Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

לפני מספר ימים קיבלתי אוטו חדש מהסוכנות, נסעתי עם האוטו כמה קילומטרים ושמתי לב שיש רעשים בעת האצה.

נכנסתי למוסך מורשה ליד העבודה שלי, בוצעה נסיעת מבחן, הבוחן אישר שהרעש לא תקין ושיש תקלה, אך לא רצה לטפל והמליץ לפנות למוסך מרכזי.

למחרת פניתי למוסך מרכזי, עשו נסיעת מבחן ושמעו את הרעש. בוצע תיקון כלשהו והרכב שוחרר. עשיתי סיבוב קטן וראיתי שהרעש עדיין קיים.

חזרתי למוסך, השעה הייתה לפני הסגירה, וביקשו ממני להגיע למחרת.

הגעתי למחרת, הרכב הוכנס לתיקון, קיבלתי רכב חליפי. לאחר יומיים התקשרו והודיעו שהרכב מוכן, ושהוא נבדק מכל הכיוונים והכל פיקס.

מגיע, אוסף את הרכב, נוסע 5 דקות - עדיין אותו רעש.

חוזר למוסך (פעם רביעית), שוב נסיעת מבחן, ושוב ביקשו להשאיר את הרכב, לא יודעים מה הבעיה.

האוטו בן שבוע, מתוך השבוע הזה 4 ימים היה במוסך.

מה אתם ממליצים לעשות במצב הזה ?

תודה.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הכסף ! או חדש אחר במקום!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא יודע אם הייתי ישר מתחיל עם דרישת הכסף בחזרה - אך אם תוך זמן סביר (נגיד שבועיים) היבואן לא יצליח לפתור את הבעיה או יסתבר שמדובר בפגם מהותי בייצור - אז נראה ששייך לבקש את החלפתו של הרכב.

אחרת הייתי מבקש פיצוי בצורת טיפולים חינם ו/או הארכת אחריות ו/או טרייד אין במחיר מחירון בכל עת שתחפוץ בכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה הבעיה להגיד איזה רכב זה?

זה כמו שבשירוקו יש רעש של מעיין חריקה מהרצועה של הסופרצארג' ויש אנשים שחשבו שזה תקלה אולם זה רק טיבעי.

אולי זה משהו בסגנון וככה נוכל לחסוך לך סתם טיולים למוסך.

Got To love It

פורסם

קורה ויכול לקראת לכל החברות שרכב יצא מפס יצור עם פגם מסויים לא קרה כלום אבל אם לא מוצאים את הפגם מיד זה בעייתי לכן

אני אישית הייתי משאיר את הרכב בסוכנות ולוקח אחר (זה דעתי).

היינו שמחים מאוד לדעת באיזו חברה מדובר ונהיה שמחים עוד יותר לדעת איך טיפלו בך.

הכי חשוב שתהיה מרוצה.

פורסם
זה כמו שבשירוקו יש רעש של מעיין חריקה מהרצועה של הסופרצארג' ויש אנשים שחשבו שזה תקלה אולם זה רק טיבעי.

תקרא את התגובה הראשונה, בשני מוסכים 3 בוחנים אישרו שהרעש לא תקין. וגם ללא כל מוסך וללא כל בוחן כל אחד יכול להבין שהרעש לא תקין ללא כל ספק.

פורסם
אני אישית הייתי משאיר את הרכב בסוכנות ולוקח אחר (זה דעתי).

סתם לוקח מפתחות של אחד הרכבים מהתצוגה ונוסע ?

פורסם
סתם לוקח מפתחות של אחד הרכבים מהתצוגה ונוסע ?

יש כאן לא מעט תשובות "מלומדות" ולצערי הן לא יביאו אותך רחוק, רצוי קח אותן בערבון מוגבל.

חבר'ה, צאו מהסרט של "זרוק את המפתחות על השולחן וקח רכב אחר", זה ממש לא יקרה - זה רחוק מאוד מהמציאות.

כדי שזה יקרה צריך עו"ד מפולפל (או כתב רכב עם ביצים), המון סבלנות והמתנה, ואולי אז ידונו על החלפת הרכב בחדש - ללא תשלום.

כל הנאמר או מניסיון עם אותו היבואן. לא מזמן אפילו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה יכול לפרט קצת יותר? על איזה קולות מדובר? האם זה מהמנוע או מתיבת ההילוכים(או משהו אחר)?

איזה סוג של קולות?

פורסם
כל הנאמר או מניסיון עם אותו היבואן. לא מזמן אפילו...

איפה רשמתי את שם היבואן ?

אתה יכול לפרט קצת יותר? על איזה קולות מדובר? האם זה מהמנוע או מתיבת ההילוכים(או משהו אחר)?

איזה סוג של קולות?

אם הייתי יודע מאיפה זה בא, הייתי פותר את התקלה בעצמי. וזה גם בכלל לא רלוונטי לנושא השירשור.

יש רעש נלווה לא תקין. זהו.

• תוכן חדש...