Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש, וקראתי את עשרות השרשורים שמצא לי מנוע החיפוש כאן באתר, אבל למרות הכל לא הגעתי לתשובה חד משמעית וכנראה שאולי אין כזו באמת, אך אני אנסה את מזלי בפעם האחרונה לפני שאני הולך לזרוק את הכסף שלי על שטויות כאלו,

הנורות הללו של אוסרם, קול בלו או סילברסטאר (קראתי דברים נחמדים על שתיהן)

קודם כל, הן חוקיות ועוברות טסט בלי בעיה?

דבר שני, אני רוצה להחליף את הנורה כיוון שאני נורא רוצה נורה בצבע לבן, סגנון קסנון, האם הן יספקו אותי לפי דעתכם?

פורסם

אל תצפה לקסנון. סך הכל נורה טובה ועדיפה על מנורה סטנדרטית. אני חושב שראיתי פעם באוטו דיפו לוח נורות שאפשר להדליק ולראות הבדל שווה לבדוק אם אתה מהסס.

פורסם

מותקנות אצלי סילברסטאר באוטו והן עברו טסט בלי בעיה. יש שיפור מנורה רגילה, אבל לא שיפור ענק. כמו שאמרו, אל תצפה לקסנון. הנורה מהירה באור צהוב, לא לבן. בהיר יותר מנורה רגילה, אבל עדיין צהוב. למרות הנאמר, אני אישית מתכוון לקנות שוב נורות כאלה, היות וההבדל במחיר לא אדיר, והשיפור בכל זאת קיים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חברה.

מישהו יכול להתייחס לתגובה שלי (גם לקרוא את העדכון, וגם לענות לשאלות בבקשה)?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193828

תודה

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

ומה הקשר לפורום שיפורים ?

אתם לא מקבלים אזהרה , כי כרגע אני בשלבי כיוון סופיים עם המונית שלי לביצועים מצד אחד וחיסכון בשיוט מצד שני . אני גאון . וסקסי .

:-D

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...