Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

מי שלא מוצא עניין בנורה בגוון שונה מהרגיל, וחושב שזה לערסים בלבד, שיחסוך את התגובה שלו,

בכל אופן, אני נורא רוצה נורה בגוון לבן (לא כחול בוהק, אלא יותר בגוון לבן תכלכל) והבנתי שיש תחליף לקסנון,

מישהו יכול לספר לי קצת? מחירים? חוקיות?

תודה מראש

פורסם

הכי קרוב לזה - פיליפס דיאמונד ויז'ן.

החיסרון - אין בארץ.

היתרון - נורות בגוון 5000 קלווין.

הכי קרוב לזה - אוסרם קול בלו.

אוסרם טוענים 4300 קלווין.

עריכה:

לגבי הדיאמונד ויז'ן - אין לי מושג על חוקיות בטסט.

הקול בלו עובר טסט בקלות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

תודה רבה, ידוע לך אולי על המחירים? והיכן אני יכול להשיג? רצוי איזור הדרום,

כמו כן פחות מעניין אותי הטסט, יותר עניין של חוקיות במקרה ששוטר עוצר אותי לביקורת.

פורסם

Philips Blue Vision - לפי דעתי יותר טוב מ - אוסרם .

ניתן להשיג בארץ .

המחיר שלהם 180 ש"ח בתל-אביב אצל הפרסי (אם אתה מכיר) .

פורסם

צירפתי כבר באחד השירשורים את התמונה של האור של הקול בלו, בהתחלה האור אכן לבן לאחר כחודש חודשיים האור מתחיל לאבד את הלבן(או שאני התרגלתי ללבן).

הדימונד ויז'ן ניתן להשיגו ב250 שקל מאי בי.

ראה קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191108&page=3

יש גם את הMTEC שגם הוא מאי ביי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראשית אפתח בעדכון:

אכן הקסנונים למיניהם (כולל אלו של xEnlight), ואפילו אלו מכם שהתקינו את העדשה הנכונה (!!! - משרד התחבורה עושה לנו חיים קשים, וליבואנים, חיים קלים מאוד) - הכל לא חוקי !!!!!!!!!!!

גם אם התקנתם את העדשה הנכונה, ואין לכם זליגה של אור, ויש לכם שפריצרים (לפי תקן ECE שאומץ ע"י משרד התחבורה), אבל כל זה לא הגיע מהיבואן של הרכב, ע"פ מפרט שאושר ע"י משרד התחבורה (ובקרוב גם משרד הרישוי), אז זה לא חוקי !!!!!!!!!!!!

משמעויות:

1. יימצא אדם כזה, בין אם בבדיקה 'אקראית' של ניידות רשות הרישוי ומשרד התחבורה, ובין אם ע"י בוחן משטרתי, ייאלץ המסכן להוכיח שהכל 'הגיע ככה מהיבואן כדת וכדין'. היה ולא יוכח כך, ראו סעיף 3

2. קנסות, כמובן. גם למתקין, וגם למותקן. כמובן שיעלה לכם להוריד את העניין, ולהחזיר עטרה ליושנה (ולתאורת העששית שלה).

3. הורדות מאסיביות מהכביש, עד לתיקון הליקויים כאמור, ועד בכלל.

משרד התחבורה משתמש בחוק משנת תרפפ"ו (אין לכם מה לבדוק - לא היתה שנה כזו !), ומבצע אכיפה שלו 'בינתיים', עד שילמד את כל נושא התאורה, הקסנונים וכ"ד. כרגע זה נחשב 'שינוי מבנה' הרכב.

למי יש יותר סיכוי: לכל אלו שעדיין עם נורות 'הלוגן'. ולא משנה הסוג (CoolBlue, ו- Diamon Vision של פיליפס, או אוסראם NightBreaker ודומיו, כולל MTEC). על זה לא תקבלו 'הורדה'. מקסימום תקבלו 'נזיפה', ותתבקשו להחזיר את הנורה הרגילה - מה שלא בהכרח יקרה. כל זאת מאחר ולנורות אלו אין צורך לבצע שום שינוי ברכב, לרבות שינוי ברפלקטור/עדשה, או במתח וכ"ד.

שנית, אם כבר העליתי את הנושא, למי שיכול לענות מה כדאי, ואיך להזמין נורות H7, H4 ו- H1:

- Phillips Diamond Vision 5000K 55w

או

- Osram NightFighter עם נתונים זהים לפיליפס.

או

- MTEC (הסוג שנותן יותר עוצמת אור בלומנים, ליותר מרחק, ועם גוון קרוב ל-5000 קלווין).

אור לגויים...אנחנו כבר לא ממש, וחבל.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

אוקיי,קצת חדשות בעניין:

שבוע שעבר ביקרתי בחנות GLTV ברחוב המסגר בת"א.לדברי בעלת החנות ה-Phillips Diamond Vision

אמור להגיע עוד שבועיים לארץ,זה מה שנמסר לה על ידי היבואן.ברגע שזה ייכנס לארץ זה כבר יהיה תקני לדבריה.

בקיצור יש מצב שעוד שבוע וחצי ה-Phillips Diamond Vision,כבר אצלי.

פורסם

ולי יש אותן מעל חודשיים :-)

Tiff, לך על ה-Diamond Vision

מספקות את התאורה הבהירה ביותר (מכל ההלוגנים) ומשפרות קלות את ההארה.

ממליץ בחום!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נזמין.

RS - כמה זמן חיכית, ואיך זה עבר במכס? יש טיפים שאתה יכול לזרוק לי?

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם
אוקיי,קצת חדשות בעניין:

שבוע שעבר ביקרתי בחנות GLTV ברחוב המסגר בת"א.לדברי בעלת החנות ה-Phillips Diamond Vision

אמור להגיע עוד שבועיים לארץ,זה מה שנמסר לה על ידי היבואן.ברגע שזה ייכנס לארץ זה כבר יהיה תקני לדבריה.

בקיצור יש מצב שעוד שבוע וחצי ה-Phillips Diamond Vision,כבר אצלי.

חדשות משמחות, הוא דיבר על מחירים ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש לי בתא מטען באוטו כבר 4 סוגי מנורות שונים. החל מההלה הזולים, דרך ההלוגן סטנדרט של אוסרם וכלה בסילברסטאר.

כרגע מותקנים קול בלו. (אני מחליף בתדירות גבוהה בינו לבין הסילברסטאר, עד שאני אמצא את הנורה שמספקת אותי)

שבוע שעבר הייתי בטסט במכון אלן חולון (על השעון, מרגע הכניסה עד רגע התשלום והמדבקה עברו 12 דקות כש5 דקות מתוכם בתור של העמדת תשלום.) ושאלתי את הבוחן של התאורה מה לגבי חוקיות הנורות האלה.

הוא אמר בפירוש, כל עוד המד תאורה שלו מזהה את ההלוגן על שלל גווניו וסוגיו ועוצמותיו כתאורה תקינה, אין עם זה שום בעיה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
נזמין.

RS - כמה זמן חיכית, ואיך זה עבר במכס? יש טיפים שאתה יכול לזרוק לי?

TIFF.

תוך שבוע המוצר היה אצלי :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חדשות משמחות, הוא דיבר על מחירים ?

ניסיתי לדלות ממנה הערכה גסה לגבי המחיר,אבל היא בשלה:"כל עוד הנורות לא מגיעות לארץ על ידי היבואן אין לי מושג".

בכל אופן ראיתי שהבלו פיליפיס אצלה נמכר ב-180 ש"ח,אם נעשה שקלול גס,אני מאמין שהדיימונד יעלה בסביבות ה- 280-320 ש"ח.

נהיה חכמים עוד שבועיים.

שי

פורסם

תזמינו מאיביי...

אני עצמי הזמנתי את ה-Diamond Vision לפני כחודש ומשהוא...

עלה לי בסביבות ה-220 שקל ותוך 6 ימים הן הגיעו לארץ לסניף הדואר הקרוב...

ללא מכס וללא הוצאות מיותרות...

באמת בהן נורות מדהימות לכל מי שמחפש גוון לבן תכלכל

שמעתי כבר מהרבה שהן אפילו יותר יפות מקסנון

אני ממליץ בחום!

בקשר לחוקיות? לא עצרו אותי בחיים עליהן...

וגם אם עצרו לא דיברו איתי מילה על הנורות...

חבל שתחכה ותשלם מחיר גבוהה בהרבה...

אם בכלל באמת הן יגיעו לכאן...

תזמין מאיבי... מאוד פשוט

ותודה לRS שבזכותו קיבלתי את החשק ל-Diamond Vision היפות שלי חחחחחח :wink:

• תוכן חדש...