Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

תכננתי לכתוב את ההודעה כבר במוצ"ש, אך מכיוון שהמחשב שלי שבק, אני מעלה את השורות האלה לפורום רק עכשיו.

זוכרים את ההודעה על הונדליזם שנעשה לרכב לפני שנה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=122278&highlight=%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA ?

מזה תקופה ישנו שכן (גר בשכירות) מטורף/עבריין שמציק לנו ("דתי" – נ נח נחמ נחמן מאומן).

הוא אומר שההצקות שלו הם בתגובה לכך "שהמשפחה שלנו זורקת על הבית שלו אבנים" ?!

פה זה גם המקום לציין שבהתחלה הוא חשב ששדים זורקים עליו אבנים, לאחר התערבות של רב איזורי, הביית שלו נבדק ונמצא כי אין שדים.

ומאחר והוא היה חשוד בעיני הפסקתי להחנות את הרכב ברחוב שלי וחניתי אותו ברחוב מקביל.

הסיפור הוא כזה, שבת בבוקר, גילינו כי 16 צמיגים נוקבו ב 6 רכבים של המשפחה, למי שזה מעניין להלן הפירוט:

4 צמיגים ב 405 של אחי.

2 צמיגים באלמרה של גיסתי.

2 צמיגים בבאלנו של אחותי.

2 צמיגים בברלינגו של גיסי.

2 צמיגים ב 405 של אבא שלי.

4 צמיגים בפונטו שלי (אני מזכיר שהפונטו חנתה ברחוב המקביל)

(תמונות בהמשך ...)

אגב, חלון ביתי נופץ ע"י אבנים (אבא שלי שמע רעש ב 04:30 בבוקר)

הוגשה תלונה במשטרה על ידי, ובמהלך השבת הוא נעצר ע"י המשטרה – לפי מה שראיתי גם נפתח נגדו תיק פלילי על השחתה.

הוא היה עצור עד היום בבוקר (יום שני), כנראה ועוד יאריכו לו.

קיימת עדות במשטרה ובה נאמר כי הוא נראה בשעה 04:00 (שבת בבוקר) עם כלב האמסטף המשוחרר שלו מחזיק חפץ שנראה כמו מברג או סכין ודוקר את הגלגלים (ב 5 הרכבים שברחוב שלי).

כמו כן, ישנה גם עדות ששמעה אותו אומר, לאחר הדקירה של הצמיגים, כי "זו רק ההתחלה" ו"זה בגלל שאנחנו זורקים עליו אבנים".

ההתרשמות שלי מהשכן הזה היא שהוא לא עושה את הדברים כי הוא "הוזה" או שהוא מטורף, הוא עושה זאת כי הוא עבריין (רוב הנחמנים הם אנשים שבאים מרקע לא רגיל – עכשיו בטח יהיו אנשים שיגידו ההיפך).

זהו, רק רציתי לשטוח בפניכם את הסיפור הזה, זה כיף לשחרר מועקה מהלב (ע"י כתיבה ולא ע"י דקירה).

אני אשמח לקבל חיזוקים, נכונה לנו עוד דרך ארוכה של משפטים והחזר הוצאות על הנזקים.

שלכם, אריאל (שיש לו 4 צמיגים חדשים ועדיין הרכב מוצע למכירה).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קודם כל הייתי רוצה להגיד שלדעתי זה לא הוגן לעשות הכללה בחוויה הלא נעימה שקרתה לך על כל הדתיים\כל ה"נחמנים".

ועכשיו לענייננו:

אני מאמין בתרפיה באמצעות אלימות. הרבה אנשים יגיבו בתגובות נזעמות לתגובה שלי אבל לדעתי בשלב מסויים אנשים מפסיקים ללמוד ואז צריך להשתמש בדרכי אבותינו מתקופת האבן.

הבחורצ'יק שפגע ברכבי משפחתך כנראה לא ישלם בקרוב את הנזק שהוא עשה (ולפי מה שאני רואה בשירשור שצרפת ההיסטוריה עוד ארוכה) ועל כן כסף לא תראה בזמן הקרוב לצמיגים המפונצ'רים.

כמובן שהמערכת המשפטית שלנו והמשטרה לא ממש מתפקדים גם כן.

ועל כן אני מציע את פתרון ה-10 דולר שלי.

קנה אחד כזה: http://cgi.ebay.com/SALE-Vintage-Wooden-Baseball-Bats-Lot-of-5_W0QQitemZ180105526115QQihZ008QQcategoryZ47261QQrdZ1QQcmdZViewItem

אני נותן עדיפות על עץ מלא כמובן.

ותפגיש בינו לבין השכן בעוצמה הגבוהה ביותר שאתה יכול להפגיש בינם.

אני מבטיח לך שבחיים אף אחד לא יגע לך יותר ברכב :-)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני אדם לא אלים.

מאוד לא אלים אפילו, אם תשאל אנשים שמקורבים אלי.

ואני מאוד לא תומך באלימות.

אבל אם הייתי יודע בוודאות על מישהו שעשה כזה דבר לכל הרכבים של המשפחה שלי, באותה שנייה, הוא היה דבוק כבר לרצפה, ועד שלא הייתי מקבל הודאה באשמה מצולמת וכסף לתיקון כל הנזקים - אויר לא היה נכנס אליו לקנה הנשימה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מי שמסוגל להגיב באלימות לא צריך ייעוץ בפורום, הוא פשוט הולך ושובר את הראש למי שמעצבן אותו, הלוואי והייתי כזה, זוהי הדרך הכי נכונה וחכמה, לצערנו.

בכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להשיג כמה שיותר מהר צו הרחקה.

ככה הוא לא יתקרב למשפחה שלך/לרכבים שלך ואם הוא יתקרב אז טלפון מהיר למשטרה והם עוצרים אותו.

אין שום בעיה לתת צו אפילו אם זה יגרום לו לא להתקרב לבית שלו עצמו.

אחרת למשטרה יהיה מאוד קשה לעזור לך ללא עדויות אמיתיות להתפתחויות שיהיו בהמשך.

פורסם

למה אלימות?

לפי איך שאתה מתאר אותו (נחמניאק רפה שכל) תוכל לגרום לו למועקה רבה אם תכין פיסות קלף עם אותיות בארמית מגולגלות על רגל של עוף ונתפנף מולו תוך כדי שיגור קללות שנשמעות כמו תפילה.

ובשלב הבא - צלב בוער על הדשא. :-D

בכל מקרה - אל תפנה לאלימות לפני שאתה 100% בטוח שיש לך דרך בטוחה להפטר מהגופה. מנסיון, נורא קשה להתרכז ולחשוב על משהו יעיל כשהגופה כבר בבגאז'.

ובטיפה יותר רצינות - אם המשטרה משחררת אותו, תאספו כמה שיותר עדויות מהשכנים ופנו לפסיכיאטר מחוזי. אין לאנשים מושג כמה כח יש לפסיכיאטר מחוזי. הוא יכול לחטוף בן אדם בכפיה מביתו להסתכלות שאללה יודע אם ומתי הוא ייצא ממנה.

פורסם

תמצא לך איזה סבאל'ה, תלביש אותו בבגדים של רבי ושלח אותו אליו הבייתה שינבא לו משהו בסגנון "אם לא תפצה אותם יקרה לך ככה וככה".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תאספו כמה שיותר עדויות מהשכנים ופנו לפסיכיאטר מחוזי. אין לאנשים מושג כמה כח יש לפסיכיאטר מחוזי. הוא יכול לחטוף בן אדם בכפיה מביתו להסתכלות שאללה יודע אם ומתי הוא ייצא ממנה.

:mm_yeah:

פורסם
ובטיפה יותר רצינות

מה זאת אומרת ?

מה שכתבת מעל זה לא היה ברצינות ?

:roll:

דווקא נשמע פיתרון הגיוני וטוב...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עדכון, הוא קיבל צו משטרה שמרחיק אותו מראש העיין ל 15 יום.

בכל מקרה, מתחילים בהליך משפטי נגדו.

אגב, כשדיברתי על התרבות של "הנחמנים", דיברתי בתור בן אדם דתי שומר מסורת.

תודה על התגובות, תמשיכו להגיב.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אני אדם לא אלים.

מאוד לא אלים אפילו, אם תשאל אנשים שמקורבים אלי.

ואני מאוד לא תומך באלימות.

אויר לא היה נכנס אליו לקנה הנשימה.

אז ניתן להבין מכך שיש בך זעם מיתפרץ שגובר על האופי היומיומי שלך.

למה אלימות?

לפי איך שאתה מתאר אותו (נחמניאק רפה שכל) תוכל לגרום לו למועקה רבה אם תכין פיסות קלף עם אותיות בארמית מגולגלות על רגל של עוף ונתפנף מולו תוך כדי שיגור קללות שנשמעות כמו תפילה.

ובשלב הבא - צלב בוער על הדשא. :-D

ע'פ מה שהקורבן תיאר מיקודם יש סיכוי שמיכזו תגובה אותו נחמן יגיב ברצח.

תתחיל להניח לו פיסות של בשר חזיר לייד הדלת... ואל תפסיק לפני שהוא מפצה אותך :roll:

לא חבל ? אני הייתי מעדיף לאכול אותם.

עדכון, הוא קיבל צו משטרה שמרחיק אותו מראש העיין ל 15 יום.

בכל מקרה, מתחילים בהליך משפטי נגדו.

אני במקומכם עובר לנתניה

שם לפחות לא תיצטרכו להיתעסק בקטנות כאלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ובטיפה יותר רצינות - אם המשטרה משחררת אותו, תאספו כמה שיותר עדויות מהשכנים ופנו לפסיכיאטר מחוזי. אין לאנשים מושג כמה כח יש לפסיכיאטר מחוזי. הוא יכול לחטוף בן אדם בכפיה מביתו להסתכלות שאללה יודע אם ומתי הוא ייצא ממנה.

לצערי הרב לא הייתי סמוך על זה

יש לי חבר עם מניה דיפרסיה רצינית ,אני לא יפרט כאן את מעלליו האחרונים אבל הוא התחרפן לגמרי .

לא פסיכיאטר ולא נעליים ,אם הוא לא יבחר להתאשפז או יפגע באדם אי אפשר לאשפז אותו בכפיה.

ברכוש הוא כבר פגע.

מיואש מהמערכת

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם הוא מתחת לגיל 18 ההורים שלו יכולים להורות שיאשפזו אותו.

אם קיים חשש ולו הכי קטן שיפגע בעצמו \ באדם אחר (ע"פ חוות דעת של פסיכיאטר או פסיכולוג) ניתן לאשפז אותו בכפייה, כמובן שכדי להביא אותו אל חוות דעת שכזו צריך שתתקיים פגישה בינו לבין פסיכיאטר או פסיכולוג של מחלקה פסיכולוגית באחד מבתי החולים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם הוא מתחת לגיל 18 ההורים שלו יכולים להורות שיאשפזו אותו.

אם קיים חשש ולו הכי קטן שיפגע בעצמו \ באדם אחר (ע"פ חוות דעת של פסיכיאטר או פסיכולוג) ניתן לאשפז אותו בכפייה, כמובן שכדי להביא אותו אל חוות דעת שכזו צריך שתתקיים פגישה בינו לבין פסיכיאטר או פסיכולוג של מחלקה פסיכולוגית באחד מבתי החולים.

לא ממש.

את הבחור עם הדגלים במחלף ההלכה פשוט חטפו והחזירו אותו לאיזה רחוב בת"א כמה חודשים אחרי. הוא היה בהסתכלות בגהה והסיירת הירוקה אסרה עליו לחזור למחלף בטענה שהוא מפריע לנהגים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עדיפות על עץ מלא כמובן.

עץ מלא לא עושה עבודה טובה כל כך לדעתי.ותמיד יש את הסיכוי שהוא יישבר.

לעומת זאת, בהשקעה קצת יותר רצינית תוכל להיות רגוע למשך שנים.זה כבר לא יישבר.

וברגע של רצינות...

לאלימות יש קו מסויים מאד, שברגע שעוברים אותו הדבר היחיד שיכול לעצור את האלימות היא אלימות רצינית הרבה יותר ממה שהצד השני מסוגל לעשות.קודם כל תחשוב אם אתה רוצה לחצות את הקו הזה.

אישפוז- אני שפוך פה על הרצפה ממך......

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...