Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה שבועות יצא לי לשמוע שיש קשר בין ריח לא נעים שיוצא מהמזגן לבין פחיות ריח ברכב (במקרה שלי זה בעיקר קליפורניה), האם יש קשר בין הדברים? האם הפחיות באמת יכולות לגרום לאורך זמן לריח לא נעים מהמזגן בזמן ההפעלה?

בברכה,

שגיא ישראל.

פורסם

אצלי זה קרה כמה פעמים בזמן שהשתמשתי בפחיות ריח ברב (לא של חברה מסויימת).

אחרי כמה ימים שהפחית היתה פתוחה התחיל להיות ריח לא נעים ברכב ולאחר מכן ריח של משהו רקוב או חמוץ, כשהוצאתי את הפחית מהרכב תוך יום או יומיים הריח עבר.

פורסם
שלום לכולם.

לפני כמה שבועות יצא לי לשמוע שיש קשר בין ריח לא נעים שיוצא מהמזגן לבין פחיות ריח ברכב (במקרה שלי זה בעיקר קליפורניה), האם יש קשר בין הדברים? האם הפחיות באמת יכולות לגרום לאורך זמן לריח לא נעים מהמזגן בזמן ההפעלה?

בברכה,

שגיא ישראל.

שגיא

לא כל כך הבנתי מה זה קשור אחד לשני (הפחית והמזגן) הפחית שאתה מדבר עליה זאת פחית שאתה שם אותה במקום של הכוסות נכון?

אם כן גם לי היה פחית ריח ואף פעם לא היה ריח של ריקבון או משהו אחר,בטח ובטח לא במזגן,ועוד מדובר במכונית ישנה.

ההגה הוא עגול!

פורסם

לא קשור!

יש לך ריח רע מהמזגן תקנה ספריי מיוחד שפותר את הבעיה, אצלי זה עבד.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ריח רע מפתחי המיזוג נובע מבקטריות שהצטברו על המעבה הפנימי, ועישון בשעה שהמזגן פועל מגביר את התופעה.

אין לזה שום קשר לפחיות ריח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כן אני מדבר על אותה הפחית.

ומה הקשר? זה בדיוק מהות הנושא, להבין אם באמת יש קשר בין הדברים כפי שנאמר לי.

אל חשש חבר,לי נשאר הרבה זמן הריחן של הפחית ואין שום קשר למזגן.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני מכור כבד של פחיות קליפורניה, כל חודש מחליף 5 שמפוזרות בכל הרכב, ומעולם לא תקבלתי ברכב אחר מלבד מסטיק טרי ונעים שמענג את הסינוסים.

פורסם

לבחור מעליי,

אתה משתמש בפחיות בתור תחליף לבושם לגוף ?.... :wink:

אני לא מוצא שום סיבה לשים 5 פחיות בכל רחבי הרכב, אלא אם כן הרכב הפרטי שלך זה סמי טריילר.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חחח דווקא איי 3 קטנה, אבל כנראה אני חצי תתרן כי פחות מ3 פחיות אני לא מריח כלום, ריח חלש כזה שלא שווה את הכסף, אז אם כבר 25 שקלים לפחית נוסיף עוד 2 אז יש ריח טוב בכל הרכב.

פורסם

האמת שגם אצלי היה ריח רע מהמזגן, אחרי שנפתרתי מהפחית ריח זה הפסיק..

הריח המסריח הזכיר את הריח של הפחית אבל הוא היה "רקוב"

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

האמת שגם אצלי יוצא ריח חמוץ כשאני מדליק את המזגן לאחר ההפעלה הראשונית הריח עובר.

האמת שאין לי מושג ממה זה נובע, זה פתאום קרה ורכב חדש יחסית

איזה ספרי פותר לי את הבעיה??

פורסם

5פחיות? איך אתה מצליח לנשום ברכב?

אני גם השתמשתי בקליפורניה ולא נתקלתי בריח לא נעים,וגם כשלא היה כבר ריח אז לא היה משהו רקוב.

לבחור אם הקורולה,זה אולי יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=6985

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...