Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי פולו TSI לפני כחודש ונאמר לי שהרכב יגיע בפברואר. היום התקשרו מהסוכנות ואמרו שיש רכב בצבע שאני רוצה ואפשר לקבל אותו מיידית. ברישיון רכב ירשם תאריך עליה לכביש 01/2011 וגם נתנו לי מספר שלדה. האם לדעתכם כדאי לקבל את הרכב הזה או להמתין למשלוח של פברואר? האם יש כאן איזשהי בעיה, לדעתכם?

תודה!

פורסם

זה לא נשמע הכי הגיוני, כי המשלוח הקודם אזל מזמן וכבר איזה חודשיים אין מסירות.

אז איך פתאום מישהו ביטל עכשיו?

איפה היה האוטו כל התקופה הזו ?

Guest ספורטמוטורי
פורסם
זה לא נשמע הכי הגיוני, כי המשלוח הקודם אזל מזמן וכבר איזה חודשיים אין מסירות.

אז איך פתאום מישהו ביטל עכשיו?

איפה היה האוטו כל התקופה הזו ?

מתי הזמנתה?

האם הרכב המדובר הוא אותו דגם וצבע שאתה הזמנתה?

במידה וכן אני לא הייתי מקבל את הרכב עכשיו אלא עוד שבועיים כשנת 2011 :roll:

פורסם

רוצה ראש שקט? תחכה למשלוח שלך..

אני מניח שאם אתה שואל אותנו אז יש שיקול וכנראה אתה לא לחוץ מאוד מאוד על הרכב.

לחכות להזמנה שלך נראה לי האופציה הטובה ביותר , כי כמו שנאמר פה המשלוח האחרון שהיה כבר חולק מזמן אז זה אומר שזה רכב ש"שכב" איפשהו, עזוב אותך מסיכונים! לא כל יום קונים אוטו חדש.. חכה חודש וחצי ויש לך בונבון ביד בראש שקט

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
מתי הזמנתה?

האם הרכב המדובר הוא אותו דגם וצבע שאתה הזמנתה?

במידה וכן אני לא הייתי מקבל את הרכב עכשיו אלא עוד שבועיים כשנת 2011 :roll:

איזה שטויות. היום אין משמעות לשנה אלא לחודש העליה על הכביש, ולמי שחשוב לו להגיד "2011" אז ממילא הבחור כתב שברשיון יירשם 1/2011. אם מדובר ברכב עקב ביטול ולא ברכב תצוגה, אז מה הבעיה??? וגם לגבי רכב תצוגה, הארכת אחריות וכמה מתנות נחמדות ממתיקות את הגלולה...

עצה שלי - אם זה הרכב שרצית, הכסף מוכן ואין לך בעיה עם רכב שצריך למכור במקביל, אז מה הבעיה? לך על זה!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קרה לי אותו המקרה בדיוק עם הפולו TSI שלי.

הזמנתי אותה בתחילת נובמבר כאשר נאמר לי שהמשלוח מגיע רק ב-14/12/10.

בתחילת דצמבר התקשר אלי הסוכן מכירות ואמר כי יש רכב פנוי בשבילי שנמצא במכס ובמידה ואני מעוניין אני יכול לשלם עליו ולקבל אותו תוך שבועיים ימים.

החלטתי לעשות את זה ובשבוע שעבר קיבלתי את הרכב, בלי שום בעיות כאשר ברישיון רכב רשום תאריך עליה לכביש: 12/10.

זה לא באמת משנה אם זה בשנת 2010 או 2011.

לדעתי, תיקח את הרכב שהציעו לך עכשיו. אין בזה שום בעיה.

אתה תהנה מכל רגע. מבטיח !

אוסגוד

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

פורסם

לכל תומכי תיאוריות הקונספירציות ולבוקי שיודע על מצב המסירות של צ'מפיון.

יש תמיד מסירות.

הרבה פעמים שאתה מזמין - יכול להיות שאתה מזמין למשלוח הבא, אבל יש כבר משלוח בדרך שהוא "סגור" ולא מציינים אותו בפניך.

בכל מקרה, גם קורה לא פעם שמישהו מבטל הזמנה - ממגוון סיבות.

זה כנראה לא רכב "תצוגה" - כי את רכב התצוגה היה אפשר להציע לו כבר אז.

מצידי תעשה מה שמרגיש לך נכון, אבל אתה יכול לבקש לראות את היומן של הרכב ומה קרה איתו מהרגע שהוא הגיע לארץ וכמו כן לא להתבייש לשאול - "מאיפה פתאום צץ רכב?"

• תוכן חדש...