Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

לאחר הלבטים והתהיות, עברתי מתיאוריה לפרקטיקה והגיע זמן השידרוג..

כאמור, בסופו של דבר החלטתי כי המעבר לשלושה חלקים יתבצע כדלהלן:

* מורל הייבריד אוביישן - וופר וטוויטר, מוגבר אקטיבית ע"י האודיסון Lrx 4.1k.

* L4 Hybrid Audio, מידריינג', מוגבר ע"י הג'נסיס סטריאו 100.

* Idmax מוגבר ע"י המונו אודיסון Lrx 1.1k.

על הכל ישלוט בגאון, הפרוססור PXA-H701 של אלפיין.

את העבודה מבצע – מי אם לא - יוסי היקר והאמן בעל ידי הזהב, מסדנת ECA – עלית קאר אודיו.

לצורך השידרוג הזה, נרכשו הL4, הסטריאו 100 והH701. אה, גם זוג RCA נוסף וכבל רמקולים נוסף..

הL4 יותקנו בקיקפאנלים, עם זוויות און-אקסיס, כי אני אנוכי בעניין זה ומעדיף שהבמה והתמונה יגיעו בצורה המיטבית לאוזניי בלבד, ופחות לכסא הנוסע/ת - מה שיהיה על חשבון כסא הנהג. אחרת – הייתי מכוון אותם אוף אקסיס בזווית 45-30 מעלות לדוגמא, כדי ליצור במה ואימג' לשני הנוסעים.

בגלל טכנולגיית ה infinite baffle, המיד צריך לנגן בנפח פתוח ומספק – ולא בתיבה אטומה. זה לא כל כך פשוט ברכב הזה, וחיתוכי פח רציניים ממש לא משאת נפשי במקום קריטי זה – חיזוק הקורה, אבל בסופו של דבר החלל שבין הדפנות בצד ימין וכלפי מעלה, לתוך התא כפפות והחוצה – יהיה ה"נפח" הרצוי. הוצאו משם הספוגים שנועדו ע"י יצרן הרכב למלאות חללים. ספוג אחר יונח למטה בתחתית הפוד, לפי עצת אליקו [שמדבר מגרונו של מר סקוט בוואלדה..]

הקונטרולר של הפרוססור יותקן בקונסולה המרכזית. לצורך כך, וויתרתי על המאפרה, שאיננה בשימוש, ובמקומה יותאם ע"י בניית פיבר וצביעה, מקום. את המצת – שכן בשימוש, אעביר למקום אחר כבר, נראה..

המסגרת "דמוי העץ" בקונסולה, הייתה כבר מתקלפת פה ושם, לצערי הרב, ולכן נוצלה ההזדמנות לחדש אותה. כדי ליישר קו עם שאר חלקי פנים הרכב ועם המסגרת דמוי העץ הנוספת שמסביב לידית ההילוכים ובלם היד, נלקחו שניהם אחר כבוד לצביעה בשחור אטום. כמובן שהיה צורך ללטש ולשייף אותם קודם – לא קל.

מאחור כבר לא היה מקום על פלטת המגברים, ולכן יוכנו שני פלטות נוספות מצידי הפלטה, שיכילו את המגבר הנוסף ואת הפרוססור. הRCA המקוצרר [לא טעות] שלקחתי מצחי85 קצר מדי, ולכן נרכש RCA קצר, לגבי שלושת זוגות הRCA הנותרים. אך לפני ארבעה חודשים נרכשו במידה 5 מטר הרצויה לי אז, היום כשהפרוססור צמוד למגברים, הייתי צריך אותם קצרים. בינתיים אשתמש בהם, הם יסודרו ויגולגלו יפה שם, ואם יקפוץ הג'וק, נחליף אותם..

אעלה תמונות תוך כדי ובהמשך.

תיהנו..

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים כמה שרמת הפורום עלתה בשנה האחרונה.

אני זוכר רק לפני כמה חודשים פגשתי אותך פעם ראשונה, אצל יוסי ואמרתי לעצמי בלב נראה תוך כמה זמן אתה תשדרג?!

ואופ, אתה בשדרוג...

נראה טוב, אני מאמין שזה גם ישמע כך.

תהנה אני מחכה כבר למפגש הבא כדי שנוכל לשמוע.

אני ממש אוהב אנשים כמוך.

פורסם

חלק מהספוגים שהוצאו מבין הדפנות, להרחיב את הנפח הרצוי.

"שיכפול" המסילה שבסופה פלסטיק הקיק, על מנת לאפשר בניית פוד על החלק המשוכפל.

DSCN0256 (Medium).JPG

DSCN0277 (Medium).JPG

DSCN0229 (Medium).JPG

DSCN0280 (Medium).JPG

DSCN0257 (Medium).JPG

DSCN0279 (Medium).JPG

DSCN0282 (Medium).JPG

פורסם

תאמין לי לפעמים אני חושב שאילו תמונות מסאדנה מפוארת בחו"ל.:shock:

אני לא מאמין עד כמה הבן אדם הזה יצירתי(יוסי אלפיין)

כול יום הוא מפתיע אותי מחדש....כמו המערכת שלי :wink:

• אחראי פורום
פורסם

הייתי חושב שוב על הצבע אם יש זמן להתחרט.

צבע בהיר יקפיץ לך את כל הקונסולה החוצה.

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

צביקה תתחדש - אני רואה שיוסי היצליח להשכיל את הפנל של הפרוססור לקונסולה המרכזית - כל הכבוד :-)

היצלחתה לשמור גם על המכסה ? :idea:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...