Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש באוקטן 96 לאונו s60 שלי.

כל הרכבים החדשים משתמשים באוקטן 95, והוא גם טיפה זול יותר...

יגרם נזק למנוע שלי אם אני אעבור לנטול עופרת? זה לא אמור להיות יותר טוב למנוע?

ושאלה נוספת: בהתנעה בבוקר האזוז פולט כמה טיפות של מים וכעבור דקה שתיים כשהאוטו מתחמם התופעה נעלמת. זה נורמלי?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

תעבור תעבור.... עליי... :twisted:

סתם

אמרת אוקטן גבוהה יותר... אבל אתה מבקש לעבור לאוקטן 95 שהוא בעצם נמוך יותר מ 96?

לא שזה משנה... מעבר כזה יעשה נזק למנוע שלך... לא מומלץ( לפחות ההפך עושה נזק.. עד כמה שאני יודע גם במצב הזה נוצר נזק..)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא יגרם נזק לרכבך אם תעבור לנטול עופרת(95) אך הוא לא גבוה יותר, וזאת בתנאי שרכבך לא יצלצל ,לגבי העלות הנמוכה יותר היא זניחה ושולית, אני הייתי ממליץ שתשאר עם ה96!

ה95 לא יוסיף מאומה למנוע!

עיבוי מים בעת התנעת בוקר, הוא נורמלי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

.......מאיזו שנה האונו?

אם מוגדר לה בספר רכב 96 אוקטן, כנראה שהיא צריכה את התוסף בדלק שמיועד לשמירה על השסתומים (תחליף עופרת). מעבר לדלק אחר עלול לגרום לרכב לצלצל ובעתיד גם לעשות עוד בעיות בגלל שאין הגנה לשסתומים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנושא נידון לאחרונה מס' בלתי מבוטל של פעמים, קראו בעיון את הקישורים הבאים:

1, 2, 3, 4.

מסקנתי - אין מניעה מלתדלק 95.

Starlet, נאמר בקישורים אלו שהדרישה לעופרת ע"י השסתומים הופסקה ממזמן, ורכב משנתון כזה לא מחויב בעופרת בדלק.

גם אין סיבה מיוחדת שהצלצולים יופיעו - רמת אוקטן בודדת בעלת חשיבה זעירה בעליל, ומנוע שיצלצל במעבר בין הדלקים מאותת לעזרה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

עם מנוע בעל נפח כמו שלך אתה יכול בשקט לעבור ל95 ולא תהיה לך בעיה. ובקשר לרטיבות נדמה לי שכבר אמרו לך את זה פה זה נורמלי לחלוטין

בברכה והצלחה

• תוכן חדש...