Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו 95 צמאה כמו גמל :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עקב היותי חייל החלטתי להתחדש בפיאט אונו!

מצבה מעולה מכל הבחינות, רק דבר אחד מציק לי נורא, על נסיעה של 40 קילומטר הכלה דורשת ממני לפחות 50 שקל דלק בכביש מהיר במהירות סבירה (100-110).

שלא נדבר בכביש עירוני שותה כ 8\1.

עקב נסיעה לטבריה עם עוד חבר שנהג בפיג'ו 206 1.4 גירגיל, שמתי לב שבדרך מילאתי פול טנק ועוד 60 שקל, בזמן שהוא מילא ב120 שקל! נסיעה מחולון לטבריה יותר מפול טנק?

בעיה שניה ופחות קריטית היא שאני מניע את הרכב ונוסע גם חצי שעה ההגה רועד בכל עצירה ברמזור, אם זאת, ברגע שאני מכבה ומניע שוב הבעיה נפתרת כלא הייתה!

מבקש חוות דעת מקצועית בבקשה!

תודה מראש Uno-יום יבוא תהיהTurbo

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בדוק שאין נזילה מהד?ב?ש?ת, זו המחלה של הגמלים (שידועים דווקא כבעלי חיים שיכולים להסתדר זמן רב בין תדלוק לתדלוק).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם היא צמאה כמו גמל אז המצב תקין , לא ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כיוון קרבורטור ניסית?

ויכול מאוד להיות שזה הסגנון נהיגה שלך שמשפיע.

לא בהכרח נהיגה מהירה,אלא התחלת נסיעה,מהלך הנסיעה וכדומה'.

עושה טרור באשדוד עם קאוואליר 2001 צבע שמפניה :)

תפסיקו לקרוא לי קאוואליר,קוראים לי מקסים!

פורסם

בטח אח שלי הוא כיוון את הקרבורטור, והוא גם שם צ'יפ מפלסטיישן I לשפר את המנוע.

איזה קרבורטור יש בדיוק באונו 95? אתה מוכן להגיד לי? אולי תפסיק לכתוב הודעות ללא ידע? או שאולי תבוא ותכוון לו את הוובר הכפול שיש לו באוטו? רמז- אם לא יודעים אז שותקים.

פותח השרשור, מספרים כמו היא שותה לי 50 שקל על X ק"מ זה לא לעניין, אולי אתה רוצה למדוד צריכת דלק על פי כמה המחוג יורד מטה? תעשה בדיקה נורמלית לצריכת הדלק לא במחירים אלא בכמות קילומטרים לליטר אחד, ותחזור אלינו עם התוצאה. משום מה אני מאמין ש 1 ל8 בכביש בין עירוני זה כתוצאה מהמדידה "המדוייקת" שלך.

ROOONEEYY

פורסם
בטח אח שלי הוא כיוון את הקרבורטור, והוא גם שם צ'יפ מפלסטיישן I לשפר את המנוע.

איזה קרבורטור יש בדיוק באונו 95? אתה מוכן להגיד לי? אולי תפסיק לכתוב הודעות ללא ידע? או שאולי תבוא ותכוון לו את הוובר הכפול שיש לו באוטו? רמז- אם לא יודעים אז שותקים.

פותח השרשור, מספרים כמו היא שותה לי 50 שקל על X ק"מ זה לא לעניין, אולי אתה רוצה למדוד צריכת דלק על פי כמה המחוג יורד מטה? תעשה בדיקה נורמלית לצריכת הדלק לא במחירים אלא בכמות קילומטרים לליטר אחד, ותחזור אלינו עם התוצאה. משום מה אני מאמין ש 1 ל8 בכביש בין עירוני זה כתוצאה מהמדידה "המדוייקת" שלך.

אל תהיה חכם,איפה הוא ציין שיש לו אונו 95?

אני ממליץ לך לכוון את השכל הלא כפול במיוחד שיש לך בתוך הקליפה הקשה שלך.

סך הכל שאלתי,לא פתרתי שאלה של מיליון דולר.

תרגע קצת.

פורסם

מדידת תצרוכת הדלק צריכה להתבצע בנסיעה במישור, ללא מזגן פוע, במהירותשיוט של כ 90 קמ"ש ולא כך בצעת ואז התצרוכת דלק כמובן שהייתה גבוהה יותר.

איזה מנוע באונו שלך 1000 סמ"ק (אונו 45) או 1100 סמ"ק (אונו 60) או 1400 סמ"ק (אונו 70).

במנועי ה1000 וה 1100 סמ"ק ניתן לכוון את ההצתה ע"י סבוב המפלג ויתכן שהיא אינה מכוונת נכון.

בכל מקרה, ראשית ולפני כל פעולה, בדוק במדויק (כפי שכתכבתי) את תצרוכת הדלק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנוסף לחוסר בהבנת נקרא אתה גם כנראה עיוור, פעם הבאה אל תכתוב מהר הודעות שלא תורמות לאף אחד (רמז, אף אחד לא עושה כאן תחרות על כמות ההודעות שלו), ותסתכל בכותרת: "אונו 95 צמאה כמו גמל :( ". עוד רמז 95 זה לא האוקטן בו הוא מתדלק, אלא שנת הייצור של הרכב.

ROOONEEYY

פורסם
בנוסף לחוסר בהבנת נקרא אתה גם כנראה עיוור, פעם הבאה אל תכתוב מהר הודעות שלא תורמות לאף אחד (רמז, אף אחד לא עושה כאן תחרות על כמות ההודעות שלו), ותסתכל בכותרת: "אונו 95 צמאה כמו גמל :( ". עוד רמז 95 זה לא האוקטן בו הוא מתדלק, אלא שנת הייצור של הרכב.
צודק טעיתי.

פורסם
אל תהיה חכם,איפה הוא ציין שיש לו אונו 95?

בכותרת?

-----------------

לפותח השרשור - תמדוד צריכת דלק כמו שצריך (פירטתי בהודעות הישנות שלי מתישוה בדיוק איך לעשות את זה) ולא לפי הרגשה.

משום מה קשה לי להאמין שהאונו תעשה צריכת דלק כזו אלא אם יש לה בעייה רצינית (במיוחד לאור העובדה שהיו לנו שניים כאלו בבית ואף אחת מהן לא הגיעה לצריכה כזו).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יוצא עשן שחור מאחורה במצב של בדיקה , למשל, לחץ מכת גז, האם יוצא עשן שחור?

האם אתה מרגיש ריח של דלק "חי" או ריח של גזים מהאוטו, מהמפלט, או מכל מקום אחר?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...