Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 332
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פ''ת, רחוב צ'לנוב 22 (כל הרוסים לא לצחוק, קיים רחוב כזה)

פיאט 127, 6 ספרות במספר, צבע צהוב, 2 דלתות, נקודות חלודה וקצת חלודה, סהה'כ שלמה מלבד הפנסים האחוריים, מבפנים נראתה דיי שמורה (החלון היה עם המון לכלוך ואני לא מנקה שמשות!)

ליד ממש בחניה מתחת לבנין (קצת לפני 22) עומדת ספרינט לבנה יפהפיה! שמורה בצורה מדהימה! לא מכות ולא כלום! פשוט מהממת!

הבנתי שהבעלים לא מעוניין למכור ומחכה לשפץ אותה אך היא עומדת 6 שנים, רכב יפיפה לבן שנת 88!

עמית.

הנה תמונות של ה127, ספרינט ועוד כמה רכבים בפ"ת.

IMG_0401.jpg

IMG_0402.jpg

IMG_0403.jpg

IMG_0404.jpg

IMG_0405.jpg

IMG_0406.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ועוד...

IMG_0407.jpg

IMG_0408.jpg

IMG_0409.jpg

IMG_0410.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
האם הפיאסטה חולונית?
לא. מפ"ת.

פורסם

קורטינה כמו של לירון בצבע לבן, במצב לא מדהים, עומדת ברח' הרב קוק בהרצליה.

עוד באותו הרחוב עומדת רום/ כרמל שתי דלתות סטיישן במצב גם היא לא משהו,

שתיהן בחניות של בתים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
הנה תמונות של ה127, ספרינט ועוד כמה רכבים בפ"ת.
אך האלפא :)

לא חנתה שם עוד ספרינט אדומה בבניין ליד?

והספרינט הזאת מהממת, מצב חיצוני מדהים (ואני לא מגזים) מהצצה פנימה שמורה! חסר גקיל, הבנתי שגנבו לו :neutral:

יפהפיה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

2 הרכבים האלה נצפו באותו רחוב ברעננה באיזור מגרש הפועל.

ALFA.JPG

BIANCHI.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

Alfetta GTV

דגם ה 2.0 (לפי מספר הברגים בגלגל)

מכאן נראת לא רע בכלל...

יש לך אולי פרטים כלשהם? כמה עומדת? טסט אחרון?

רכב מאוד נדיר בארצנו!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

האלפא הזאת כבר עומדת מעל 15 שנה . הרשיונות לא מוקפאים למיטב ידיעתי.

היה לי דיבור עם בעל הרכב לגבי קנייה אבל הוא חושב שיש לו רכב מאוד נדיר ומבקש המון המון כסף או שהרכב יחכה לבן שלו שגר בדרום אפריקה .

פורסם

אם הרישיונות לא מופקדים מעל 15 שנה- אז הוא יעמוד לפחות עוד 8- לא נראה לי, שיימצא מישהו, שיהיה מוכן לשלם כ-15 אלף רק להשלים אגרות, לעשות לה בדיקת התקנים, ובנוסף- לשלם לבעל הרכב מחיר גבוה! חבל, שאנשים לא חושבים על הפקדת הרישיונות-ואחר-כך פתאום נזכרים, ש"יש להם רכב נדיר"! איזו תופעה מעצבנת! בעיניי: או שמראש מחליטים, ששומרים על הרכב- אז מיד להפקיד את הרישיונות, או שאם כבר וויתרת עליו - אז, למה לעזאזל לבקש אחר-כך מחיר גבוה?!

חבל על האלפא -אחת מהאלפות, שמוצאות חן בעיניי!

והג'וניור - אחחח, אחת מהמכוניות הילדותי, שאז היתה נפוצה כמו זבל, והיום כ"כ נחמד לפגוש את אלה, שעוד שרדו! שמישהו ייקח אותה, אם אפשר- יהיה נחמד לראות עוד רכב מילדותי בכביש!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
2 הרכבים האלה נצפו באותו רחוב ברעננה באיזור מגרש הפועל.
איפה נמצא מגרש הפועל ברעננה?

בגדול - אילו רחובות מקיפים אותו?

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הגישה הכי קלה זה מרחוב קרן היסוד.

תגיע לצומת רעננה צפון, סע לכוון מערב, לאחר שעברת את מערכת הרמזורים של הצומת, הפניה המרומזרת השלישית שמאלה זה קרן היסוד. סע בקרן היסוד איזה 100 - 200 מטר ותראה בצד שמאל את המגרש.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תצפית.

טרנספורטר דבל קבינה ברחוב החרושת ברעננה. (מול השופרסל).

חונה ליד מוסך.

הרכב בעל 6 ספרות.

צבע כתום/צהוב דהוי.

הרכב נוסע. כל יום בבקר הוא שם, בערב לא.

הרכב לא שלי ואין לי יותר פרטים.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...