיקה, האם יש תוצאות?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא תמיד כביש 6 משתלם.

למשל מקריית גת לנתניה הוא לא משתלם...כי מכפר יונה עד הכניסה לנתניה יש פקק בלתי נסבל.

מקריית גת לאשדוד גם לא משתלם...יותר קצר דרך צומת גבעתי (או פזכים למי שמפחד מהסיבובים שאחרי צומת גבעתי).

מקריית גת לרחובות/גדרה זה אותו זמן כמו כביש 40, אבל בכביש 6 זה קטע חינמי ואין רמזורים.

אגב כביש 431 הוא גאוני, לקח לי חצי שעה להגיע מקריית גת לצומת גן הורדים בראשל"צ...בשילוב כביש 431, כביש 6...אגרה של 5 ש"ח בלבד...ואם לא דרך כביש 6 זה דרך של שעה בגלל כל הרמזורים של רחובות ונס ציונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צביקה פיקה, האם יש תוצאות?

עפ"י "חישובים" שערכתי, הדרך המהירה ביותר היא כביש 40 עד מאחז, משם שיוט מהיר באזור ה130 קמ"ש על כביש 6 עד שורק, משם לכיוון גדרה (על כביש 7?) ומשם כרגיל על כביש 4 במהירות ממוצעת של 110-115 קמ"ש.

עם קצת מזל ברמזורים שעד מאחז, אפשר לגלח כמה דקות טובות משעה עגולה.

למרות שאני ממליץ על הדרך היפה - שמאלה בבית קמה ל293, ימינה על 334 לכיוון חוות השיקמים, בשדרות פונים ימינה ל232 וישר עם הכביש עד ניצנים. יופי של כביש, ריק כמעט לחלוטין מתנועה ואפילו קצת מעניין לנהיגה. עם לחיצה במקומות הנכונים הוא מאריך את הדרך בעשר דקות עד רבע שעה. תענוג בשעות הערביים.

• תוכן חדש...