Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר את שני הבעלים של הרכב.

שניהם אכן שמרו וטיפלו ברכב כמו שצריך.

לדעתי שווה את המחיר המבוקש, מההיכרות שלי עם הרכב והבעלים.

מחזק :mm_yeah:.

מכיר את הבעלים הקודמים ואת הבעלים הנוכחיים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
או קיי חברה אז השאלה היא כזאת:

הרכב הזה מזדקן יפה? הוא אוטוטו בן 100 (אלף ק"מ)

איך הוא יגיב? מה המיכלולים המועדים לפורענות?

ועדיין אתעקש ואשאל:6 מעל למחירון זה משהו הגיוני? ואם הרכב כזה שמור וכזה נדיר איך זה שהוא כל כך הרבה זמן מפורסם? זה רק המחיר? (שמתי לב שהמגיבים הם חברי מועדון פיאט החביבים ולכן בטוח שיש קורטוב של סובייקטיביות)

שוב תודה תודה.

נ.ב

אני כבר מתחיל להתייאש מחפש רכב ספורטיבי או בעל נטיות ספורטיביות, עד 56-7 אלף ש"ח ופשוט שוק הרכב שלנו מלא ביונדאים,מזדות ועוד משעממות למינהן. ודרך אגב מישהו יודע מדוע אין אלפא 147 מעל שנתון 2002 בארץ? האם זה רק בגלל קבוצת הרישוי שהשתנתה ב2003,לדגם זה?

ערב טוב,

לוטן

מי אם לא חברי המועדון יכירו את הרכב מקרוב? :)

לגבי נושא הנסועה,

אני אישית מכיר אקזמפלר שחצה את קו ה 200 לפני זמן לא מבוטל, ללא בעיות.

או עוד אחת שדיי מוזנחת, עם 130 אלף שגם כן לא מראה בעיות אמינות.

!AWDSOME

פורסם

כחבר מועדון פיאט-

מכיר את הבעלים הנוכחי של הרכב.

הוא לא לחוץ למכור בכלל והרכב שווה כל שקל מהמחיר המבוקש.

אם הממון היה בכיסי, גם מפתחות הרכב היו שם. רכב מדהים ושמור בצורה יוצאת דופן.

חבל (ואולי מזלו של המוכר) שאין הרבה אקזמפלרים שמורים ברמה כזו.

הסיבה היחידה שהרכב לא "עף" הוא בגלל המחיר. (שלדעתי מוצדק)

לפותח השרשור:

אם אתה מחפש HGT ויש לך את הכסף, אל תחכה.

תקנה מהר. יחסוך לך המון כאבי ראש. רכב מטופל ושמור.

אני חוסך, בתקווה שאני אזכה בלוטו לפני ששחר ימכור.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

נ.ב

אני כבר מתחיל להתייאש מחפש רכב ספורטיבי או בעל נטיות ספורטיביות, עד 56-7 אלף ש"ח ופשוט שוק הרכב שלנו מלא ביונדאים,מזדות ועוד משעממות למינהן.

כמובן שזה עניין של טעם , אבל אם בלא המשעממות עסקינן , במבשרת , לידי הקניון עומדת למכירה לנצ'יה דדרה , 97 , יד ראשונה , 132K עם מנוע 1800 16V שטופלה במורשה בלבד עם טסט עד אפריל . רכב מדהים בעיניי . חווית נהיגה מושלמת , יושב על הכביש פצצה , מהיר בטירוף ומפנק ברמות VIP. ריפוד אלקנטרה , מגנזיום , בקרת אקלים , משענות יד , חימום מראות ועוד .

הכי חשוב שהמחיר מצחיק , באזור 17K -18K . זהו .

אם תרצה , אני אשיג לך את הטלפון .

לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי :evil:

פורסם
כן קניתי מדני!

הבן אדם הכי פדנט שיש בעולם:shock:

משהו לא נורמאלי. הכריח אותי להשאיר את המדבקה:lol:

אם כך, אפילו נסעתי קצת על האוטו.

רכב מדליק, חזק (!), ואם בעל השרשור מחפש רכב ספורטיבי הוא ממש לא יתאכזב. תוסיף לזה שגם כמעט לא רואים אברט בארצנו וקיבלת גם רכב דיי נדיר.

שחר, אתה חושב שדני פדנט? האמן לי ידידי שאין לך מושג עד כמה.

פורסם

אנשים טובים.

אני אכן מחפש רכב ספורטיבי. אך התלבטותי היא האם לשים את הכסף (ושוב לא חושב שיש עניין בסכום הזה לרכב הזה) על האברט למשל, או לדוגמא על פזו 206 שנת 05 מדגם sx שהיא גם שמורה להפליא, גם יד ראשונה וגם 35000 ק"מ פחות כי זו עולה (במחירון לפני משא ומתן) 58000. אין ספק שהאברט תהייה מבחינת השוואה הרבה יותר קרובה ל"ספורטיבית" מאשר הsx אך לפי השירשורים פה, הפזו, חוץ מהעדר כוח בעיקר בהילוכים הראשונים, תיתן לי הנאה של רכב ספורטיבי, מראה, התנהגות ונוחות וגם הבדל שנתון יד וק"מ ברורים. אז אם זו הייתה הסיטואציה המונחת לפניכם מה הייתה הבחירה? ואני לא דוחה עוד אופציות (אני מחפש, פשוט כמעט ואין) אך לאחר האלפא ספרינט אין לי עוד כוונה להכנס להרפתקה עם רכב ממש ישן. ושלא תבינו לא נכון: הספרינט שהייתה לי , עכשיו הייתי חותם עליה. היא הייתה מלוקקת ושמורה, מלאה בשיפורים ובעלת המראה הכי יפה שיש על כבישי הארץ שלנו (או לפחות בין 3 הראשונים לכל מי שעתיד להתווכח).כך שגם אלפא 147 (גם ה105), בטח ה120 כ"ס, תתפס בעייני כספורטיבית שאשמח להיות בה בכל יום בדרכי לבית הספר.

אז חבר'ה מה עושים?

אני מזכיר את הנתונים שאיתם אני יוצא לחיפוש:

נסיעה בין עירונית בכביש פתוח כל יום כ 70 ק"מ (35 לכל צד) ופעם ב שבועיים נסיעה של כ 150 ק"מ (75 לכל צד). התקציב לא עולה על 56-7 אלף. ונימאס לי מהפולו אוטומט (שמתברר שיש לה שוק מעולה)

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אם כך, אפילו נסעתי קצת על האוטו.

רכב מדליק, חזק (!), ואם בעל השרשור מחפש רכב ספורטיבי הוא ממש לא יתאכזב. תוסיף לזה שגם כמעט לא רואים אברט בארצנו וקיבלת גם רכב דיי נדיר.

שחר, אתה חושב שדני פדנט? האמן לי ידידי שאין לך מושג עד כמה.

יש יש לי מושג.

יוצא לנו לדבר עוד מידי פעם.

ואפילו בהתחלה היינו בקשר ממש טוב.. כבר הבנתי כמה הוא פדנט.

לא ראיתי דבר כזה בחיים!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

loty, פג'ו SX לא קרובה למה שתתן לך ה-HGT (אבארט או רגילה).

ה-HGT הוא רכב שכיף להשתעשע איתו ובדיוק לזה הוא נועד, קטן זריז (מאוד) ובעלת אפשרות למשחקי זנב, אבל זה כבר ידרוש ממך ללמוד את הרכב.

האבארט הוא דגם נדיר מאוד ואם אתה מחפש פונטו שלא נראית שגרתית (ולא בגלל שהיא צהובה) אז זה הדגם.

האקזמפלר הזה ספציפית שמור ומטופל כראוי החל מבעליו הראשונים וגם ע"י בעליו הנוכחיים.

רענן.

גילוי נאות: הרכב שנידון כאן בשרשור הוא של אחי ואלמלא היו לי שיקולים נוספים (חסכוני), הוא היה מחליף את ה-ELX שלי ונשאר במשפחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...