Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש מערכת עם בלוטוס לחיפושית אספנות שלי

חשוב לי מאוד איכות הדיבורית ששומעים טוב וחזק (בכל זאת זה רכב אספנות לא ממש שקט)

וכמובן את האפשרות להשתמש בUSB

אשמח להמלצות בשיטוט ברשת התחלתי להתבלבל כבר כן תומך לא תומך מתאם ואלף אופציות

חשוב לי שהכול יגיע בחלק אחד בלי תוספות למיניהם

אהה ודבר חשוב נוסף יש מערכות כאלו שאפשר להשתמש בהם גם אם רוצים לפתח את המערכת לשים מגבר סאב וכאלו.?..

להמשך שיתפנה קצת פפלינוס .... מתי שהוא :roll:

יוסי:wave:

פורסם

אני מכיר אישית את הסוני ואני מאוד מחבב אותו ,ממליץ בחום.

יש לו 2 או 3 יציאות למגבר אחת מהן לסאב.

בחיפושית הסאונד בעייתי נתחיל בכך שהיא מגיעה עם רמקול 1 ככה שצריך לעשות בנייה טובה וקצת חומרים משמרים עלמנת לשמוע טוב (יחסית).

פורסם

יש לי את ה

BT3700U

כבר בערך שנה ולדעתי זה אחלה של HU (זה די דומה ל 3600 אני חושב, תשווה בדיוק על פי המפרטים).

במהלך רוב השנה השתמשתי בזה ללא הגברה עם חיבורים ל 4 רמקולים "רגילים" וזה ניתן יחסית חזק ויפה (שוב - יחסית). לא מזמן עברתי למע' מוגברת עם סאב, קומפונטנט ורמקולים נוספים. המערכת מתאימה באופן מעולה לחיבור למגבר, יש לה 3 חיבורים ייעודים (אחד מיוחד לסאב שמאפשר שליטה ספציפית עליו מתוך המערכת). למערכת יש פונקציות לא רעות וסה"כ הביצועים טובים.

שים לב שאיכות הדיבור לא רעה, אבל מומלץ להתקין את המיקרופון החיצוני ככל הנראה (כך קראתי בביקורות באינטרנט, למרות שאני משתמש במיקרופון הפנימי שנותן ביצועים לא רעים). אני מחבר למערכת גם את האייפון שלי וזה פועל לא רע בכלל, למרות שיש כמה באגים שהייתי טורח לתקן כגון: כאשר מחברים את הבלוטוט, זה מיד מתעדף במערכת מוזיקה דרך בלוטוט ולא דרך

USB.

בקיצור, קנייה טובה מאוד לטעמי.

• תוכן חדש...