Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות רכב משומש, בתקציב של עד 80K.הדרישות מהרכב קטן,אמין מהיר,חזק,אוטומט,נוחות נסיעה,בטיחות.

אני מנסה כבר מספר שבועות לחושב, ולמצוא רכב. אשר עונה על הדרישות שלי. אשמח להתיעץ עם חברי הפורום.

עדיף משנתון 06 ומעלה,לא צרפתי(סליחה אין מה לעשות).

מה אתם אומרים על מיצובישי לנסר ספורטבק?

תודה רבה.

נ.ב

בבקשה, אל תשלחו אותי לחפש בשירשורים. אני ניסיתי, וזה לא הלך לי כול כך טוב.(לא גאון במחשבים:oops:)

פורסם

הלאנסר היא לא קטנה במיוחד - היא משפחתית.

והיא גם לא מהירה במיוחד.

אז מכיוון שזה קצת לא ברור מה אתה מחפש - תגדיר רכב קטן? (מביחנתי זה עד רמת מיני - כלומר - פונטו , מאזדה 2 סוויפט וכו...)

ותגדיר רכב מהיר? 2 ליטר אוטומט זה מהיר? כלומר איזור ה10 שניות למאה? או שאיזור ה7 שניות למאה ומטה זה מהיר?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם קטגוריית סופרמיני מתאימה לך אז הייתי מנסה לעשות סיבוב על I10, ספלאש ופנדה. כל אלו יכנסו לך פחות או יותר בתקציב חדשות מהחברה (היתרון הוא שקט נפשי ל-3 שנים וחוסך לך ריצות לבדיקות וחשש מקניה לא מוצלחת).

אם צריך קצת יותר גדול אז מאזדה 2 (זריזה, מרווחת יחסית לגודל, קצת פלסטיקית מבפנים) או סוזוקי סוויפט (מיושנת מבחינת מרווח ובטיחות אבל נראת טוב מבפנים ומבחוץ) יכנסו לך בתקציב (לרכבים שכבר שנה-שנתיים על הכביש). מבחינת חדש מהחברה יש לך רנו סימבול (או במילים אחרות קליאו עם תחת), היא אומנם לא נראת טוב ולא מאובזרת יותר מדיי אבל דיי מרווחת, בטוחה ונותנת תמורה יפה לכסף. בנוסף שמעתי שיש מבצע על סקודה פאביה מהאחרונות שנשארו במלאי (המנוע מוחלף מ-1600/1400 ל-1200TSI אז הם נפטרים עכשיו מהמלאי) ב-86K ש"ח שזה מאוד קרוב לתקציב שלך. לצערי לא תשמע ממני מילים טובות על הפאביה או צ'מפיון בכלל (למידע נוסף אתה מוזמן לעשות חיפוש תחת היוזר שלי בשילוב עם המילה פאביה) ולכן אני לא יכול להמליץ על הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כול תודה רבה לכם.

אתם צודקים, לא הסברתי את עצמי נכון.מבחינת מהירות משהו באיזור 10 שניות ל100 פלוס מינוס, זה יהיה מעולה.

חשוב שהרכב לא ירגיש חלש, כאשר לוחצים.מבחינת גדול לא התכונתי לסופר מיני, אלה לרכבים בסגנון גודל של מאזדה 3 אצ'בק,

סיאט איביזה וכו.

לחידוד הדרישות:

הרכב צריך להיות חזק ומהיר, לא כמו רכב ספורט. אלה שלא יהיה חסר כוח,ויהיה אפשר להנות עם הרכב בפניות, וגם בקו ישר.

פנים הרכב צריך להרגיש טוב ולא יותר מדי פלסטיק.

ידוע לי שאי אפשר להשיג הכול בתקציב הנ"ל

אז מהו הרכב אשר משלב את רוב הדרישות שלי?

תודה.

פורסם

הפביה 1.4 הידנית מאז ומעולם נמכרת ב-87K.

כרגע יש מבצע וניתן לקבל אותה עם אחת משלוש אופציות - מערכת מולטימדיה (עם מערכת ניווט ודיבורית BT) או נגן DVD ומסכים במשענות הראש או פנסי ערפל מקוריים וחישוקי סגסוגת מקוריים (ב-1.4 בלבד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS תודה רבה לך על תגובתך,אבל הסקודה לא מתאימה לי. והיא גם ידנית.

אשמח לשמוע עוד אנשים בנוגע לעוד אפשריות בכיון.וגם חוות דעת על המיצובישי לנסר ספורטבק

תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

טויוטה יאריס זה ממש לא הכיון.

כניראה שאני מסביר את עצמי לא נכון אני ינסה שוב.

אני לא מחפש רכב שיצא "ממהיר ועצבני",אבל מנגד אני לא רוצה , סליחה על הביטוי "רכב של נשים בפנסיה שנוסעות לסופר"

אני מחפש רכב שישלב בין כוח, לנוחות, לבטיחות, בצורה הטובה ביותר. ושהיה לי אפשרות גם, להנות איתו בפניות ובקו ישר.

מבחינת מראה, שיראה טוב ואיכותי, גם מבפנים וגם מבחוץ.

כמובן שאי אפשר לאכול את העוגה, ולהשאיר אותה שלמה.

אני מחפש רכב, הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה,אשר ישלב את רוב הפרמטרים הרצויים לי.

תודה

ואשמח לקבל חוות דעת על המיצובישי לנסר ספורטבק

פורסם
RS

אשמח לשמוע עוד אנשים בנוגע לעוד אפשריות בכיון.וגם חוות דעת על המיצובישי לנסר ספורטבק

דבר ראשון, איפה ראית מיצובישי ספורטבק ב 80 אלף ש"ח?

זהו המחירון של מודל 2008 (דגם ספורט הפחות מאובזר):

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=23275&Year=2008

שים לב, תאוצה שלה מ 100-0 קמ"ש = 11.2 שניות

לאור הדרישות, תתחיל לחפש מאזדה 3 ספיריט 5 דלתות (מנוע 2000 סמ"ק), מודל 2005-2006.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=23275&Year=2008

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar תודה רבה.

אבל מאזדה3 ,פשוט לא עושה לי את זה,ולא מושכת אותי בשום צורה ובטח שלא הדגם הקודם.

בעניין הלנסר ספורטבק אני יכול למשוך את התקציב.השאלה היא,איך הרכב? לא מצאתי עלו חוות דעת לא כאן.ולא במבחן רכב אמין.

אשמח לקבל עצות נוספות, אשר יעזרו לי לבחור, רכב מהנה וחזק.

בכבוד רב.

פורסם

יש את הפוקוס. לא יודע אם היה 2 ליטר ב2006-7.

בתוספת של 10K אתה יכול לקבל יונדאי I30 בעלת מנוע 2 ליטר. שיכולה להיות עיסקה טובה הודות לאיבזור נדיב בגרסאות הבכירות.

כמובן שתמיד יש איביזות טורבו למינהן שנכנסות לתקציב בשנתון 2006 אבל הן ידניות.

אולי כדאי לך להגדיל מרכב למשפחתית פול סייז ולחפש איזה מאזדה 6 או B4.

פורסם

הפורד פוקס לא יפה כול כך לטעמי אז היא יורדת מהפרק.

מבחינת יונדאי כנ"ל,אני מחפש רכב שיראה טוב והיה יחסית חזק ומפנק.(גם בעל תדמית).

מישהו נהג על המיצובישי לנסר ספורטבק ויכול לספר על ההתנסות שלו עם הרכב?

תודה.

פורסם

התגובות האחרונות לא רציניות.

פותח השרשור, בינתיים אנו בשלב השמות, לכן לא נכנס לפרטים הקטנים.

מה דעתך על פולקסווגן גולף? סיאט לאון? (1.8).

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...