Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב בתיבה אטומה לא אוהב איך הוא נישמע חלש והוא 400RMS בא לי תיבה פתוחה לנסות אומרים זה דופק חזק אז רציתי ליראות.

עכשיו אני רוצה מידה לתיבה הפתוחה אם יש למישהו לסאב הזה אני כבר הישתגעתי מהנושא הזה

(לפי מה שכתוב באתר של רוקפורד המידות)

כי לא מצאתי

אני רוצה כבר ללכת לנגר!!!!

תודה

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הסיבה ששלחת לנו את זה היא שאתה לא מצליח לקרוא את המסמך אז תוריד תכנה שנקראת Adobe Reader ותוכל לפתוח אותו (תעשה חיפוש ב Google)...

אם שלחת את המסמך כי אתה לא מבין אותו אז זה סיפור אחר.

שים לב כשמסתכלים על גרף ההיענות של הרמקול שאתה רוכש, כשהסאב הזה נמצא בתיבה אטומה הוא מורגש יותר בין 10 ל 25 הרץ שאילו תדרים שאתה בקושי שומע בכל מקרה. כשהוא נמצא בתיבה פורטד הוא עוצמתי יותר בין 25 ל כ 70 הרץ בצורה משמעותית. ואילו תדרים שאתה שומע.

אני לא יודע כמה עוצמה אתה מחפש אבל באופון תיאורטי אם התיבה בנוייה בדיוק כמו התכנון של היצרן ההבדל השמיע באיכות בין סוגי התיבות הוא בד"כ לא גדול מאוד.

אם זאת לטעמי הבאס שיווצר מהאלמנט הזה יהיה מספק בשביל להצדיק את הירידה בעוצמה לצורך עלייה בדיוק ולכן אני הייתי בונה תיבה אטומה. גם מבחינת היישום יש לך פחות איפה לטעות במצב כזה.

שיהיה בהצלחה...

מורן

פורסם

נניח והחלטתי על תיבה פתוחה

איזה מידות אני צריך להגיד לנגר כדי שתיהיה לי תיבה פתוחה?הוא יודע לעשות את הפורט ואת החור של הרמקול של הסאב?

פורסם

רשום לך שם בטבלה את הנפח של התיבות, זה לא משנה המידות, העיקר שתגיע לנפח הרצוי

מידות שניראות לי ריאליות:

(אלו מידות פנימיות, הנגר צריך לחשב מה המידה החיצונית ע'פ עובי ה MDF שהוא נותן לך)

רוחב 44

גובה 34

עומק 34

פורט בקוטר 10.1סמ (4") ובאורך 25.4 ס'מ שזה 10" (אתה יכול להשתמש בצינור ביוב פלסטי/PVC אפור שמוכרים בACE ,הוא בדיוק בקוטר ותחתוך אותו ע'פ האורך, עולה 20~ שח)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי אני ילך לנגר אם המידות האלו את הקוטר של הסאב הוא גם חותך?

יש שמה כל מיני נפחים של פורט יש 50 40 מזה משנה?

פורסם
אוקיי אני ילך לנגר אם המידות האלו את הקוטר של הסאב הוא גם חותך?

יש שמה כל מיני נפחים של פורט יש 50 40 מזה משנה?

נו, ברור שהוא יחתוך את החור לסאב ולפורט, אז מי יחתוך ? ג'חנון ?! :lol:

מה "נפחים של פורט" ? רשמתי לך בידיוק את מידות הפורט, אין לך מה לחשב או לבחור, תעשה מה שרשמתי.

לסאב הוא צריך לעשות חור בקוטר 28.6 ס'מ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...